Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
biyokinezi, göz rengi değiştirme, biyokinezi ile göz rengi nasıl değiştirilir, biyokinezi tekniği
Moderatör: Admin
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
ben de denedim gözlerim nerdeyse tamamen siyahtı ve iğrençti.denemeye başladığım 2 gündür normal kahverengi oldu
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
paylaşım için teşekkürler güzel bişeymiş.... Bunda vücudumuzu nasıl hayal edersek ona göre çeviriyoruz kendimizi yani mesela ellerimizin büyük olduğunu hayal etsek yapabilirmiyiz
-
Bu konuda uzman deilim ama tahminim göz rengi değiştirebiliyosak onu da yapabiliriz
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Boyunu bile uzatman mümkün galiba yanlış bilmiyosam.Yada kollarını filan uzatabiliyosun.Tabi hemen olmuyo.Bayağı bi çalışman lazım.Bide ben biyokinezi yapmaya korkuyorum.İnsanın vücuduyla oynaması bilmeden zararı olabilir diye düşünüyorum.O yüzden bu işte iyice uzmanlaşıp yapılmalıdır diye düşünüyorum.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
2 aydır deniyorum kahverengiden ileri gitmiyor.İçinde yay gibi bir çizgi var o sarı renk onu tam yayamıyorum bi yaysam sarıdan yeşile atıcam.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Kadın
evet değiştiren arkadaşlar nasıl yapıyosunuz ne kadar zaman harcıyosunuz detaylı bi şekilde açıklarsanız sevinirim..
- ErTeM
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Gözüm zaten istediğim renkde bende gözümü kırmızı renk yapmaya çalışacağım olur inşallah :D
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
-
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
2 sorum olacaktı; ilk sorum biyokinezi hakkında bir calısmamız olması gereklimi? sadece telekinezi yapan biriside bu uygulamayı yapabilir mi?
Bir diğer sorum ise; eğer biyokinezi vücuda hükmetmekse bu sekilde vücudumuzu üçgene sokabilir zayıflayabilir kilo alabilir miyiz? malum çok obez var bu sistem onların çok işine yarayacaktır
Bir diğer sorum ise; eğer biyokinezi vücuda hükmetmekse bu sekilde vücudumuzu üçgene sokabilir zayıflayabilir kilo alabilir miyiz? malum çok obez var bu sistem onların çok işine yarayacaktır
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
evet dediklerin yapılabilir biokinezi için özel bir çalışma gerekir mi sorusuna biokinezi temel olarak hayal kurmaya dayanıyor mesela kendi göz rengini kırmızı düşünerek kırmızıya çevirirsin yada zayıfladığını düşünerek zayıflarsın yıllar önce bir yazı okumuştum bu işlerle alakam yokken gözünüzü kapatıp halter çalıştığımızı düşünürsek kaslarımız gerçekten çalışıyormuş zayıflama konusuna gelirsek eğer zayıflamak vücudunu fit bir hale getirmek istiyorsan biokineziden çok kendin uğraşmalısın 1 çift dambıl al beslenmede biraz dikkat 2-3 ayda hiçbir şeyin kalmaz ekstra olarakta vücudun şekle girer bunu yaptıktan sonra biokinezi yi ek olarak yapabilirsinCanTasdelen yazdı:2 sorum olacaktı; ilk sorum biyokinezi hakkında bir calısmamız olması gereklimi? sadece telekinezi yapan biriside bu uygulamayı yapabilir mi?
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Evet haklısın. Bir sorum daha olacak benim gözlerimin renginin gri olmasını hep istemişimdir ben bunu yapmaya calısıyorum su anda kahverengi bu değişim süresi nedir ?
-