Lunarkinezi ile enerji boşalımı

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
koaservat

Re: Lunarkinezi ile enerji boşalımı

Okunmamış mesaj gönderen koaservat »

super olaylar gerçekten bu gibi yeteneklerı nasıl kazanabılıyorsunuz ne yapıyorsunuzda cesıtlı farklı özelliklerevsahıp oluyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

sende dene. hiç birimizin bir farkı yok.. şimdiye kadar olma ihtimali bilinç altında yoktu. oyunlar oynardık uçmaya çalışırdık vs. şimdi olma ihtimalini koyduğun zaman sonuç verir hepsi. yeter ki mantıklı bir başlangıcın olsun. iğne üstüne konmuş kağıt döndürmek gibi(psi-wheel) fiziksel kuvvete ihtiyaç olmayan işlerle başla. şifacı olmak istiyorsan elini başka bedenlere koy ve ısıyı hissetmeye başla. ikinizdede enerji alanı var. senden ona geçişin onu tamamlayışın ısısını hissedersin. onu sevdiğini düşün.. o dokunuşa anlam kat...
Kullanıcı avatarı
koaservat

tam basarıyorum diyorum sonra olmuyoo bir anda enerjı sıfırlanıyo bende çok istiyorumama hiçbi vaktım yok 5 dk 10 dk ugrasınca olabılecek bişey degil vakıt bulamıyorum halıyla surekli hayal kırıklığına ugruyorum belki yazın calışabılırım ..
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

sen bile bile yapamıyorsun (: ille yapamayacaksın. böyle giderse hep kendini kilitleyeceksin

yapman gereken ilk şey bu işi bukadar önemsemekten vazgeçmek..
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

birde lunarkinezinin temel mantığı negatif enerjiyi üretebilmekten geçer.. yani içinde o derece karanlık enerji yoksa yapabileceklerin sınırlıdır..
Kullanıcı avatarı
koaservat

hımmm
panter_sosa

Okunmamış mesaj gönderen panter_sosa »

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum 2 yıldır telekineziyle uğraşıyorum siteyide beyendim hayırlı olsun ve girelim konuya lunarkinesisi tavsiye etmem. insanın bunu alışkanlık edetmesi her olumsuz yaşantıda ve her olumsuz duygularda(aşk,sevgi,ayrılık) zamanlarında bu enerjiyi kullanıp bir yere fırlatması bütün negatif enerjiyi atması manasına gelmeyebilir.Bunu alışkanlık ederse ve kendini kontrol edemezse kendiliğinden negatif enerji toplanacaktır.Buda strese yorgunluğa ve sinirliliğe yol açailir.. iyi günler....
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

iynx yazdı:lunarkinezi ile negatifini boşaltmazsın.. lunarkinezide başarılı olmak için negatif enerji üretmen gerekir.. yani kısaca karanlık tarafa kayman lazım.. buda işin doğası sebebiyle enerjini yok etmene engel olacaktır.

arkadaşım öyle bir şey olsa kısır döngüye girer kimse lunarinezi yapamazdı...XD
KAN YAŞAMDIR...
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

saol kardes
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

Bİ TANEDE BEN SALLIYIM NOLURRRRRRRR

UNGUİSKİNEZİ

Bununla Neler Yapabilirsiniz ?

uzmana ihtiyacınız olmadan tırnaklarınıza manikür - pedikür yapabilirsiniz. tırnaklarınızı uzatabilir , dokunmadan kesebilirsiniz. isterseniz sivriltip canlıları kesebilirsiniz. (not : bu teknik için tk da usta olmalısınız.) . hatta çok çalışırsanız elması bile delebilirsiniz. tırnaklarınıza şekil verebilirsiniz.çıkarıp tekrar yerine takabilirsiniz.

LATİNCE-TÜRKÇE SÖZLÜKTEN ALINTIDIR xD

şaka bi yana üzerindeki negatif enerjiyi boşaltmak için topraklama çalışması yapınız
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.