Rüyamda Telekinezi
-
Rüyamda Telekinezi
Anca rüyanda görürsün demeyin hemen :D
Dün akşam o kadar güzel bir rüya gördüm ki anlatamam. Elimi kaldırıp yoğunlaştığım tüm cisimler hareket ediyor hatta uçuyordu. Ama o kadar gerçekçiydi ki. Çok garip bir his vardı. Rüya değil de gerçek gibi. Odaklanıyordum, beynimden ve kalp şakramdan gerçekten bir enerjinin aktığını hissedebiliyordum. Bu kadar net nasıl olabiliyordu?
Bir de ortam olayı çok dikkatimi çekiyor. Telekinezi yaptığım hatta uçtuğum ortamlar çok gerçekçi. Sanırım beynin farklı bölümleri geliştikçe rüyaların netliği artıyor. Zaten beyin uykudayken normalden daha fazla çalışırmış :O
Rüyamda yapabildiğim bu şeyleri gerçek hayatta yapabilsek ne güzel olurdu? Ama bi yandan da boşver diyorum. Nasılsa hepimiz ölünce psişik olacağız :D O zaman da bi esprisi kalmıycak :D
Bi de şu ruhun görüş alanı konusu var. Ruh rüyalardaki gibi görmez. Ölünce alışmak çok zor olacak :D Fiziksel gözler olmadığı için sadece önümüzü değil derecenin 360'ını da görebilicez :D E peki nerde olduğumuzu nasıl anlıcaz :D Düşünsenize aynı anda hep havaya hem yere, hem öne hem arkaya, hem sağa hem sola :D Yazarken bile başım döndü :D
Neyse konu çok dağıldı.
Rüyada telekinezi yapmak ne anlama gelir acaba :D Üstelik 1 senedir uğraşmazken ve hiç aklımda yokken?
Kalın sağlıcakla :D
Dün akşam o kadar güzel bir rüya gördüm ki anlatamam. Elimi kaldırıp yoğunlaştığım tüm cisimler hareket ediyor hatta uçuyordu. Ama o kadar gerçekçiydi ki. Çok garip bir his vardı. Rüya değil de gerçek gibi. Odaklanıyordum, beynimden ve kalp şakramdan gerçekten bir enerjinin aktığını hissedebiliyordum. Bu kadar net nasıl olabiliyordu?
Bir de ortam olayı çok dikkatimi çekiyor. Telekinezi yaptığım hatta uçtuğum ortamlar çok gerçekçi. Sanırım beynin farklı bölümleri geliştikçe rüyaların netliği artıyor. Zaten beyin uykudayken normalden daha fazla çalışırmış :O
Rüyamda yapabildiğim bu şeyleri gerçek hayatta yapabilsek ne güzel olurdu? Ama bi yandan da boşver diyorum. Nasılsa hepimiz ölünce psişik olacağız :D O zaman da bi esprisi kalmıycak :D
Bi de şu ruhun görüş alanı konusu var. Ruh rüyalardaki gibi görmez. Ölünce alışmak çok zor olacak :D Fiziksel gözler olmadığı için sadece önümüzü değil derecenin 360'ını da görebilicez :D E peki nerde olduğumuzu nasıl anlıcaz :D Düşünsenize aynı anda hep havaya hem yere, hem öne hem arkaya, hem sağa hem sola :D Yazarken bile başım döndü :D
Neyse konu çok dağıldı.
Rüyada telekinezi yapmak ne anlama gelir acaba :D Üstelik 1 senedir uğraşmazken ve hiç aklımda yokken?
Kalın sağlıcakla :D
- clancy
Re: Rüyamda Telekinezi
dostum sen rüyandakileri isteyerek mi yapıyordun...bunu yaparken rüya da olduğunun bilincinde miydin? eğer bu ikisi de evet olarak cevaplanıyorsa normal rüya değil lucid rüya görmüşsün :D
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
- Hidrokinesis
:) bu tür rüyaları ben de görüyorum...
