Criss ANGEL TELEPORTİNG :)
- Burak AYDIN
Re: Criss ANGEL TELEPORTİNG :)
hakkında hiç bişey bilmiyoruz sonra başlıyoruz
hem enerjisi var hem ilüzyonist
hem cinlerden yardım alıyor hem ilüzyonist
bikerede kimse kendi dediğini söylemiyor
diyorki ben bir ilüzyonistim
hem enerjisi var hem ilüzyonist
hem cinlerden yardım alıyor hem ilüzyonist
bikerede kimse kendi dediğini söylemiyor
diyorki ben bir ilüzyonistim
- Ulquiorra
( :
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- Burak AYDIN
bak mentalist mental ilüzyondan anlıyor. teşekkürler
- Ulquiorra
enerjisi olupta illüzyonist olamaz mı bir insan ?Burak AYDIN yazdı:hem enerjisi var hem ilüzyonist
burdaki coğu kişi criss angel'ın illüzyonist olduğunu biliyor; Ayrıca coğu illüzyonistte parapsikoloji dersleri de alıyor.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- Burak AYDIN
dersmi alıyor
kaynak nedir doğruysa hak vereceğim. onlar anca birbirinden numara satın alırlar.

- Ulquiorra
ben bunu criss angel için sölemiyorum criss angelı sevmiyorum ayriyetten (: ama ben sadece orda düşüncelerimi söledim telekinetik yönü var.
Ben tanıdığım illüzyonistler için dedim parapsikoloji dersi alıyor diye ve bana bunu illzüyonist birarkaşım söledi criis angelın telekinezi üzerinde çalıştığını bende buna dayanarak söledim . (illüzyonist arkdaşımın hem enerjisi var hem illüzyonist (: ve ben bir illüzyonistim oda dior ve telekinezidede baya ileri onun için yazdım. )
Ben tanıdığım illüzyonistler için dedim parapsikoloji dersi alıyor diye ve bana bunu illzüyonist birarkaşım söledi criis angelın telekinezi üzerinde çalıştığını bende buna dayanarak söledim . (illüzyonist arkdaşımın hem enerjisi var hem illüzyonist (: ve ben bir illüzyonistim oda dior ve telekinezidede baya ileri onun için yazdım. )
- Burak AYDIN
Özlen Tunçer'i tanırım hem ilüzyon hem enerji bilgisi var. Bi çok kez bir araya geldik..
Serhat Gümrükçü'ye elimdeki çay kaşığını ordan bük dedim herkesin içinde olmaz dedi
Ama Fenomendeki bir yarışmacı ilüzyonistim diyor. ama benim tk ile pipet çevirdiğime inanmadı her nedense. Kendisini severim bu arada... Onunla yarışmadan çok önce görüşmüştük..
Uri Geller tvde bir yanlış yaptı kaşık çıt diye kırıldı. Bilmiyorum o kadar hızlı bir enerji akışı sağlamışmıdır (: yoksa çatlatma numarasında çuvallamışmıdır..
Güneş hanım sağolsun yumurtayı dik tutmayı öğretti. biz de yedik yumurta yer gibi..
Bu çevre için dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar. Numaraları açıklamak saygısızlık densede biz sahtekarlığa maruz kalmaya devam ediyoruz..
Dersler almıyorlardır da bazıları araştırıyor olabilirler bu konuları.. orta yol bulalım mı (:
Serhat Gümrükçü'ye elimdeki çay kaşığını ordan bük dedim herkesin içinde olmaz dedi
Ama Fenomendeki bir yarışmacı ilüzyonistim diyor. ama benim tk ile pipet çevirdiğime inanmadı her nedense. Kendisini severim bu arada... Onunla yarışmadan çok önce görüşmüştük..
Uri Geller tvde bir yanlış yaptı kaşık çıt diye kırıldı. Bilmiyorum o kadar hızlı bir enerji akışı sağlamışmıdır (: yoksa çatlatma numarasında çuvallamışmıdır..
Güneş hanım sağolsun yumurtayı dik tutmayı öğretti. biz de yedik yumurta yer gibi..
Bu çevre için dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar. Numaraları açıklamak saygısızlık densede biz sahtekarlığa maruz kalmaya devam ediyoruz..
Dersler almıyorlardır da bazıları araştırıyor olabilirler bu konuları.. orta yol bulalım mı (:
- Ulquiorra
tamam da bulalım ders alanlarda var ben hoca öğrenci ilişkisinin daha verimli oldgunu düşünüyorum.araştıranlarda oalbilir tabi Sahtekarlıga bencde karsıyım evet ama benim yakın cevremde de illüzyonistleroldgu iç.in ve bundan para kazandıkları için numara acıklanmasına cok kızıyorum. Nese Açıklamasak baq birisi yapmış bile ben numarayı yaptım diyor (: aslında sen sahtekarlıgı önlemeye calısırken sanırım teşvik ettin niyetin bu olmasa bile
ben senin niyetini anlıyoum yıllarını vermişsin sanırım ve sahtekarları sevmiyorsun ki haklısın ama bu insanalr hep olucak biz numara acıklasakta acıklamasakta (: zaten artık illüzyonlar hakkında konusmayacagım. Sadece illüzyonsa illüzyon kinezi ise kinezi dicem anladıgım kadarı ile.

- fenomen
- Yönetici
Muhtemelen benden buyuksun Burak Aydin.onun icin sana abi diyicem.simdi Ulquiorra cok hakli Arkadasimiz olan illuzyonist insan telekinezi dersi aliyor hocasi da var.Hic kimseye bir sey anlatmaz.Zaten illuzyonu anlatinca onun deyeri kalmiyorki.Yoksa inanlar nasil sasicak.Sahtekarlar ne ederse etsin insanlar inaniyorsa sorun yok.cunku ister sahtekarlik olsun ister illuzyon ikisinin de aciklamasi yontemi vardir.Ikiside hiyledir.Onemli olan insanlari inandirmakdir.Zaten cog insan bunun aciklamasi oldugunu biliyor.Ama izlemek keyif alamak daha iyidir diye dusunuyorlar.Konuyu dogru anlayib dogru ileti yazdigimi dusunuyorum tesekkurler.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.