Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
biyokinezi, göz rengi değiştirme, biyokinezi ile göz rengi nasıl değiştirilir, biyokinezi tekniği
Moderatör: Admin
-
Re: Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
Aynen öyle. Kendimi çözebilmiş değilim. Ne ile olduğunu anlayabilmiş değilim. Fakat çevremdekiler doktora gitmemi tavsiye ediyor. Gözlerimde sorun olabileceğini düşünenler var. Çünkü her sabah göz rengim açılıyor yüzümü yıkarken. Ve daha sonra okula giderken eski halini alıyor.
- Kaantalha
denedim 1 kere olmadı ama 1 kerede olcak işler değil dimi bu :D
- arda1aykan
ya bn denemedim ama denicem olusa süper olcak bn ilginç bi renk yaparım (beyaz hariç) sokakta falan bi havam olur :D:D
harry potter da tonks var ya saçının rengini, gözünün rengini, boyunu, burnunu, kilosunu falan değiştirio :D:D
harry potter da tonks var ya saçının rengini, gözünün rengini, boyunu, burnunu, kilosunu falan değiştirio :D:D
TELEKİNEZİ YAPABİLENLERDEN YARDIM İSTİYORUM
MSN:arda1aykan@hotmail.com
MSN:arda1aykan@hotmail.com
-
Arkadaşlar şunu söyleyeyim göz renginizi belli bir miktar değiştirebilirsiniz.Kahverengi göz rengini mavi yapamazsınız.Kahverengi göz renginizi bir miktar açabilir veya biraz daha çok çalışarak ela yapabilirsiniz ama öteye geçmeniz çok zor...arda1aykan yazdı:ya bn denemedim ama denicem olusa süper olcak bn ilginç bi renk yaparım (beyaz hariç) sokakta falan bi havam olur :D:D
Sınanıyorsunuz...
- Merlin
Tabiki..cehalet yazdı:Arkadaşlar şunu söyleyeyim göz renginizi belli bir miktar değiştirebilirsiniz.Kahverengi göz rengini mavi yapamazsınız.Kahverengi göz renginizi bir miktar açabilir veya biraz daha çok çalışarak ela yapabilirsiniz ama öteye geçmeniz çok zor...arda1aykan yazdı:ya bn denemedim ama denicem olusa süper olcak bn ilginç bi renk yaparım (beyaz hariç) sokakta falan bi havam olur :D:D
-
Ben yaptım ama yan etki yaptı galiba biri mavi ötekisi Kırmızıya döndü :DNeleri göreceğiz Ey yüce Rabbim verdiğin gözüde değiştireceğiz ya.Paylaşım için teşekkürler ama tamamen masal bu.
-
Tamamen değil göz rengi bahsettiğim miktarda değiştirilebilir ayrıca biyokinezi sadece göz rengi değiştirmeyle ilişkili değil biyokinezi vücutta değişiklik yapmak demektir.Biyokinezi ile kilo verilebilir veya kas geliştirilebilir...Teori yazdı:Ben yaptım ama yan etki yaptı galiba biri mavi ötekisi Kırmızıya döndü :DNeleri göreceğiz Ey yüce Rabbim verdiğin gözüde değiştireceğiz ya.Paylaşım için teşekkürler ama tamamen masal bu.
Sınanıyorsunuz...
- Merlin
Çok zor ama..
nereden biliyorsun?Merlin yazdı:Çok zor ama..
- Merlin
Ya yapma lütfen..Kaç kişi tanıyorsun göz rengini değiştiren? Yada değiştirdim diyen herkese inanıyor musun? Enerjiyi istediğin yere yoğunlaştırmak oldukça zordur..netenes yazdı:nereden biliyorsun?Merlin yazdı:Çok zor ama..
-