Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
Moderatör: Sai
- fenomen
- Yönetici
Re: Herşeyin Tersi Oluyor. Garip Sesler Duyuyorum...
bu ne ki.,Bu Allahin takdiridir.Adam var Ucak kazasinda burnu kanamadan cikiyor ama ucak alev alev 

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ddemmahum
tabi Allah'ın takdiri..ama anlamadığım konu niye kitlensin ki?küfür yok, tartışma yok..
::Welcome to home Bruce::
- Ulquiorra
Neyse kitlenmez insallah , umarım dùşündüm sey olmaz.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
levitasyon deil bence
-
Bencede allahın taktiri eceli gelmeyen gitmez levitasyonla ilgisi varmı bilmem orasını
I'm have returned
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Bende de bazen uyumadan önce imajine yeteneğimi geliştirmek için gözümü kapatıp bir adam düşünüyorum adamı test takla felan attırmaya çalışıyorum . gözümü açtıgımda sagımda solumda adam varmış gibi hissediyorum .
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Herşeyin Tersi Oluyor...Garip Sesler Duyuyorum...
Öncelikle telekinezi ile uğraşan herkese cin musallat olur diye bişey yok.Gel gelelim cinler durduk yerde bir insanla dalga geçmez.Yada korkutmaz.Bu yüzden her telekineziye oturuşunuzda acaba etrafımda cin varmı diye düşünmeyin.Öncelikle cinler kötü varlıklar değillerdir.İkincisi cinler onlarla uğraşılmadığı sürece hiçbir insanla dalga geçip korkutmazlar.Bunu bi kafanıza yazın.Telekinezi tamam ilginç bişey.Parapsikolojik bişey.Ama Parapsikolojiyle uğraşanlara cinler musallat olur diye bişey yok.Kim çıkarmışsa bunu bi zahmet palavra atmayı kessin.Cinler onlarla uğraşmadığınız sürece gelmezler.Görünmezler.Size etki etmezler.Edemezler.Siz onlardan üstünsünüz.ALLAH bizi yaratırken bize kendi ruhundan üflemiştir.Hiçbişey yapamazlar.Ve acaba cinlerin cisimleri oynatabildiği,ampulleri patlatabildiği,sesler çıkarabildiğini kim nerden öğrenmiş acaba ? Yok öle bişey.Onlar öle şeyler yapamazlar.Bunların hepsi halk arası uydurmalar.İnanmayn bunlara.Bu duyduğun sesler,yok ampulun patlaması yok tasın çevrilmesi ise tamamen enerjini kontrol edememenden kaynaklanıyor.Ve korkacağına bence sevin.Kontrolsüz enerjinle bile bir ampulü patlatıp,koca bir tası yerinden oynatabiliyosan bu enerjiyi kontrol ettiğin zaman gerisini sen düşün.Bİrdaha söylüyorum parapsikoloji yani bu işlerle uğraşanların başına yok cin musallat olur,yok o kişiyle uğraşır diye bişey yok.Büyü ile uğraşanlar korksun.Biz büyü yapmıyoruz.Ayrıca kim ne derse desin Kuran-ı Kerim'deki cin suresinde yazanlar hariç hiçbişeye inanmayın.Ne söylenene nede yazılana inanın.O surenin dışında hiçbişeye inanmayın.Zaten ALLAH izin vermedikten sonra büyü tutmaz diye inananlara nasıl büyü etki etmiyosa,ALLAH izin vermedikten sonra onlar bana hiçbişey yapamaz diye inandıktan sonra hiçbişey yapamazlar.Böle korku filmlerinden,halk arası korku hikayelerinden alınmış şeyleri gerçeğe dönüştürmeyin.Herkes görmediği şeyler hakkında atıp tutmayı çok güzel biliyo.Göremiyosun adı üstünde cin yani kafa gözü ile görülemeyen varlık.Kim görmüş bunları ki bu kadar şey var ortalıkta.Hİçbişey kesin değil.Kesin olan 3 şey varmuku_baba yazdı:ilginç değil aslında. korkmayın ama size ne olduğunu az çok söylemeye çalışayım. İşte işin tehlikeli kısmı buydu ve sizin başınıza geldi. Sanırım telekineziyle uğraşırken cinler de sizinle uğraşıyor. Ama korkmayın onlar sizi korkutmak isteseler önünüze çıkarlar. fakat siz odaklandığınızda etraf kıpırdamaya başlıyorsa eğer (ki bu benimde başıma geliyor) lütfen problem etmeyin. biliyorsanız felak ve nas sürelerini okuyun bunlar sizi Allahın izniyle koruyacaktır. bende sizin gibiyim aslında biraz. çünkü ne zaman çalışmalar yapsam bişiler hızla geçiyor izleniyorum hatta yanıma geliyolar biliyorum hafif silik bir şekilde görüyorum. artık alıştım çünkü hiçkimse yanlız değil. sakın kimse yanlız olduğunu düşünmesin. herkesin etrafın cinler olabilir. bazı insan ilerlemiştir bu telekinezi işlerinde yada boyut işlerinde görebilir konuşabilir sesler duyabilir. bazısı hiçbişi duymaz. Ama inanın onlarda sizden korkuyor. ben artık alıştım pek problem etmiyorum. ben ses duymuyorum ama çok rahatsız olursanız size bir tavsiye vereyim. Kuran da Cin Suresi vardır. Bunu hergün okuyun. Allahın izniyle görmessiniz duymassınız. yani demek istediğim siz tasla uğraşıyorsunuz mesela cin geliyo dalga geçmek için çeviriyo yada gidiyo ışığı patlatıyo ses çıkarıyo. onlar enerji gibidirler zaten bu yüzden böle bir anlık görüüp kayboluyolar. ne kadar derin konstre olursanız o kadar görme şansınız artar. Ama merak etmeyin sadece bu sureleri okuyun ve dua edin Allahın izniyle bişicik olmaz çünkü onlarda insanlar gibi hesaba çekilicekler ve buna göre hareket ederler. Bunu bilin. Bir gelişme olursa buraya yazın lütfen...
