program
Moderatör: Sai
-
program
slm ben yeni başlıyanlardanım..bana cyro , hidro ve pyro kinezi hakkında program yabilirmisiniz sırayla hangisinde kuvvetli oldugumu görüp ona göre çalışma yapacağım...verdiğiniz programlara sağdık kalacağım ama genel bi program..birde zihin kontrlü yapmak istesem yapabilrmiyim 

- iynx
Re: program
programını ve yolunu kendin belirlemelisin.. inan başımızdan savmaya felan çalışmıyoruz seni.. ama kendi gücünü kendin keşfet.. mesela pyro da gücünü ölçmek istiyorsan yak mumunu bak.. ateşle ne kadar özdeşleşiyosun.. beceremedin mi? suya geç.. ama thermo kineziye sonra geçmeni öneririm... çünkü ısı transferi yapmak için önce enerjiyi iyi kullanmak gerekir.. son soruna gelince; kontrolü bilmem ama zihni etkileyebilirsin..
-
ya daldan dalada atlayınca olmuyor..mesela suya başlıyorum sora baskasına geçiyorum sürekli değiştiyiroum biraz sabırsızımda hepsine birden yönetmek istiyorum..bi ara psi-whelle uraştım 2kere dönüp duruyordu bi zaman sonra sıktı :Sah o kağıdı bi döndürebilseydim varya pff şimdiye neler yapmıştım..
insan bi zamandan sonra yaptıklarının sonucunda bir şeyler elde etmek istiyor hep başaramayınca soğuyor..

- iynx
hayır.. klasik olacak ama vazgeçme.. zihnini dinlenmeye al.. ben 1 yıl ara verdim mesela bi dönem.. geri dönndüğümde bomba gibiydim.. telekineziyle başla.. enerjiyi ellerinden akıtmayı öğrendiğinde pyro yada hydro o kadar zor gelmeyecek.. inan bana..
- iynx
walla psi-wheel zordur.. en güzeli pipet.. onla başla.. onu yapınca 0.7 kalem ucu dene.. güzeldir.. psi-wheel i de kontrol alıştırması olarak kullan..
-
pipeti masa üzerine koyup ileri geri mi ittirim..bide neden nasıl ara veriorsunuz..o gücün tadı bırakılmaz bişi 1 sene yapmadan nasıl durdun 1 senede daha cok geliştirmezmiydin kendini
- iynx
içimden gelmedi.. içindeki sesi dinle.. her zaman yol gösterir. pipet tekniğinde pipeti al bi ampulün üstüne dümeecek şekilde ağırlık merkezinden oturt.. pervane modeli yani.. sonra onu hareket ettir.. ampul yoksa, ağırlık merkezinde rahat döneceği her yüzey olur.. dert deil..
-
tmm tşk ederim..uygulayıp sonuclarını yazacam bakalım nolacak 

-