sanirim levitasyon için daha erken çünkü başlangıç için yapılması gereken farklı şeyler var(tabi başladıysanız o aşamaya geldiyseniz başka) ve de sitede levitasyonla ilgili bilgiler mevcut oralardan bakabilirsınız
Dh0фnM€$
Gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü
Ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü
İnanç bi tarladır hedefi olanların sürdüğü
Madalyon iki taraflı iyi ve kötünün böldüğü...
Criss Angel denilen adam bildigin sihirbaz ya :D baya yetenekli bir sihirbaz hemde. Asil ismi Christopher Nicholas Sarantakos dur.
Kendisi de bir cnn roportajinda "no one has the ability, that I'm aware of, to do anything supernatural, psychic, talk to the dead. And that was what I said I was going to do with Phenomenon. If somebody goes on that show and claims to have supernatural psychic ability, I'm going to bust [him] live and on television." demis
"Kimse benim gostermis oldugum doga ustu, pisisik, olulerle konusma yetenegine sahip degildir. Onceden de dedigim gibi sunu yapacaktim; Eger birisi bu doga ustu pisisik show'a ve iddaya devam edecek olursa onu canli yayinda ve TV de alasagi edecegim"
Kendi cevirime gore kendisi de bu olaya inanmis gorunmuyor. Her illisionist gibi o da her numarada bir sir ve hile sakli oldugunu dusunuyor kendi kanimca. Ayrica diger salonda ucma numarasinda da bir tur saydam madde kullandigini belirtmis. Yani bu olayi gercekten yapan insanlardan bahsettigimizi dusunmuyorum.