selam arkadaşlar ya işte arkadaşım daha önce bahsettiğim gibi sofradayız oturuoruz arkadaşlarla arkadaşa tuza uzanmasını ya da ketçap'a uzanmasını istiyorum aklımdan ve 30 sn içinde bunu yapıyor bu arada şunu belirtmek istiyorum ketçap'a uzanan arkadaşım ketçap yemeyen biri .... yane istiyorum oluyor ...Gandalf yazdı:secox bu yaptıın zihin okumayı herkesle paylaşabilir misin ? Çok merak ettim...secox yazdı:en basitinden bir kağıt oyununda karşımdakinin atmasını istediğim kağıtı attırabiliorum ... yada karşımdaki ile diyalog halindeyken bir sonraki hareketini anlayabiliyorum ... garip bi olay yani
çok garip şeyler yaşadım_!!!
Moderatör: Sai
- secox
Re: çok garip şeyler yaşadım_!!!
- secox
arkadaşlar bütün bunlar olurken bende günlük hayatta şunlarda başıma geliyor telefonumun şarzı 1 gün gitmiyor enerji kaybı .. daha sonra devamlı ellerimin içi sıcak fakat dış tarafı donuyor daha sonra gözlerimde bir yanma devamlı oluor ya sizde_?
-
bnde garip şeyler yaşadım karartılar gördüm olayları veya birinin ne söyleyeceğini yaklaşık 5 sn önce tahmin edebiliyorum(her zmn olmuyor) buna bi açıklama pls
I'm have returned
- ddemmahum
tahmin olayı normaldir tabii.. yani hemen durugörü falan diyemeyiz.. telekinesisle ilgilenmyenler de bunu yaşayabilirler.. etkilere gelince ellerde ısınma gözlerde yanma normaldir..
::Welcome to home Bruce::
iki cevap verecemErSİn yazdı:arkadaslar ben 16 yasındayım bundan 6 sene önce demırleri havaya kaldırabiliyordum şimdi i lgilenmemekten hç bişi olmuo yeniden başladım
kötü niyetliysen
yokya 10 yaşında demir uçuruyosundur tabi sen hatta uçuyosundurda bebeler doldu bu siteyede ya
iyi niyetliysen
enteresan 10 yaşında nasıl yapıyordun tekniğin ve demirin ağırlığı falan ne?
- secox
geçekten sasırılacak bi olay 10 yasında nasıl luodu tamam geçtim yaşı olur demirleri nasıl hawaya kaldırıodun_?
- kaplangoz
İki cevapta aynı kapıya çıkmıyormı beeaa)netenes yazdı:iki cevap verecemErSİn yazdı:arkadaslar ben 16 yasındayım bundan 6 sene önce demırleri havaya kaldırabiliyordum şimdi i lgilenmemekten hç bişi olmuo yeniden başladım
kötü niyetliysen
yokya 10 yaşında demir uçuruyosundur tabi sen hatta uçuyosundurda bebeler doldu bu siteyede ya
iyi niyetliysen
enteresan 10 yaşında nasıl yapıyordun tekniğin ve demirin ağırlığı falan ne?
-
negatif26; parmaklarındaki elektrik nedeniyle de kıpırdatmış olabilirsin tokanı ve kağıtları. Bunun beyin gücüyle olup olmadığını denetlemen gerek. Ben de dün başladım telekinetik çalışmalara ve şu an yaşadığım sorun, statik elektriği beyin gücünden tam olarak ayırt edememek.
- kaplangoz
evet aynı sorun 2 ay boyunca geçmiyor ama ne yaparsan yap statik enerji beyin enerjine karışıyor..Tabi cisimle aranda engel yoksa
- negatif26
Bide şu var telekinezi yaptıktan sonra başım inanılmaz ağrıyor çatlıyo resmen yarım saate kadar geçiyo normal galiba :/
Hiç yaşamamış olmak , ölmekle eş değer midir ???
-