İlginç Bir olay başıma geldi

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
SoulScr3am

İlginç Bir olay başıma geldi

Okunmamış mesaj gönderen SoulScr3am »

bugün bir arkadaşım çok üzüntülüydü işte derlteştik falan en son elimi kafasına koydum içimden şimdi duygularının aynısını bende sahip olucam dedim ve o ağlıyordu bende ağlamaya başladım neyse onun haricinde işte baktım kötüye gidiyor elimi kafasının arkasına koydum şimdi tüm kötü duygularını ben alıcam dedim içimden gözlerim kapalı ve tüm hepsini aldım çok kötü ve tuhaf oldum ama yinede arkadaşımı mutlu görmek beni mutlu etti bence 2.si lunarkinezi gibime geliyo ama 1. si ne :D veya bu başka bir teknikmi yoksa biz uyduralım adını :)

Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Re: İlginç Bir olay başıma geldi

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

SoulScr3am yazdı:bugün bir arkadaşım çok üzüntülüydü işte derlteştik falan en son elimi kafasına koydum içimden şimdi duygularının aynısını bende sahip olucam dedim ve o ağlıyordu bende ağlamaya başladım neyse onun haricinde işte baktım kötüye gidiyor elimi kafasının arkasına koydum şimdi tüm kötü duygularını ben alıcam dedim içimden gözlerim kapalı ve tüm hepsini aldım çok kötü ve tuhaf oldum ama yinede arkadaşımı mutlu görmek beni mutlu etti bence 2.si lunarkinezi gibime geliyo ama 1. si ne :D veya bu başka bir teknikmi yoksa biz uyduralım adını :)
Kötü duyguları almak lunarkinezi yapmak değildir kardeş..
Lunarkinezi tamamen negatif enerjiyle güçlerini kullanmaktır.
Bana ikiside telepati gibi geldi.
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

bende bugun biyoloji sınavındaydık bitirmiştim soruları etrafa bakınıyorum.Arkadaşın kulağından girip beyninin içine gittiğimi düşünüp bana bak falan die bağırdığımı ve bana bakıcağını hayal ettim. 1 kişiye 3 defa denedim 2 sinde baktı.

Bir digerinde 3 denedim 3 ndede baktı.Onunda sınavı bitmişti ki o yüzden normal olarak bakmış olabilir :D
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

gabrielgray yazdı:
SoulScr3am yazdı:bugün bir arkadaşım çok üzüntülüydü işte derlteştik falan en son elimi kafasına koydum içimden şimdi duygularının aynısını bende sahip olucam dedim ve o ağlıyordu bende ağlamaya başladım neyse onun haricinde işte baktım kötüye gidiyor elimi kafasının arkasına koydum şimdi tüm kötü duygularını ben alıcam dedim içimden gözlerim kapalı ve tüm hepsini aldım çok kötü ve tuhaf oldum ama yinede arkadaşımı mutlu görmek beni mutlu etti bence 2.si lunarkinezi gibime geliyo ama 1. si ne :D veya bu başka bir teknikmi yoksa biz uyduralım adını :)
Bana ikisi de empati gibi geldi.Ve hayır empati'nin kendinizi başka insanların yerine koyma olduğunu düşünen insanlar,empati duygu paylaşımıdır."Emotion" yani "Duygu" kelimesinden gelir:l
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

gabrielgray yazdı:
katılıyorum...lunarkineziyle alakas<ı yok...
KAN YAŞAMDIR...

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Şimdi bir noktaya değinmek istiyorum.Beyninle yapamayacağın şey yoktur mesela bu deneyimin tesadüf ve benzeri bir şey demiycem.Çünki o an sen arkadaşının mutlu olmasını istemişsin.İlla bi tekniğe gerek yok teknikleri bulan zaten insandır.O yüzden yok olmamış yok tesadüf diye bi olay yok o an sen sonuca ulaştıysan zaten bu gerçek mi demene gerek yok.Yani birilerinden teknik öğrenmenize gerek yok aynı beyin sendede var bi amacın varsa ve bir beynin varsa mutlaka sonuca ulaşırsın.Eğer başarıya ulaştıysan bunu tesadüflere yada bazı çekemeyen insanların cümlelerine yorumlarını kayda almıycaksın.Telekinetik dünyada sana bol şanslar (:
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka