Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
biyokinezi, göz rengi değiştirme, biyokinezi ile göz rengi nasıl değiştirilir, biyokinezi tekniği
Moderatör: Admin
-
Re: Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
bunun zararı olmazmı ya uzağı net görememe gibi yada gözde bozulma
- byfreestylerap
- İletişim:
gözlerimizin rengini degistirelim derken bide kör olmayalım:xd
görüsümü arttırabilirmiyim gece görüsü felan
görüsümü arttırabilirmiyim gece görüsü felan
En son byfreestylerap tarafından 22 Kas, 16:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Mertcank1907
Biyokineziyle goz rengini değiştirmekten başka şeylrede yapabilirsiniz.Orneğin Size hukmeden yerçekimini dusunun sonra yerçekiminin azaldıgını agırlınızın da azaldıgını hissetmeye çalışın içinizi boş olarak hayal edin,sonra koşmaya başlayın hızınızn arttığının farkına varacaksınız(denenmiştir)
Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen bir aptaldır. Ondan sakının.
Bilmeyen ve bilmediğini bilen bir öğrencidir. Ona öğretin.
Bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır. Onu uyandırın.
Bilen ve bildiğini bilen akıllıdır. Onu izleyin.
Bilmeyen ve bilmediğini bilen bir öğrencidir. Ona öğretin.
Bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır. Onu uyandırın.
Bilen ve bildiğini bilen akıllıdır. Onu izleyin.
- ilginç288
Tut ki ben göz rengimi hayal edrken bi an kırmızı geldi kırmızıya döndü ben ne halt yiyecem o zaman ? xD
Tut ki ben göz rengimi değiştirdim sonrada eskiye dönderebilir miyim ? xD
Tut ki ben göz rengimi değiştirdim sonrada eskiye dönderebilir miyim ? xD
Sabreyle işine, hayır gelsin başına !
-
belki yeni olduğum için bna biraz saçma geldi. bu göz renginizi deiştirmek için iris üzerindeki dokunun değişmesi gerek göz rengi genlerle alakalı nasıl değişiyor. veya göz rengini değiştiren insanlar çevrelerinden hiçmi tepki almıorlar nası yaptn vs.? veya ilginç288 in dediği gibi kırmızı veya karışık bişey hayal etsek kırmızı olucak. neden hiç basında böyle şeyler görmedik bitek sizmi biliorsunuz bu tekniği ? şahsen ben hiç göz rengini değiştiren adam vs. gibi birşeye rastlamadım oyüzden mantıksız geldi.
- byfreestylerap
- İletişim:
herşey inanmak ile başlar.!!!
-
1000 kere söledim yinee söylüyorumm biokinezi yookkkk..aynen psipet gibi yokkk...yokk.yokkk...biokinezi die bişi yokk dünyada böle bişi yapandaa yokkk....
majisyen....
Peki... Belkide öyledir ama belkide yanılıyorsundur... Mesela insanın gözlerinin olabileceği yani genlerin olabileceği renkler gri-yeşil-mavi-kahverengi ve tonlarıdır yani kırmızı veya başka renkler yapmak insan için zararlı olabilir bende biyokinezi çalışmalarına (düzenli çalışma sistemini oturtabilirsem) olabilecek renklerden birisiyle başlayacağım.
-
istediğinnn kadarrr uğraşş amaa boşaa uğraşcaksınnn..çümkü öle bişi yok..yanii biokinezii yalannn ölee bişii yokk hiç bir zaman olmadıı omayacaktaa..XDnetenes yazdı:Peki... Belkide öyledir ama belkide yanılıyorsundur... Mesela insanın gözlerinin olabileceği yani genlerin olabileceği renkler gri-yeşil-mavi-kahverengi ve tonlarıdır yani kırmızı veya başka renkler yapmak insan için zararlı olabilir bende biyokinezi çalışmalarına (düzenli çalışma sistemini oturtabilirsem) olabilecek renklerden birisiyle başlayacağım.
majisyen....
-
Göz rengi değiştirme olayının tamamen yalan oldugunu ve buraya değiştirdim diyen 100 kişisden 99'unun egosunu tatmin etmek için uydurdugunu düşünüyorum.
Şüphelerimi yersiz çıkarmak için birisi bana önceki halini ve sonraki halinin fotoğraflarını gönderebilir mi ?
Tabi ki, böle birşey varsa (:
Şüphelerimi yersiz çıkarmak için birisi bana önceki halini ve sonraki halinin fotoğraflarını gönderebilir mi ?
Tabi ki, böle birşey varsa (:
-