negatif(kötü) enerjiyi de kullandım ama yinede olmadı arkadaşlar...
Moderatör: Sai
BaK bu işi duyar duymaz psi wheel i döndürenlerde var belli bi zaman gectikten döndürenlerde var ama merak etme döner o çalışmaları bırakmamanı tavsiye ederim birde çalışmaların deneme için olmasın başarmak için olsun.Ben sunu bi deneyim deme yani.multiplayer1 yazdı:arkadaşlar ben psi whell yapmayı denedim.2-3 gün boyunca 20 kez denedim...çalışmalarımı vidyoya kaydediyorum.sitede okuduğum her şeyi uyguladım hatta bir kaç kişisinin enerjisini sömürüp denedim ama hala hiç bişi yapamıyorum.enerjisi hissediyorum ama kullanamıyorum...telekineziye olan inancımı yitirmedim çünkü enerjiyi hissediyorum.Ama bir türlü kullanamıyorum.20 çalışmamın tümünüde kaydettim.Hepsini tek tek izledim kağıt 1 cm bile kıpırdamıyor.lütfen bana yardım edin..! 1-2 hafta denicem ilerleme kaydedemezsem bırakmayı düşünüyorum...
Bana sorarsan sakın ola bırakma, ben ilk günde yaptım ama 3 saatimi aldımultiplayer1 yazdı:arkadaşlar ben psi whell yapmayı denedim.2-3 gün boyunca 20 kez denedim...çalışmalarımı vidyoya kaydediyorum.sitede okuduğum her şeyi uyguladım hatta bir kaç kişisinin enerjisini sömürüp denedim ama hala hiç bişi yapamıyorum.enerjisi hissediyorum ama kullanamıyorum...telekineziye olan inancımı yitirmedim çünkü enerjiyi hissediyorum.Ama bir türlü kullanamıyorum.20 çalışmamın tümünüde kaydettim.Hepsini tek tek izledim kağıt 1 cm bile kıpırdamıyor.lütfen bana yardım edin..! 1-2 hafta denicem ilerleme kaydedemezsem bırakmayı düşünüyorum...