TELEKİNEZİ'ye yeni başladım

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
aR1F

TELEKİNEZİ'ye yeni başladım

Okunmamış mesaj gönderen aR1F »

arkadaslar telekineziyi internette birinin açtıgı bir konuda rastladım ve buna başlamaya karar verdim ama ne ile başlayacagımı bilmiyorum bana ne ile başlayabilecegimi yazarsanız cok memnun olurum. ben psi-ball oluşturmaya çalıştım ama bi sonuç alamadım bunun nedeni daha yeni başlamam olabilirmi ? acaba ve bu oluşturdugumuz psi-ball ne işe yarar yardım edermisiniz konuyu nereye açacagımı bilmiyordum ve buraya açtım inşallah dogru yere açmışımdır. yardımlarınızı 3 gözle bekliyorum...
ErSİn

Re: TELEKİNEZİ'ye yeni başladım

Okunmamış mesaj gönderen ErSİn »

ar1f bnd yeni başladım ama sana sölmem gereken bişi war siteye girerkende okumussundur burda tüm kalbinle inanman bynine hkmetmeye çalısman gerekir sana yardımcı olabilecek daha deneyşimli arkadaslara msj atarsan yada siteyi arastırıp okuduklarını deneyerek çalışırsan başarılı olucağına inanıyorum .... ;)
Kullanıcı avatarı
relaxcocuk

Okunmamış mesaj gönderen relaxcocuk »

Bak sana biraz taktik vereeyim.Psi-ball yapma sen.sen kaıt döndürmeyi veya pipet çevirmeyi yap ama ErSİnin de dediği gibi kalbinden inan.Zaten inandıktan sonra hayal etmeyi biliceksin o kağıdı döndürmek için iki elini kağıdın yanına birbirine bakacak şekilde koy.Sonra elinden br fırtına çıkıp o kağıdı döndürdüğünü hayal et veya pipeti.Ben yapıyorum.Sende yaparsın.
Saygılarımla
Gerçek telekinezi hayal etmektir.Ve hayal ettiğini başarabilmektir
aR1F

Okunmamış mesaj gönderen aR1F »

teşekkürler arkadaslar o zaman ben kagıt dondurmeye calısayım bun
baha7570

Okunmamış mesaj gönderen baha7570 »

merhaba bende telekineziye yeni başladım
ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum
acemiliğin verdiği heyecanda var
banada yardımcı olabilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Gandalf

Okunmamış mesaj gönderen Gandalf »

baha7570 yazdı:merhaba bende telekineziye yeni başladım
ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum
acemiliğin verdiği heyecanda var
banada yardımcı olabilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler...
ilk başlayanlar için gerçekten zor arkadaşlar,, telekineziye beyninizi temizleyerek başlayın daha sonra döndürmeyi hayal edin "Telekineziye bugün başlayın..!" adındaki konu size yardımcı olacaktır ;)
íηаиιи...
Kullanıcı avatarı
EbRuCuK

Okunmamış mesaj gönderen EbRuCuK »

YA MÜTHİŞSİNİZ BAYILIORUM.. SONUNDA KENDİM GİBİ İNSANLAR GÖRÜYORUM :D ABLAM BİR KERE DENEMİŞTİ KÜÇÜKKEN.İĞNENİN UCUNA KAĞIT KOYDU. İKİ ÜÇ SANİYE SONRA SANKİ BÖLE RÜZGAR GELİŞO GİBİ OLDU. VE DÖNDÜ... WAAY CANINA!
  • HaYaT BiR GüNDüR O Da BuGüNDüR!!
    SéNiN ArTiST OlDuGuN YéRDé YöNéTMéN BéNDiM! :cool:
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Psis velle başlamanız iyi olur yavaş yavaş ilerleme kaydedeceksiniz.
Merak etmeyin.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
norops

Okunmamış mesaj gönderen norops »

mrb arkdşlar ben daa şmdi üye oldm.telekineziyi 1 sene önce duymştm ilk defa o zmnlar merakım wardi,vazoyu,kapakları,kağit parçalarını falan oynatmayi deniyodum bu yolla ama olmuodu.bende salla gitsin boşwer demiştm.ancak olasılıksız diye bi kitap okudum we çoq etklendm.daa snra telekinezi aklma geldi gogledan yazdm we ilk çıkan bu siteye grdim.we şu sakız,iğne olayini denedm.ilk denememde2 metre uzaklıktan gayet fevkalade bi şekilde döndürebldm.we zihnimle bu dönmeyi hem durdurabildm hem ters şekilde döndürebldm.ama
hiç o kdr kendmi kasmadan yaptm sdce bişey düşünmedm we baktm sdce,herangi bi enerji hayal etmedm,bakarak yaptm.şu anda hala yapmayada dewam ediorum.mükemmel bi duygu bu yha gerçektn.dünyada gerçektn insanın isteipte yapamicaği hiç bişey yoktur...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Tebrikler norops :)
Geri döndüm