casandre eson un bi kitabı warr 10 adımda pisişik gücünüz diye
bu kitapta şöyle yazıyor
büyü yapıyor veya büyüye tanık olmanız sezgilerinizin ve pisişik güçlerinizin uyandıgını ve içgüdülerinize üvenmeniz gerektigini ima eder
kötü büyü kurbanı olyorsanız bilinc altınızda farkında oldugunuz bir hile yakınınızda olabilir
casandre eson un bi kitabı warr 10 adımda pisişik gücünüz diye
bu kitapta şöyle yazıyor
büyü yapıyor veya büyüye tanık olmanız sezgilerinizin ve pisişik güçlerinizin uyandıgını ve içgüdülerinize üvenmeniz gerektigini ima eder
kötü büyü kurbanı olyorsanız bilinc altınızda farkında oldugunuz bir hile yakınınızda olabilir
- _SuPeRNaTuRaL_
ilginç
-
Ben de 7-8 yıl önce buna benzer bir rüya görmüştüm...Ama çok farklıydı aynı zamanda da.Ben evimin arka bahçesindeydim,böyle birisiyle "savaşıyordum"(7-8 yıl önce:p).Ben de istediğim nesnelere telekinezi uygulayabiliyordum.Hatta o kadar yoğundu ki gözlerimi kapatıp "yapabilirim,yapabilirim" diye ıkınınca benim eski odamdaki bir sobayı bile "çizmiştim",basbayağı Heroes'dan Sylar'ın insanların kafataslarını açtığı gibi yapmıştım.Neyse,ben arka bahçedeyken birden ön bahçeye(yani otopark-bahçe hibridi) "ışınlanmıştık".Aynı zamanda da bir "sihirli" cep telefonum vardı.Ama arama yapmak için değil,ekranından yeşil renkli bir lazer çıkıyordu!Hani şimdi yaşlıların kullandığı Nokia telefonlar var ya,onlardan.Neyse,galiba o "düşman şeysi"ni yeniyordum ve uyanıyordum.Bir de birkaç ay önce uçabildiğimi görmüştüm.Ama uçabilmeme rağmen duvarlara "Tırmanma" gereksinimi duyuyordum:l.Ha bir de bir ara neredeyse kesinlikle gerçek diyebileceğim bir şey oldu...Sünnet olmuştum (Yatağımdan hatırlıyorum:p),birkaç gün sonra uyuyunca da birden bedenimden çıktığımı hissettim.Yükseldim,yükseldim,çok gerçek gibiydi ve olağanüstü netti.Sonra ben korktum,öldüğümü sandım,bedenime geri dönmüşüm:l
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-
Senin ki gibi bi rüye bende gördüm çok değişikti sanki gerçekti yaptıklarımı hissedim sonra birden uyandım.insan bi garib oluyo
- DARK
buna benzer rüya bende gördüm rüyada oduğumu bildiğim halde yapabiliyodum eşyaları ileri geri itebiliyodum birde uçurabiliyodum .
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
-
Aynen bende böyle rüya gördüm.Forma yazmayı unuttum.Bende sınıf ortamında kaşığı büküyordum.Efeketler çok gerçekçi.Ölye gerçekçi ve net bir rüyaki rüya olduğunu bilmiyordum.Sanki artık yapabiliyorum diye bir his geldi.Şişeyi içine bastırıyordum.Ve bastırma anı kaşık bükme vs gibi şeyleri yaparkende aynen o çalışmalarımdaki hiss aynısı yaşıyordum.Demmeki psişik güçlerim uyanmış:D sevindim.Denemeye devam.
-
gerçekten bende de oluyor bu ama şöyle bir şey oluyor ben rüyada olduğumu biliyorum ve rüyada cisimleri oynatabiliyorum ama sson derece gerçek bir durum bu yani resmen rüyayı ben kontrol ediyorum yanii ve herşeyi hissediyorum ama sonra uyanıyorum dahası ben bunu rüya olrak görmüyorum sanki zaman yolculuğu yapmış gibi öylece havadayım ve bunlar silik bir anı gibi
şimdi biraz konudan sapacam ama ben bazı insanların zihnini bulandırabiliyorum.
şimdi biraz konudan sapacam ama ben bazı insanların zihnini bulandırabiliyorum.
-
bende başka bir boyut kazandırım ozaman işe :)
bence çok uraştıgın için takıntın haline gelmiş bu yüzdende rüyana girmiş :) :)
bence çok uraştıgın için takıntın haline gelmiş bu yüzdende rüyana girmiş :) :)
-