psi ball

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
talktomyface

psi ball

Okunmamış mesaj gönderen talktomyface »

s.a arkadaşlar ben yeni başladım bu psi çarkı çevrmeyi başardım şimdi bu psi ball'ı denicem ama çok farklı şeyler anlatmşssınız kfam karıştı birisi burada düzgün olarak en çok işe yarayan yöntemi en basite indirgeyerek anlatabilir mi ?

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: psi ball

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

dünyanın enerjisini çekip onu ayaklarından taa avuç içlerine kadar taşı.Bunu yapmak için sadece olduğunu düşünüp ona konsantre olman yeterli.. sonra eline akan o enerjiyi hisset! ellerindeki karıncalanmayı, ısıyı, ellerinin birbirini ittiğini hissetmeye çalış.. Tabi bunları yaparkn kendini kasma. Kasarsn herşey tersine döner,boşa uğraşmış olursun.. Kafanı tüm boş düşüncelerdn arındır ve sadece dünyadan çektiğin saf,temiz enerjiyi düşün ve ona hükmedebileceğini unutma! eğer aklına kafa karıştırıcı bişey gelirse onn üzerinde hiç düşünme! değer vermediğini anlayınca kendiliğindn çekip gidecektr.. topunu yapmaya başladığında ellerindeki itme hissi giddikçe artack. aynı kutuplu 2 mıknatısı birbirine değdirmeye çalışır gibi.. elinde gerçektn de bi top varmış gibi hissedeceksin.Çünkü zaten elinde bi top oluşacak =D =D =D zamanla bunu geliştirip sıcak yada soğuk toplar oluşturabilir, bunları sağa sola atıp cam çerçeve indirebilrsin.. =))
Eğer dünyadan enerji çekmk istemiyosan güneşi ya da geceleri Ay'ı enerji kaynağı olarak kullanabilrsin.. İyi çalışmalar..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
umut5454

Okunmamış mesaj gönderen umut5454 »

the ULTIMATE yazdı:dünyanın enerjisini çekip onu ayaklarından taa avuç içlerine kadar taşı.Bunu yapmak için sadece olduğunu düşünüp ona konsantre olman yeterli.. sonra eline akan o enerjiyi hisset! ellerindeki karıncalanmayı, ısıyı, ellerinin birbirini ittiğini hissetmeye çalış.. Tabi bunları yaparkn kendini kasma. Kasarsn herşey tersine döner,boşa uğraşmış olursun.. Kafanı tüm boş düşüncelerdn arındır ve sadece dünyadan çektiğin saf,temiz enerjiyi düşün ve ona hükmedebileceğini unutma! eğer aklına kafa karıştırıcı bişey gelirse onn üzerinde hiç düşünme! değer vermediğini anlayınca kendiliğindn çekip gidecektr.. topunu yapmaya başladığında ellerindeki itme hissi giddikçe artack. aynı kutuplu 2 mıknatısı birbirine değdirmeye çalışır gibi.. elinde gerçektn de bi top varmış gibi hissedeceksin.Çünkü zaten elinde bi top oluşacak =D =D =D zamanla bunu geliştirip sıcak yada soğuk toplar oluşturabilir, bunları sağa sola atıp cam çerçeve indirebilrsin.. =))
Eğer dünyadan enerji çekmk istemiyosan güneşi ya da geceleri Ay'ı enerji kaynağı olarak kullanabilrsin.. İyi çalışmalar..
kardeş ben özellikle bu boş düşüncelerden arındıramıyorum hiç olmadı kendi kendime içimden konuşuyorum bunu en aza nasıl indire biliriz
talktomyface

teşekkür ederim ... buqün denemeye başlicam :D:D cam pencere kalmicak evde =b
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

=P
İmza Yhok.

talktomyface

ya denedim de elim birbirine karşı hafif bi itme yaşadı :D ama nasıl kullanacam :b
Kullanıcı avatarı
arcanbaris

Okunmamış mesaj gönderen arcanbaris »

bro bos dusuncelerden arındıramıyosan sabah kalk elını yuzunu yıkama uyandıktan 20dk sonra dene o zaman konsantrasyonun olur çünkü sabah kalktıgında kafanda fazla dusunce olmaz
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

the ULTIMATE yazdı:dünyanın enerjisini çekip onu ayaklarından taa avuç içlerine kadar taşı.Bunu yapmak için sadece olduğunu düşünüp ona konsantre olman yeterli.. sonra eline akan o enerjiyi hisset! ellerindeki karıncalanmayı, ısıyı, ellerinin birbirini ittiğini hissetmeye çalış.. Tabi bunları yaparkn kendini kasma. Kasarsn herşey tersine döner,boşa uğraşmış olursun.. Kafanı tüm boş düşüncelerdn arındır ve sadece dünyadan çektiğin saf,temiz enerjiyi düşün ve ona hükmedebileceğini unutma! eğer aklına kafa karıştırıcı bişey gelirse onn üzerinde hiç düşünme! değer vermediğini anlayınca kendiliğindn çekip gidecektr.. topunu yapmaya başladığında ellerindeki itme hissi giddikçe artack. aynı kutuplu 2 mıknatısı birbirine değdirmeye çalışır gibi.. elinde gerçektn de bi top varmış gibi hissedeceksin.Çünkü zaten elinde bi top oluşacak =D =D =D zamanla bunu geliştirip sıcak yada soğuk toplar oluşturabilir, bunları sağa sola atıp cam çerçeve indirebilrsin.. =))

illa güneşi yada ayı yapmana gerek yok başka enerji türlerinide kullanabilirsin...
KAN YAŞAMDIR...