sinirlendim ve birden okulun camı parçalandı

Moderatör: Sai

ErSİn

Re: sinirlendim ve birden okulun camı parçalandı

Okunmamış mesaj gönderen ErSİn »

arkadaslar ben 16 yasındayım bundan 6 sene önce demırleri havaya kaldırabiliyordum şimdi i lgilenmemekten hç bişi olmuo yeniden başladım dediğiniz her tekniği deniorum sizde biraz yardımcı olursanı sevinirim :?: :?: CEWAPLARINIZI BEKLİYORUM (YARDIM) ;)
batuhandeha

Okunmamış mesaj gönderen batuhandeha »

Abim bak burda herhangi bir yetkim yok ve söz söyleme hakkına sahip değilim ama genede yapmış olabilrsin belki ama lütfen başkalarının kolay kolay inanamayacağı şeyleri üstelik kanıt olmadan yazmayın:DKısaca süperman olmayınxD
Kullanıcı avatarı
ebubekir

Okunmamış mesaj gönderen ebubekir »

keske bana de camı kırabilsem acayip havam olur
ErSİn

Okunmamış mesaj gönderen ErSİn »

haklısınız 8-)
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

levitasyon yazdı:Haksız yere azar işitiğin için enerji camı kırıcak enerji seviyesine ulaşmış ola bilirsin.
Bu senin güçlü olduhun alamına gelir ancak kontrol etmeyi bilmelisin yoksa insanlara zarar
verebilirsin. Asıl güç birilerine zarar vermek değil kendini kontrol etmektir.
çok doğru söylemiş arkadaşımız...
SouLOfIceberG

Okunmamış mesaj gönderen SouLOfIceberG »

Birilerine danışabilirsin,yardım almayı deneyebililirsin,henüz çok gençsin,senin bile inanmak istemediğin büyük problemlerin olabilir..
safak89

Okunmamış mesaj gönderen safak89 »

Ya bişey sölicem inanmıcanız! ben iki sene evel bir olay yaşadım çok sinirliydim, doğrusu benim 10 yaşımdan beri kekemelik problemim vardı ve çok yanlız bir çocuktum yani genelde pek arkadaşım olmazdı, lisedeyken arkadaşlarım sürekli dalga geçiyolardı durumumdan dolayı ve ben bunu sürekli içime sindriyordum, bir gün sınıftaydık dersin içindeyken bir öğrenci kalkıp herkesin içinde benimle alay etmişti ve artık sabrım taşmıştı, bilirsiniz kekeme insanlar kendilerini sürekli bastırırlar yani rahatlamazlar fakat o anda rahatlıkla siniri aynı anda yaşadım ve kendimi kaybedip duvara yumruk atmıştım ve nedense okulda bir sarsıntı yaşandı bende inanamadım 10 saniye kadar elim duvarda kaldı ve duvar içeri göçmüştü tabi haliyle elim patlamıştı kanlar akıyodu neyse ki kemikte zedelenme çatlama olmamış, sonra deprem alarmı çaldılar tüm sınıflar bahçeye çıktı ve inanamadığımsa okul iki katlıydı ve ben okula başladığımdan iki sene evel okul yapılmış yani duvarları dökükte değildi, arkadaşlar bana açıklıcak biri varmı bu nasıl bir durumdur?
:?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

sana Allah akil fikir versin okula neden zarar veriyorsun ha :lol: ola bilir neden olmasin calismaya baslamalisin hemde hemen
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
ScHoqoLaDe

Okunmamış mesaj gönderen ScHoqoLaDe »

ya sen bi psikoloğa falan git çünkü bunun tek açıklaması sende şizofrenik bişeyler var...
ya kusura bakma ama kimse gözleriyle görmeden senin bu anlattığın şeye inanmaz...ki gerçek olduğunu da zannetmiyorum...
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

ScHoqoLaDe yazdı:ya sen bi psikoloğa falan git çünkü bunun tek açıklaması sende şizofrenik bişeyler var...
ya kusura bakma ama kimse gözleriyle görmeden senin bu anlattığın şeye inanmaz...ki gerçek olduğunu da zannetmiyorum...
katılıyorum.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.

“Sizden Gelenler” sayfasına dön