Enerji Dönüştürdüm..
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Enerji Dönüştürdüm..
xD xD herkeslerden saklıyodum bunu.. ama baktım herkes bişeyini paylaşmış, ben de açıklayım demiştim.. =D keramet anten de o zaman...?? :/ =D
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- DARK
ya kardeş alakası yok dediğinin elektirik çarpmasıyla ilgilisiyle fln bizim köyde de öle oluyo kapıyı kapatınca karıncalanıyo yayaın yani onla lakası yok bence boşuna sevindin :D
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
-
Ben enerji cekmeye calısınca odadaki ampulun voltajı azalıo :D bi tek o oluo sonra televizyon cızırdıo
-
andaccoban sacma sacma yorumlar yapıp konuyu kirletme .. Arkadaşım hemen açıklık getireyim bildiğim için .. Mesela bir kaydıraktan kayarken bazen demir yerler sizi çarpabilir veya bir insana dokundugunuzda elektrik carpar ... Bunun nedenı : Beynimiz herseyi o kadar hızlı ve sorunsuz sekilde yaparki , bu hız vicudumuzda bazen elektrik uretımıne sebep olur ... Vicudumuz elektriği geçirdiği için başka bir insana veya maddeye ( özelliğe toprağa ) geçiririz ... Fakat bu vicudumuzdaki elektrik dier elektrikten biraz farklıdır bunu arastırabılırsınız acıklamak uzun surer ... Radyo dalgaları beynın hissebilecegi bir enerji yayar ve beyin bu dalgaları algılamaya çalışır , bu esnada enerji vicudumuza geçer ... İşte tam bu esnada ( beynin daha onceden anlattığım gibi enerji uretmiş ve bir eşyaya geçmediyse bu enerji ) radyo dalgaları ile vicudunun enerjisi ( + , - ) zıt ise
Enerjinin yoğun olduğu yerde çaat :D umarım anlatabilmişimdir.. Anlamadığın bir yer olursa sor anlatmaya çalışırım :)
Enerjinin yoğun olduğu yerde çaat :D umarım anlatabilmişimdir.. Anlamadığın bir yer olursa sor anlatmaya çalışırım :)
- Kuzey*
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
hey maşşAllah.dejil yazdı:bende çok oluyor sınıfa girdim florasanlar patladı
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
- jargon
Buna Bittim Abi:D Adam Üstad Her Ağızdan Herkez Birşey Sallıyo En Güzel Cevabı Vermiş Arkadaşandaccoban yazdı:ben osurunca amerikada kasırga çıkıo:D
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
-
yavaş salla :Ddejil yazdı:bende çok oluyor sınıfa girdim florasanlar patladı
-
Arkadaşlar artık uyarı yapmanın zamanı geldi.Forumu alaya alan hiç sallamayan hatta dalga geçmek stres atmak için kullanan arkadaşları son kez uyarıyorum.Burası ciddi bir forumdur yapan vardır yapamayan vardır öğrenmeye çalışan vardır.Herkeze saygı duymalıyız.İnanmıyorsanız bile araştırırken yada yorum yaparken ciddi olunuz.Yıl 2011 hala işin dalgasındasınız bazı şeyleri aşmanın zamanı gelmedi mi?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- cnerercan
:D
bencede hele gene şu sınıfa girdim dlorasanlar patladıya koptum xD xD xDé
ama cidden inanmıyorsanız en azından inananların şevk'ini kırmayın!
bencede hele gene şu sınıfa girdim dlorasanlar patladıya koptum xD xD xDé
ama cidden inanmıyorsanız en azından inananların şevk'ini kırmayın!
-