Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
biyokinezi, göz rengi değiştirme, biyokinezi ile göz rengi nasıl değiştirilir, biyokinezi tekniği
Moderatör: Admin
-
Re: Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
katılıyorum arkadaşa..
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
- İletişim:
arkadaşım bunun fotoshopu var lensi var bence camda göstersin bi de elini gözüne bi kere değdirsin o zaman ispatlamış olur. ben de inanmıyorum ne bu saçmalıktan öte bişe değil. ayrıca bazı özelliklerimizin olması hayalimiz olan herşeyi yapabileceğimizi göstermez...ispatlayinbana yazdı:Göz rengi değiştirme olayının tamamen yalan oldugunu ve buraya değiştirdim diyen 100 kişisden 99'unun egosunu tatmin etmek için uydurdugunu düşünüyorum.
Şüphelerimi yersiz çıkarmak için birisi bana önceki halini ve sonraki halinin fotoğraflarını gönderebilir mi ?
Tabi ki, böle birşey varsa (:
*istanbul*
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
arkadaşım enerji ile birçok şey yapılabilir ama bu olabilir diyoruz dikkat ettiysen olabilir ama böle bişi varmışki sölemişler bence vardır ha yapan varmı belki dünyada hindistandaki buddalar yapıodur önemli olan zaten inanmak adam inanarak görünmez bile oluyor haberlere çıktı şimdi o oluyorsa bence bu da olabilir yani bence mümkün ama senin fikrinede saygı duyuyorum ilk açmışın siteyi böle saçma bir konu görmüşsün sende haklısın
-
[quote="zaza54"]arkadaşım enerji ile birçok şey yapılabilir ama bu olabilir diyoruz dikkat ettiysen olabilir ama böle bişi varmışki sölemişler bence vardır ha yapan varmı belki dünyada hindistandaki buddalar yapıodur önemli olan zaten inanmak adam inanarak görünmez bile oluyor haberlere çıktı şimdi o oluyorsa bence bu da olabilir yani bence mümkün ama senin fikrinede saygı duyuyorum ilk açmışın siteyi böle saçma bir konu görmüşsün sende haklısın[/birkez dahaa söylüyorumm biokinezi diye birşeyy yokturr hiçç olmamışştırr ve olmayaakktırr..ayrıcaa hindistanda budda yokturr budist vardır.buda çok farklı bişidirr..ayrıca onlarda biokinezi yapamamaktadırr..çünkü biokinezi diyee bişi yoktur....
majisyen....
- Psizer
Ben beyin gücüne inanırken bunun üzerinde ciddi araştırmalarım ve çalışmalarım varken.. olmayan bir şeyle insanların aklını kurcalamaya çalışman beni üzdü.. eğerki yapıpta gözlerinin renk değiştiğini(açıldığını koyulaştığını) gören arkadaşlarımız varsa onlara sesleniyorum ; Bu sadece beyninizi inandırdığınız için gözlerinizin size bir oyunu.. öyle görmek istediğiniz için görüyorsunuz hepsi bu.. bu konuda daha fazla çabalamayın lütfen.. madde kontrolü,astral seyahat qibi olması mümkün şeylerle uğraşın..sayqıLar..
Beyninizi hafife aLmayın ; Onun kadar qelişmiş bir sistem icat ediLemez
"Quarantine"
"Quarantine"
- A.K.U
katılıyorum dostum ama...
telekinezi.com.tr sitesindeyiz ve konumuz beyin gücü ile yapılabilecekleri burda herkesle paylaşmak öyle değilmi peki neden buna imkansız dediğinizi anlamadım olabilirde bunu beyninize dayatıyorsunuz ve beyin bir süre sonra halisülasyon tarzında birşey yansıtıo size. bunu kanıtlayabilecek birileri varsa ltfen somut bişyler çıkarsın :D
telekinezi.com.tr sitesindeyiz ve konumuz beyin gücü ile yapılabilecekleri burda herkesle paylaşmak öyle değilmi peki neden buna imkansız dediğinizi anlamadım olabilirde bunu beyninize dayatıyorsunuz ve beyin bir süre sonra halisülasyon tarzında birşey yansıtıo size. bunu kanıtlayabilecek birileri varsa ltfen somut bişyler çıkarsın :D
in your eyes..
- Alone_Wolf
Siteye yeni katıldım ama site bayağı eski , konularda öyle ...
Kendimizi öyle inandırmışız ki bazı şeylerin gerçekten yapılmayacağına...
Ben bu siteye gelmeden önce bedeninden ruhunu ayırıp nası cıkcan diodum...
Ama mümkünmüş...
Buda mümkün olabilir diye düşünüyorum...
Beyini kullanmayı bildikten sonra her şeyin yapılabileceğine inanıyorum...
Kendimizi öyle inandırmışız ki bazı şeylerin gerçekten yapılmayacağına...
Ben bu siteye gelmeden önce bedeninden ruhunu ayırıp nası cıkcan diodum...
Ama mümkünmüş...
Buda mümkün olabilir diye düşünüyorum...
Beyini kullanmayı bildikten sonra her şeyin yapılabileceğine inanıyorum...
- joha
oldun mu bari merak ettim :Debubekir yazdı:paylaşım için sağol bu akşam denemeye baslıycam umarım daha yağşuklu olurum
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
arkadaşım sen inanma inanmazsan yapamazsın zaten
- ddemmahum
İnsan beyni bizim bilgilerimizden ibaret değildir..Hz isaya göre beynini kullanabilirsen dağları bile yerinden oynatabilirsin..dağları yerinden oynatma gücü verilen bir yaratık göz rengini değiştiremez mi ;)
::Welcome to home Bruce::
-