Psi Whell ve Telekinezi Sorum var?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Psi Whell ve Telekinezi Sorum var?

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

arkadaşlar ben psi whell yapmayı denedim.2-3 gün boyunca 20 kez denedim...çalışmalarımı vidyoya kaydediyorum.sitede okuduğum her şeyi uyguladım hatta bir kaç kişisinin enerjisini sömürüp denedim ama hala hiç bişi yapamıyorum.enerjisi hissediyorum ama kullanamıyorum...telekineziye olan inancımı yitirmedim çünkü enerjiyi hissediyorum.Ama bir türlü kullanamıyorum.20 çalışmamın tümünüde kaydettim.Hepsini tek tek izledim kağıt 1 cm bile kıpırdamıyor.lütfen bana yardım edin..! 1-2 hafta denicem ilerleme kaydedemezsem bırakmayı düşünüyorum... :?
negatif(kötü) enerjiyi de kullandım ama yinede olmadı arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: Psi Whell ve Telekinezi Sorum var?

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

cevaplarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Başkasının enerjisine ihtiyacın yok, negatif enerjiye ise hiç mi hiç ihtiyacın yok.
Amacın pozitif olmalı denemelere başlamadan önce rahatlama çalışması yap.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Okunmamış mesaj gönderen ahmedof993 »

Ben yaptım ama babam saolsun hemen yerdi yok hava var dedi de psi wheelin ucu sıvrı oldugundan Elektron alıs verısı var dedı sevkımı kırdı pyrokınezı'den bahsettım aldı mumu yaktı getırdı kalemın sıvrı ucunu yaklastırdı ates ortadan yarıldı bak yıne elektron sıvrı cısımlerın ucunda bırıkır sen de telekınezı ya da pyrokınezı yaptıgını sanırsın dedı sımdı ne cevap vercem ya ?? :oops: :oops:
Double Pipped Vs Mono Ampul Ft.Francis :)
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

multiplayer1 yazdı:arkadaşlar ben psi whell yapmayı denedim.2-3 gün boyunca 20 kez denedim...çalışmalarımı vidyoya kaydediyorum.sitede okuduğum her şeyi uyguladım hatta bir kaç kişisinin enerjisini sömürüp denedim ama hala hiç bişi yapamıyorum.enerjisi hissediyorum ama kullanamıyorum...telekineziye olan inancımı yitirmedim çünkü enerjiyi hissediyorum.Ama bir türlü kullanamıyorum.20 çalışmamın tümünüde kaydettim.Hepsini tek tek izledim kağıt 1 cm bile kıpırdamıyor.lütfen bana yardım edin..! 1-2 hafta denicem ilerleme kaydedemezsem bırakmayı düşünüyorum... :?
BaK bu işi duyar duymaz psi wheel i döndürenlerde var belli bi zaman gectikten döndürenlerde var ama merak etme döner o çalışmaları bırakmamanı tavsiye ederim birde çalışmaların deneme için olmasın başarmak için olsun.Ben sunu bi deneyim deme yani.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
Gandalf

Okunmamış mesaj gönderen Gandalf »

multiplayer1 yazdı:arkadaşlar ben psi whell yapmayı denedim.2-3 gün boyunca 20 kez denedim...çalışmalarımı vidyoya kaydediyorum.sitede okuduğum her şeyi uyguladım hatta bir kaç kişisinin enerjisini sömürüp denedim ama hala hiç bişi yapamıyorum.enerjisi hissediyorum ama kullanamıyorum...telekineziye olan inancımı yitirmedim çünkü enerjiyi hissediyorum.Ama bir türlü kullanamıyorum.20 çalışmamın tümünüde kaydettim.Hepsini tek tek izledim kağıt 1 cm bile kıpırdamıyor.lütfen bana yardım edin..! 1-2 hafta denicem ilerleme kaydedemezsem bırakmayı düşünüyorum... :?
Bana sorarsan sakın ola bırakma, ben ilk günde yaptım ama 3 saatimi aldı :D . Şunu sakın aklından çıkarma :"Bir gün mutlaka dönecek..!"...
íηаиιи...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Zaten bu dusunceyene sen yapamazsin ki onu aklindan cikar.Bak ben ne dusunuyordum biliyormusun.Bu gun donmesede yarin donucek yarinda ayni sozleri derdim ne yapdimsa boylece yapdim
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
koaservat

Okunmamış mesaj gönderen koaservat »

psi wheeli bende yapamıyorumm ne yapmam gerekiyoo
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

ben de ne yapyığımın farkında deilim kağıt dönerken ona bakmasamda dönebiliyo bazen eller olmadanda dönüyor ve çevrem bak işte sen yapmıyorsun dio ama ben vazgeçmeyeceğim tam almıyla yapana kadar ugaşacagım kaşık bükme gibi
Kullanıcı avatarı
cht

Okunmamış mesaj gönderen cht »

Arkadaşlar ben psi whell tekniğini uygulayabiliyorum ve dönüyor ama bunun düşünce gücüyle alakalı olduğunu düşünmüyorum Vucudumuzun elektrık enerjısınden kaynaklandığını düşünüyorum Doğrumudur?