Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
Moderatör: Sai
-
Re: Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
Ben de deliyim ama çevreme akıllı taklidi yapıyorum 

- fenomen
- Yönetici

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ddemmahum
- multiplayer1
ne kadar uzattık la konuuyu... 

- dramakolimelan
cinmi perimi bilemiyorum ama olaya tıbbi acıdan bakarsan.bu olaylarla uğraşman ve olaylarla ilgili söylentiler ve eğer başarıyosan olayın gerçeklik kazanması seni derinden etkilemiş olabilir.trans haline geçince yani uykuyla uyanıklık arasında sesler duyman mümkün ama bu psikiatrik bi problem olabilir.ben ara vermeni öneririm bu işlere her halükarda yani 3harfli olsa bile
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Bu konularda ilmi gücü yüksek, ama zamanında biz tırsmamızdan dolayı bildiklerini bize anlatmayan bir abimiz vardı. Tabii ben bu abimizi cemaat evinde tanıdım. Onun cemaatten bir tanıdığı yaşamış. Eve 3 harfliler girmiş. Normal bir şekilde kapıyı çalmışlar. Bu abimizde ayaklarının ters oluşundan ve konuşmamasından anlamış. Hemen kovmak istemiş, vurmuş saldırmış nafile. Sonra şunu demiş ve onlar büyük bir korkuya kapılıp acele acele oradan kaçıp gitmişler.
Abimizin dediği şuymuş : "Ya Medet Ya Üstad"
Bende çevremde siyah cisimlerin hareket ettiklerini farkettim ve bu abimize danıştım. Tam konuları anlatırken ben beni susturmuştu ve bana okudu. Ben ondan sonra çok nadir görür olmuştum. Şimdi artık hiç görmüyorum. Ayrıca ne zaman görsem bende "Ya Medet Ya Üstad" dedim. Ve inanılmaz bir şekilde korkularımı anında alıp götürdü benden. Bu iş inançla ilgili. Ben bunu söyleyince üstadın gelip beni kurtaracağına inanarak bunu söyledim. Ne zaman söylesem içimdeki korkular yok oldu ve içim ferahladı.
Eğer buna kalpten inanırsanız ve okursanız ben inananların yalnız kalacağını sanmam. Elbet bilinmeyenler yardım eder. Yeterki siz kalbinizi şüpheye düşürmeyin.
Abimizin dediği şuymuş : "Ya Medet Ya Üstad"
Bende çevremde siyah cisimlerin hareket ettiklerini farkettim ve bu abimize danıştım. Tam konuları anlatırken ben beni susturmuştu ve bana okudu. Ben ondan sonra çok nadir görür olmuştum. Şimdi artık hiç görmüyorum. Ayrıca ne zaman görsem bende "Ya Medet Ya Üstad" dedim. Ve inanılmaz bir şekilde korkularımı anında alıp götürdü benden. Bu iş inançla ilgili. Ben bunu söyleyince üstadın gelip beni kurtaracağına inanarak bunu söyledim. Ne zaman söylesem içimdeki korkular yok oldu ve içim ferahladı.
Eğer buna kalpten inanırsanız ve okursanız ben inananların yalnız kalacağını sanmam. Elbet bilinmeyenler yardım eder. Yeterki siz kalbinizi şüpheye düşürmeyin.
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Peki senin hataların ne yapıyor?
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
galipten bir sesler mi gelio acaba
- multiplayer1
ya medet ya üstad olayı değşikmiş....
- Ulquiorra
(:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- ddemmahum
üstadında bir telekinezi olayı var belki bilirsiniz
..

::Welcome to home Bruce::
-