Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

biyokinezi, göz rengi değiştirme, biyokinezi ile göz rengi nasıl değiştirilir, biyokinezi tekniği

Moderatör: Admin

parazit02

Re: Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

Okunmamış mesaj gönderen parazit02 »

katılıyorum arkadaşa..
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

ispatlayinbana yazdı:Göz rengi değiştirme olayının tamamen yalan oldugunu ve buraya değiştirdim diyen 100 kişisden 99'unun egosunu tatmin etmek için uydurdugunu düşünüyorum.

Şüphelerimi yersiz çıkarmak için birisi bana önceki halini ve sonraki halinin fotoğraflarını gönderebilir mi ?
Tabi ki, böle birşey varsa (:
arkadaşım bunun fotoshopu var lensi var bence camda göstersin bi de elini gözüne bi kere değdirsin o zaman ispatlamış olur. ben de inanmıyorum ne bu saçmalıktan öte bişe değil. ayrıca bazı özelliklerimizin olması hayalimiz olan herşeyi yapabileceğimizi göstermez...
*istanbul*
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

arkadaşım enerji ile birçok şey yapılabilir ama bu olabilir diyoruz dikkat ettiysen olabilir ama böle bişi varmışki sölemişler bence vardır ha yapan varmı belki dünyada hindistandaki buddalar yapıodur önemli olan zaten inanmak adam inanarak görünmez bile oluyor haberlere çıktı şimdi o oluyorsa bence bu da olabilir yani bence mümkün ama senin fikrinede saygı duyuyorum ilk açmışın siteyi böle saçma bir konu görmüşsün sende haklısın
mervin

Okunmamış mesaj gönderen mervin »

[quote="zaza54"]arkadaşım enerji ile birçok şey yapılabilir ama bu olabilir diyoruz dikkat ettiysen olabilir ama böle bişi varmışki sölemişler bence vardır ha yapan varmı belki dünyada hindistandaki buddalar yapıodur önemli olan zaten inanmak adam inanarak görünmez bile oluyor haberlere çıktı şimdi o oluyorsa bence bu da olabilir yani bence mümkün ama senin fikrinede saygı duyuyorum ilk açmışın siteyi böle saçma bir konu görmüşsün sende haklısın[/birkez dahaa söylüyorumm biokinezi diye birşeyy yokturr hiçç olmamışştırr ve olmayaakktırr..ayrıcaa hindistanda budda yokturr budist vardır.buda çok farklı bişidirr..ayrıca onlarda biokinezi yapamamaktadırr..çünkü biokinezi diyee bişi yoktur....
majisyen....
Kullanıcı avatarı
Psizer

Okunmamış mesaj gönderen Psizer »

Ben beyin gücüne inanırken bunun üzerinde ciddi araştırmalarım ve çalışmalarım varken.. olmayan bir şeyle insanların aklını kurcalamaya çalışman beni üzdü.. eğerki yapıpta gözlerinin renk değiştiğini(açıldığını koyulaştığını) gören arkadaşlarımız varsa onlara sesleniyorum ; Bu sadece beyninizi inandırdığınız için gözlerinizin size bir oyunu.. öyle görmek istediğiniz için görüyorsunuz hepsi bu.. bu konuda daha fazla çabalamayın lütfen.. madde kontrolü,astral seyahat qibi olması mümkün şeylerle uğraşın..sayqıLar..
Beyninizi hafife aLmayın ; Onun kadar qelişmiş bir sistem icat ediLemez
"Quarantine"
Kullanıcı avatarı
A.K.U

Okunmamış mesaj gönderen A.K.U »

katılıyorum dostum ama...
telekinezi.com.tr sitesindeyiz ve konumuz beyin gücü ile yapılabilecekleri burda herkesle paylaşmak öyle değilmi peki neden buna imkansız dediğinizi anlamadım olabilirde bunu beyninize dayatıyorsunuz ve beyin bir süre sonra halisülasyon tarzında birşey yansıtıo size. bunu kanıtlayabilecek birileri varsa ltfen somut bişyler çıkarsın :D
in your eyes..
Kullanıcı avatarı
Alone_Wolf

Okunmamış mesaj gönderen Alone_Wolf »

Siteye yeni katıldım ama site bayağı eski , konularda öyle ...
Kendimizi öyle inandırmışız ki bazı şeylerin gerçekten yapılmayacağına...
Ben bu siteye gelmeden önce bedeninden ruhunu ayırıp nası cıkcan diodum...
Ama mümkünmüş...
Buda mümkün olabilir diye düşünüyorum...
Beyini kullanmayı bildikten sonra her şeyin yapılabileceğine inanıyorum...
Kullanıcı avatarı
joha

Okunmamış mesaj gönderen joha »

ebubekir yazdı:paylaşım için sağol bu akşam denemeye baslıycam umarım daha yağşuklu olurum
oldun mu bari merak ettim :D
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

arkadaşım sen inanma inanmazsan yapamazsın zaten
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

İnsan beyni bizim bilgilerimizden ibaret değildir..Hz isaya göre beynini kullanabilirsen dağları bile yerinden oynatabilirsin..dağları yerinden oynatma gücü verilen bir yaratık göz rengini değiştiremez mi ;)
::Welcome to home Bruce::