Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

biyokinezi, göz rengi değiştirme, biyokinezi ile göz rengi nasıl değiştirilir, biyokinezi tekniği

Moderatör: Admin

HuB

Re: Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

Okunmamış mesaj gönderen HuB »

Aynen öyle. Kendimi çözebilmiş değilim. Ne ile olduğunu anlayabilmiş değilim. Fakat çevremdekiler doktora gitmemi tavsiye ediyor. Gözlerimde sorun olabileceğini düşünenler var. Çünkü her sabah göz rengim açılıyor yüzümü yıkarken. Ve daha sonra okula giderken eski halini alıyor.

Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

denedim 1 kere olmadı ama 1 kerede olcak işler değil dimi bu :D
Kullanıcı avatarı
arda1aykan

Okunmamış mesaj gönderen arda1aykan »

ya bn denemedim ama denicem olusa süper olcak bn ilginç bi renk yaparım (beyaz hariç) sokakta falan bi havam olur :D:D

harry potter da tonks var ya saçının rengini, gözünün rengini, boyunu, burnunu, kilosunu falan değiştirio :D:D
TELEKİNEZİ YAPABİLENLERDEN YARDIM İSTİYORUM
MSN:arda1aykan@hotmail.com
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

arda1aykan yazdı:ya bn denemedim ama denicem olusa süper olcak bn ilginç bi renk yaparım (beyaz hariç) sokakta falan bi havam olur :D:D

harry potter da tonks var ya saçının rengini, gözünün rengini, boyunu, burnunu, kilosunu falan değiştirio :D:D
Arkadaşlar şunu söyleyeyim göz renginizi belli bir miktar değiştirebilirsiniz.Kahverengi göz rengini mavi yapamazsınız.Kahverengi göz renginizi bir miktar açabilir veya biraz daha çok çalışarak ela yapabilirsiniz ama öteye geçmeniz çok zor...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

cehalet yazdı:
arda1aykan yazdı:ya bn denemedim ama denicem olusa süper olcak bn ilginç bi renk yaparım (beyaz hariç) sokakta falan bi havam olur :D:D

Arkadaşlar şunu söyleyeyim göz renginizi belli bir miktar değiştirebilirsiniz.Kahverengi göz rengini mavi yapamazsınız.Kahverengi göz renginizi bir miktar açabilir veya biraz daha çok çalışarak ela yapabilirsiniz ama öteye geçmeniz çok zor...
Tabiki..

Teori

Okunmamış mesaj gönderen Teori »

Ben yaptım ama yan etki yaptı galiba biri mavi ötekisi Kırmızıya döndü :DNeleri göreceğiz Ey yüce Rabbim verdiğin gözüde değiştireceğiz ya.Paylaşım için teşekkürler ama tamamen masal bu.
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Teori yazdı:Ben yaptım ama yan etki yaptı galiba biri mavi ötekisi Kırmızıya döndü :DNeleri göreceğiz Ey yüce Rabbim verdiğin gözüde değiştireceğiz ya.Paylaşım için teşekkürler ama tamamen masal bu.
Tamamen değil göz rengi bahsettiğim miktarda değiştirilebilir ayrıca biyokinezi sadece göz rengi değiştirmeyle ilişkili değil biyokinezi vücutta değişiklik yapmak demektir.Biyokinezi ile kilo verilebilir veya kas geliştirilebilir...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Merlin

Çok zor ama..
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Merlin yazdı:Çok zor ama..
nereden biliyorsun?
Kullanıcı avatarı
Merlin

netenes yazdı:
Merlin yazdı:Çok zor ama..
nereden biliyorsun?
Ya yapma lütfen..Kaç kişi tanıyorsun göz rengini değiştiren? Yada değiştirdim diyen herkese inanıyor musun? Enerjiyi istediğin yere yoğunlaştırmak oldukça zordur..