Yardım

Moderatör: Sai

aR1F

Yardım

Okunmamış mesaj gönderen aR1F »

ya arkadaslar telekineziye basladıgımdan beri psi wheel calısıorum ve basım acaip agrıo ayaga kalkınca beynimin sag tarafı acaip agrıo bu agrı nasıl gecer bi yardımcı olurmusunuz?? :roll: :?
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Re: Yardım

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

alıştıra alıştıra git. 10 dakkadan fazla yapma her seferinde. sonra artırırsın

bu şekilde yüzlerce şikayet görebilirsin internette. birtek benim başım ağrımadı. bilmiyorum nedenini ama ben tez canlıyım. 2-3 dakkadan fazla hiç çalışmadım bugüne kadar. belki bazen aşmışımdır şöyle beş on dakka (:
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

arkadasim bas agrisi cok guzel dusunceni guclendiriyor.agri o kadar siddetli olsada sen bunun iyi tarafini dusun.Agrinin sebebi calisma aninda psi wheel den baska hic bir dusunmuyorsun.Normalde beyin buna alismamis.Ama zamanla gecer merak etme.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
aR1F

Okunmamış mesaj gönderen aR1F »

ya bide bende ilkkez psi wheel i az bise döndürdükden sonraki gün ateş ve şiddetli baş agrısı oldu ateşin nedeni nedir acaba??
Kullanıcı avatarı
doqukan

Okunmamış mesaj gönderen doqukan »

Ben psi wheel i 1 kere denedim ama çok az oynatabildim.2 kere kaşığı yine bir yere kadar bükebildim.3 gün oldu başlayalı ve başım 3 gündür ağrıyor.
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

ya şükredin ne güzel yapıyorsunuzda başınız arıyo bende yapsam keşke başım isterse çok ağrısın
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
TheBull

Okunmamış mesaj gönderen TheBull »

ben plastik kapağı deniycem ama bir sorum var..Kapağa ne olmasını beklemeliyim..eğer hiçbirşeyse bunu yanlızca enerjimi arttırmak içinmi yapıyorum?? :?:
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

kapağa hiç bişey olmasını bekleyemezsin (: kapalı kapta çok hızlı psiçark çevirdin mi?
Kullanıcı avatarı
ebubekir

Okunmamış mesaj gönderen ebubekir »

ben de yeni başladım ve 3 gündür psi weel çalışıom baş ağrısı oluyor ancak müzik dinleyince geçiyor sende dene belki işe yarar