1)Kuran-ı Kerim'de ki Cin suresinde yazanlar ve Kuran'da geçen cinlerle ilgili ayetler
2)Sende ve bizde ALLAH'ın ruhunun bir parçası var.Sen ALLAH'tan bir parçasın.ALLAH kullarına zulmetmez.
3)ALLAH izin vermedikten sonra hiçbişey sana kötülük yapamaz.
Bu 3 üne inan gerisine inandım de inandın sansınlar.O sesler filanda tamamen psikolojik.1 yıldır telekineziyle uğraşıyosun.Ve belli ki pek başarılı değilsin.Ters tepiyo demişsin.Belki telekineziyle uğraşırken duruişiti gelişti ? O akdar enerji var sende her tarafa yayılıp duruyo.Radyo örneğindeki frekansın bozulmasıda büyük ihtimal kontrolsüz enerjidir.Belki 1 yıldır telekineziyle uğraşıp enerjiyi kontrol edemiyosun oda sağa sola saçılıyo.Sesler dediğim gibi duruişiti olabilir.Yada beynin oyunları olabilir.Bende az travma geçirmedim bunlar hakkında iyi anlarım seni.Yürüme sesini bırak.Eskiden bu saçma sapan şeylere inanırdım.Yaklaşık 5 ay önce.Telekineziyle uğraşırken yanımda bişey nefes alıp verir gibi gelirdi.MEpersem o ses benim nefes borumdan çıkan sesmiş :D Son kez söylüyorum yok böle şeyler.İnanma.İnandırma.Korkma.Korkutma.Umarım korkunu hafifletebilmişimdir.
- UsTr
omm 3 harflilerimi çağırır.:D O zaman bütün yoga yapanlara cinle musallat olmuştur :D:D bırakın böle hikayeleri.İnanmayın böle şeylere önceki yorumda zaten detaylı şekilde anlattım da omm kelimseini onları çağırdığı biraz garibime gitti.Yaw siz ciddimisiniz.YOk öle bişey.Çok korku filmi izlemeyin adamı böle yapar işte.Onları çağırmak için bi kelime yok.ÇOk istiyosan otur dua et gelmeleri için gelsinler.Bide lütfen otur ve söyleyebildiğin kadar "omm" de.Bi zahmet bide cin suresinin mealini ve tefsirini oku.Saygılar...ibrahimduygulu yazdı:bu işe yapmaya başlarken önce dua edin arkadaşlar yani bildiğiniz süreleri özellikle ayetel kürsi yi okuyun korkunuzu alır ayrıca sakın ha telekinezi yaparken omm felan demeyin bu üç harflileri çağırır.. ayrıca sakın korkmayın sureden sonra hiçbişey yapamazlar hele bide namaz kılıyosanız hiç bişey yaklaşamaz yanınıza kendi halinizde yapmaya çalışırsınız...üç harfliye telekinezi uygulamaya çalışma ben bu konuyu araştırmıştım... sakın karşı koyabileceğini düşünme sure oku tekrar tekrar ve sadece telekinezi ile korku düşünceni yıkmaya çalış...çok faydası olacaktır...üç harfli konusunda yardım edebilirim...isteyen olursa...
- UsTr
Bence sen çok uğraşmışsın onlarla seni böyle yapmışlar.Arkadaş haklı bu beyin gücü.Beyin gücü ile enerjiyi kontrol etme.Bence sen bi otur ve iyice bi düşün.Ben bunları nerden öğrendim diye.Niye ben böle düşünyorum diye.Sen böle düşünmeye devam edersen açık söyleyeim senin hertarafındada olurlar.Senle dalga filanda geçmezler.En yakın bakırköy hastahenesine yatırttırırlar seni.Kusura bakma ama sen bu düşünceden hemen bi kurtul ve normal yaşantına dön.Bu arada heryerde olan üç harfliler değil ALLAH'tır.O istemedikten sonra hangi üç harfli benle dalga geçecekmiş ? ALLAH kullarına zulmetmez.muku_baba yazdı:Haha sen öle san. Cinler heryerdeler. Seni böle oturup bişileri ittirmeye çalışır görürlerse senle dalga geçmek isteyebilirler. sen ittirdim sanarsın aslında cin ittirmiştir. Sen hiç cinleri hissetmemişsin demekki ondan böyle konuşuyosun...
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Birde mumu artırmak yerine azalatmayı dene veya tasın içindeki kağıdı çevirmek yerine tası çevirmeyi dene belki öylee istediğin şey olabilir. :D Denemekte fayda vardır yani dimi :D
İMZA
-