Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

biyokinezi, göz rengi değiştirme, biyokinezi ile göz rengi nasıl değiştirilir, biyokinezi tekniği

Moderatör: Admin

K-rose
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

Okunmamış mesaj gönderen K-rose »

ben de denedim gözlerim nerdeyse tamamen siyahtı ve iğrençti.denemeye başladığım 2 gündür normal kahverengi oldu
ibrm_ylmz
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen ibrm_ylmz »

paylaşım için teşekkürler güzel bişeymiş.... Bunda vücudumuzu nasıl hayal edersek ona göre çeviriyoruz kendimizi yani mesela ellerimizin büyük olduğunu hayal etsek yapabilirmiyiz
yesil

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

Bu konuda uzman deilim ama tahminim göz rengi değiştirebiliyosak onu da yapabiliriz
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Boyunu bile uzatman mümkün galiba yanlış bilmiyosam.Yada kollarını filan uzatabiliyosun.Tabi hemen olmuyo.Bayağı bi çalışman lazım.Bide ben biyokinezi yapmaya korkuyorum.İnsanın vücuduyla oynaması bilmeden zararı olabilir diye düşünüyorum.O yüzden bu işte iyice uzmanlaşıp yapılmalıdır diye düşünüyorum.
K-rose
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen K-rose »

2 aydır deniyorum kahverengiden ileri gitmiyor.İçinde yay gibi bir çizgi var o sarı renk onu tam yayamıyorum bi yaysam sarıdan yeşile atıcam.
helen
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen helen »

evet değiştiren arkadaşlar nasıl yapıyosunuz ne kadar zaman harcıyosunuz detaylı bi şekilde açıklarsanız sevinirim..
Kullanıcı avatarı
ErTeM
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen ErTeM »

Gözüm zaten istediğim renkde bende gözümü kırmızı renk yapmaya çalışacağım olur inşallah :D
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...
CanTasdelen
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen CanTasdelen »

2 sorum olacaktı; ilk sorum biyokinezi hakkında bir calısmamız olması gereklimi? sadece telekinezi yapan biriside bu uygulamayı yapabilir mi?
Bir diğer sorum ise; eğer biyokinezi vücuda hükmetmekse bu sekilde vücudumuzu üçgene sokabilir zayıflayabilir kilo alabilir miyiz? malum çok obez var bu sistem onların çok işine yarayacaktır
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

CanTasdelen yazdı:2 sorum olacaktı; ilk sorum biyokinezi hakkında bir calısmamız olması gereklimi? sadece telekinezi yapan biriside bu uygulamayı yapabilir mi?
Bir diğer sorum ise; eğer biyokinezi vücuda hükmetmekse bu sekilde vücudumuzu üçgene sokabilir zayıflayabilir kilo alabilir miyiz? malum çok obez var bu sistem onların çok işine yarayacaktır
evet dediklerin yapılabilir biokinezi için özel bir çalışma gerekir mi sorusuna biokinezi temel olarak hayal kurmaya dayanıyor mesela kendi göz rengini kırmızı düşünerek kırmızıya çevirirsin yada zayıfladığını düşünerek zayıflarsın yıllar önce bir yazı okumuştum bu işlerle alakam yokken gözünüzü kapatıp halter çalıştığımızı düşünürsek kaslarımız gerçekten çalışıyormuş zayıflama konusuna gelirsek eğer zayıflamak vücudunu fit bir hale getirmek istiyorsan biokineziden çok kendin uğraşmalısın 1 çift dambıl al beslenmede biraz dikkat 2-3 ayda hiçbir şeyin kalmaz ekstra olarakta vücudun şekle girer bunu yaptıktan sonra biokinezi yi ek olarak yapabilirsin
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
CanTasdelen
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen CanTasdelen »

Evet haklısın. Bir sorum daha olacak benim gözlerimin renginin gri olmasını hep istemişimdir ben bunu yapmaya calısıyorum su anda kahverengi bu değişim süresi nedir ?