Iste size telekinezi teknigi.Soru sormayin bunu yapin

Moderatör: Sai

by_rage

Re: Iste size telekinezi teknigi.Soru sormayin bunu yapin

Okunmamış mesaj gönderen by_rage »

Dün akşam deneyim dedim 15 dk oturdum kapağın başında telefonun sesini kapatmadığım için tavana sıçradım bi nevi uçtum yani :D Şaka bi yana gerçektende etkili bi yöntemmiş gibi teşekkürler fenomen
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

rica ederim :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

Gerçekten sağlam teknik ben odaklanma çalışmalarını daha önce meditasyon yoluyla hayali bir cisimle yada nette bulduğum noktalı bir resimle yapıyordum. Ama bu daha rahat bir olay. Çalışırken illaki sessizlik mi olması gerekiyor ortamda ?
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Bak Tunacim ilk once yaparken sessiz orami sec cunku bu senin icin daha kolay olucak.ilerledikden sonra ne zaman istersen beynini bosalda biliceyn zamandan sonra sesli ordtamda bile odaklanmak kolay olucak senin icin
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

fenomen yazdı:Bak Tunacim ilk once yaparken sessiz orami sec cunku bu senin icin daha kolay olucak.ilerledikden sonra ne zaman istersen beynini bosalda biliceyn zamandan sonra sesli ordtamda bile odaklanmak kolay olucak senin icin
hmm peki sağolasın anlamadığım nokta adımı nerden öğrendiğin konusu, ben sana söylememiştim adımı:)
Msn'de konuştuğumuzuda hatırlamıyorum:)
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

:lol: :lol: :lol: birak da bazi seyler benim sirrim olarak kalsin :lol: :lol:

emre413

Okunmamış mesaj gönderen emre413 »

Merhaba, ben de bugün kapak olayına başlayacağım da sessiz ortamda yapın demişsiniz bilgisayar fanı buna bir yan etki yapar mı? Bir de odaklanacağım diye şaşı kalmayalım :D Bunlar işin gırgır tarafı ama gerçekten sormak istiyorum her isteyen ve bu istekte inatçı olan bunu yapabilir mi? Mesela ben çok yapmak istiyorum ama başlasam mı başlamasam mı diye de düşünüyorum ve ne yapacağım hakkında çok kararsızım. Sonra yapamazsam bu bana kapak olmasın :D
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

düşünme yap...
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

Sonra yapamazsam bu bana kapak olmasın :D
merak etme olmaz sen yeterki inan bu arada fan sesi traktör gibi değilse bi zararı olmaz :D sen iyice odaklanırsan başarırsın hemen olacak diye bişe yok ben de yeniyim 1 haftadır yapıyom eh çeviriyorum psi wheeli ama 4-5 turu geçemedim ama zamanla başaracam yılma pes etme sitede gerekli her bilgi var :D
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .