kaşık bükme

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Re: kaşık bükme

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

Evet. Ancak öğrenmekte yarar var

"Serhat Gümrükçü
James Hybrit"

Gibi kişilerin ilüzyona ilgi duyduklarını böyle anlayabiliriz. Ayrıca bu çevrede bazı ezik insanlar var enerjiyi referans alıp saçma sapan video çeken sonra yakalanacağını anlayıp kaldırıp saklanan insanlar var. Tek amaç bu olsa da olur. Bilmekte yarar var arkadaşlar.. Saklamayın anlatın paylaşmaktan çekinmeyin..

sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Bana göre illüzyon numaraları açıklanmamalı, illüzyon bir sanattır ve emek ister ve sır üzerine kuruludur, bazı numaralar basit gibi görünsede düşülünmüş ve ortaya çıkarılmıştır bunun için saygı duyulmalıdır.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Telden girdiğim için parça parça yazdım.
Eğer bazı şeyleri illüzyonla yapıp telekinezi ile yapıyorum diyen biri varsa o kişinin ezikliğinden kaynaklanıyordur.bu sitede böle vidyolar varsa ve sen illüzyon olduklarına "eminsen" sadece illüzyon olduklarını yaz ama numarayı açıklama.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Numarayı saklamanın zamanı değil. İnsanların bununla çok dolandırıldığı bir dönemdeyiz. Sırf bu yüzden derdimizi anlatamıyoruz. Birçok insanı kaybediyoruz.

İkinci olarak ilüzyon vardır mental ilüzyon vardır. Mental ilüzyonistler böyle gerçek gibi gözüken şeyler yapar. Ve bu ilüzyonistler bende enerji var demeye başlarsa bende bunun karşısında itiraz etmeden duramam

sevgilerle
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Tamam ama numara acıklamaya karsıyım ben.bende illüzyonla yapıp enerji var diyenlere karşıyım ezik insanlar ama onları numaraları acıklamadan sölesek çünkü illüzyon yapıp bu bi illüzyondur saklama sanatıdır diyen illüzyonistler var onların hakkını yemeyelim ben buna itiraz ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

sonuçta gıcığına oturup ilüzyon açıklamıyoruz. Kendi dalımızla ilgili insanlar herşeyin sahtesini gerçeğini ayırsın diye bir hayra girişmiş oluruz. Sonra adam hepsi numaramıydı diyerek çekip gidebilir. İnsanları bilinçlendiriyoruz.

Bu kadar ince düşünmeye gerek yok. Acaba her konuda bu kadar hasassmıyız...............
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

İllüzyon konusunda hassasım telekinezi konusunda da hassasım kısacası değer verdiğim her konuda hassasım
ince düşünmeye gerek var; karşındakine saygı göstermezsen, saygı göremezsin, saygıda göremezsen derdini anlatamazsın.
Ben senin gicıklına acıklamadıgını anlıyorum. Ama emeğe saygı.
Çalısmaya saygı.
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Her neyse tartışmaya dönüştüğünü gördüğümde şu son cevabım olayı kapatır diyordum ama herkesin algıları yeterince açık değilken bu iş olmaz..

Ben anlatırım. Sen anlatmazsın konu kapansın :) Eski konuya geri dönelim
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Umarım senin emek verdiğin bişe hakkında böle bişe olur o zaman ne demek isteğimi anlarsın :)
dönelim dönelim konuya
Kullanıcı avatarı
SeRsErİ

Okunmamış mesaj gönderen SeRsErİ »

ben bu numarayı evde yaptım.. ve cok rahat bi şekılde cok az bi güçle büküldü aslında ;)