Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
Moderatör: Sai
-
aynur_81
Re: Herşeyin Tersi Oluyor...Garip Sesler Duyuyorum...
zaten birşey yapabilselerdi yaparlardı. Demek ki etki edemiyorlar. Ayetel kürsü, felak ve nas surelerini oku. Birde Allah'ın seni koruyacağına inan. Sonucta onlar zaten hep yanımızdalar. Allah'a inan, sığın birşey olmaz. O seni korur.
-
muku_baba
-
kazanan060
Re: Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
arkadaşlar garip ama bende ilizyon görüyorum sanki oturuyorum manzara seyrediyorum yanımdan uzay mekiği kalkıyor ama nası saydam küçük el kadar onu geçtim bir sürü seyler oluo sürekli saydfam adamlar insanlar yaratııklar görüyorum acaba neden
-
Neron
arkadaslar o kadar da abartmaın.. arkadasım sende telekinezi yle ugrsıorm diorsun olabilir ya yanlıs biliorsun yada beynini yanlıs calıstırıosun.. Bak dusduqun durumdan kurtulmak o kadar kolay deil cunku lambayı sondurmeye calısırken lamba patlıcak die dusunuorsun o yuzden patlıo beynınden aldıqın pozitive enerjiyi etrafa negative olarak veriyorsun. bunu değistirmek imkansız deil ama zordur.. ilk once rahatlamaya calıs daha sonra dusun ve hayal kur..(bu rahatlama dediğim şey 5-10 dk da olacak bişi deil habern olsn)
-
ed155
onlara bulaşmamaya çalış bulaştıysan işin zor bn onlarla ilgilenmiştim şimdi ne oldu ewde kendim kalınca tırsıyom
En son ed155 tarafından 03 May 2009, 14:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
I'm have returned
- ibrahimduygulu
bu işe yapmaya başlarken önce dua edin arkadaşlar yani bildiğiniz süreleri özellikle ayetel kürsi yi okuyun korkunuzu alır ayrıca sakın ha telekinezi yaparken omm felan demeyin bu üç harflileri çağırır.. ayrıca sakın korkmayın sureden sonra hiçbişey yapamazlar hele bide namaz kılıyosanız hiç bişey yaklaşamaz yanınıza kendi halinizde yapmaya çalışırsınız...üç harfliye telekinezi uygulamaya çalışma ben bu konuyu araştırmıştım... sakın karşı koyabileceğini düşünme sure oku tekrar tekrar ve sadece telekinezi ile korku düşünceni yıkmaya çalış...çok faydası olacaktır...üç harfli konusunda yardım edebilirim...isteyen olursa...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
Neron
arkadaslar bu işin üç harflilerle ne alakası var ya sacmalamayın lutfen.. Telekinezi beyin gucuyle olusan bir olay.. Yapmayın Allah aşkına xD
-
muku_baba
Haha sen öle san. Cinler heryerdeler. Seni böle oturup bişileri ittirmeye çalışır görürlerse senle dalga geçmek isteyebilirler. sen ittirdim sanarsın aslında cin ittirmiştir. Sen hiç cinleri hissetmemişsin demekki ondan böyle konuşuyosun...
- fenomen
- Yönetici

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- iynx
tabi.. aslında sen yürüdüğünü zannedersin, ama cinler einsteinle dalga geçmek istedikleri için altındaki yeri hareket ettirmişlerdir... zaten sen yaşamıysun.. cinler seni kandırıyor..
isjhslnhslknhslk
-