Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
biyokinezi, göz rengi değiştirme, biyokinezi ile göz rengi nasıl değiştirilir, biyokinezi tekniği
Moderatör: Admin
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Biyokinezi (göz rengi değiştirme)
Bence nekadar çok yaparsan okadar kısa sürede ulaşabilirsin sonuca katılan varmı bana :D
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Düzenli ve sağlıklı bir şekilde yapılması şartıyla evet :)Cavasta yazdı:Bence nekadar çok yaparsan okadar kısa sürede ulaşabilirsin sonuca katılan varmı bana :D
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Şimdi benim anlayamadığım birkaç sey var diyelim ki ben gözlerimin gri olmasını istiyorum 1 ay uğraştım kahverengiden griye döndü bu kalıcı bir dönüş mü oluyor yoksa calısmaları bitirirsem 3 gün sonra geçer mi ? birşeyler okudum işte çalışmaları yapıyormussun gün icinde 1 saat degistirebiliyor mussun bunlardan hangisi doğrudur kalıcı olan mı yoksa isteğe bağlı birkaç saatlik değişim mi ?
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Çalışmalarında göz renginde açılma da olabilir istediğin rengi elde edip bir süre sonra eski haline dönüşüne de şahit olabilirsin.Yoğunlaş ve azimle çalış tamamiyle uygulamana bağlı.Diyelim ki kahverengi gözlerin var set noktamız ise gri.Tamamiyle gri rengi yakalayamazsan bile göz renginde koyulaşma oluşabilir.Çalışmanı azimle sürdür eski göz rengini aklından çıkar doğuş rengininde gri olduğunu kabullen kalıcılığı elde edersinCanTasdelen yazdı:Şimdi benim anlayamadığım birkaç sey var diyelim ki ben gözlerimin gri olmasını istiyorum 1 ay uğraştım kahverengiden griye döndü bu kalıcı bir dönüş mü oluyor yoksa calısmaları bitirirsem 3 gün sonra geçer mi ? birşeyler okudum işte çalışmaları yapıyormussun gün icinde 1 saat degistirebiliyor mussun bunlardan hangisi doğrudur kalıcı olan mı yoksa isteğe bağlı birkaç saatlik değişim mi ?
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
sen göz rengini değiştirdim mi ? yani sende nasıl bir hal oldu deneyimin varsa anlatabilir misiin ?
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Ben değiştirme uygulamadım.Uygulama yapanlarla görüştüm.Onların çalışmalarını notlar halinde sıraladım.Hatta birinin ton açılmasına dahi şahit oldum.Siyah göz renkli arkadaşımız artık zeytin gözlü değildi.Şu an renk durumunda değişkenlik oldu mu eski haline döndü mü bilmiyorum görüşmeyeli 6 ay oldu ama kalıcılığın kabullenmek olduğunu söyledi.Yani dediğim gibi doğuş renginin istediğin renk olduğunu beyin kabul etsin ve uygulasınCanTasdelen yazdı:sen göz rengini değiştirdim mi ? yani sende nasıl bir hal oldu deneyimin varsa anlatabilir misiin ?
- Cavasta
Benim deneyimim var 1 ay uğraştım 1 günlük yeşile döndü ama çevremdekiler inancımı kırınca bu süre düştü yani bence inancın tam olursa (çevredekileri dinlemeyeceksin ) ozaman kalıcı olabilir tabiki inancın kalıcıysa
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Göz rengini değiştirebilirsin ama bu hiçbir zaman kalıcı olmaz sadece yaptıkca süresini uzatabilirisin. Birisi diyorki ben çoook uğraştım artık kalıcı olarak göz rengini değiştiriyorum. Buna inanma tamamen yalan.Cavasta yazdı:Benim deneyimim var 1 ay uğraştım 1 günlük yeşile döndü ama çevremdekiler inancımı kırınca bu süre düştü yani bence inancın tam olursa (çevredekileri dinlemeyeceksin ) ozaman kalıcı olabilir tabiki inancın kalıcıysa
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Göze rengini veren koroid dokusudur. Koroid ne kadar pigment içerirse gözün rengi o kadar siyaha döner ve ne kadar az pigment içerirse o kadar da açık renge döner (mavi).Değişimler pigmentlerde ki artma ve azalmayla açıklanabilir(bilimsel olarak).Fakat pigment değişiminin kalıcı veya geçici olduğunu saptayacak bir teknoloji yok.Tıp bu gibi değişimleri belli hastalık sınıflarına ayırıp yorumlar.Ufak bir araştırmayla göz renk tonlarında açılma veya kapanma olupta göz doktoruna başvuran birçok hasta dosyalarıyla karşılaşabilirsiniz.Yapılan bütün tetkik ve tahlil sonuçlarında hiçbir rahatsızlığı bulunmayan hastalarla.Açıklama belli;Pigment sayısında artış veya azalma...Rolex Levitasyon konusunda yazdığın bir cümle vardıGöz rengini değiştirebilirsin ama bu hiçbir zaman kalıcı olmaz sadece yaptıkca süresini uzatabilirisin. Birisi diyorki ben çoook uğraştım artık kalıcı olarak göz rengini değiştiriyorum. Buna inanma tamamen yalan.
Ucu bilinmeyen bu yolda yerçekimine karşı gelecek,astral yapabilecek ve dokunmadan cisimleri hareket ettirebilecek bir beynimiz nasıl olur da göz rengini tamamiyle değiştiremez...Yorum sizlerinBiz fizik yapmıyoruz.Tamamen diğer ucu bilinmeyen bir yola adım atıyoruz.
- Cavasta
TriGonoMetri'ye katılıyorum.
-