Gözümün önüne geliyor,korkuyorum ama yapmak istiyorum :(

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Gözümün önüne geliyor,korkuyorum ama yapmak istiyorum :(

Okunmamış mesaj gönderen ahmedof993 »

Herkese selamlar, ben telekineziyi 14 yaşımda yani iki sene önce denemiştim ve psi-wheel'im açıkta olmasına rağmen kıpırdamamıştı sonra bu siteyi google'dan buldum ve enerji-psi ball olaylarını duyunca çok fazla merak duydum ve tekrar denemeye başladım psi wheel elimin kontrolünde dönüyor (avuç içlerimi birbirine paralel olarak açıyorum ve psi wheeli arasına alıyorum) ama bunu 1 hafta yaptım ellerimi kullanmadığımda hiç kıpırdamadı ellerimi kullanınca istediğim yöne gidiyordu.bir gün sabah 5 te kalktım yüzümü bile yıkamadan koşa koşa wheelin başına gittim ve ellerimin arasına alır almaz 3 tur attı yere düştü wheel artık yapabildiğimi anlamıştım ama babam uyandı ve yaptığımı gördü ve sordu anlattım ve kendisi fizik öğretmeni olduğu için bana dedi ki;"bu psi wheelinin uçları gördüğün gibi oldukça sivri ve elektron alış-verişine açık.sen buna parmak uçlarını yaklaştırınca alış ve ya veriş yüzünden kıpırdıyor dedi ve 15 yıllık fizik öğretmeni olduğu için ben de inandım ve yapmayı bıraktım

bugün bu siteyi bulunca şevk geldi :) ve psi wheelimi yapıp odanın her tarafını önceden de olduğu gibi hava alışına kapadım ellerimi üstüme sürüp ısıttım brainwave programından alfa frekans müziğimi kulaklık takarak 1 kez dinledim ve geçtim başına TIK YOK :(

Konu başlığında olduğu gibi gözümün önüne geliyor dedim bunu 14 yaşında yaparken hiçbir rahatsızlığım yoktu ama şimdi yapmaya çalışıyorum günde 2-2.5 saat yapıyorum ve uyurken gözlerimi kapadığımda gözümün önünde psi wheel dönüyor ne yaparsam yapıyım aklımdan atamıyorum bunun sebebini-çözümünü ve tekrardan psi wheelimi fır fır döndürmem için sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler :cry:
Double Pipped Vs Mono Ampul Ft.Francis :)
Kullanıcı avatarı
iynx

Re: Gözümün önüne geliyor,korkuyorum ama yapmak istiyorum :(

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

kendini zorlama.. beyninde alfa yaratmanın en kısa yolu gevşemektir.. bak ellerini birbirine 10 kez sürt sonra başının tam üstüne koy.. biri diğerinin üstüne gelsin.. rahatlatacaktır..
k3m4l_t0rb3s

Okunmamış mesaj gönderen k3m4l_t0rb3s »

arkadaşım psi whell yaparken ellerini kullanmayı dene ben öle yapıyorum
ama öle fır fır dönmüyo tabi
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

arkadaşım beni yanlış anlama deki babana baban inanmıyor gibi geldi... madem öyle sadece gözlerle nasıl oluyormuş bi sorarmısın :D yani bunu öyle kolayca çözemez herkes...bu işle uğraşacaksan eğer kimseyi dinlemiyceksin... etrafındakilerede söyleme sakın şöyle bişey var diye deli gözü ile bakarlar...uzmanlaşana kadar en azından... bende sordum fizik öğretmenine elinde bulunan ısıdan dolayı dedi tamam o zaman dedim insan gözüyle nasıl çeviriyor ayrıca beyin ne tarafa döneceğini söylüyor durup o tarafa dönüyor bunu nasıl açıklıycak... sordum bunuda kem küm etti gözümle çevirdim dikkatimi dağıtınca duruyo yani diycem o ki kimseye aldırış etme... başlıycaksan bu işe... sadece bilen ve inanan kişilerden teknik almanı öneririm onlar sana yaptıramaz ama tekniğini gösterirler yapması sana kalmış bişey...hadi kendinize iyi bakın en önemli nokta telekinezide beyni susturmak beyine hakim olmak istediğini sadece istediğini düşünmesini sağlamak bunu yaparsan başarırsın....
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

ayrıca bişey daha söyleyeyim...madem artı eksi kutup var sadece elimizi tutunca dönmesi gerekir dikkat vermesek bile yani ona bakmasakda dönmesi gerekir...haksızsam söyleyin dikkat dağılınca durmaz devamlı döner... sen bu işi başarınca göreceksin neyin ne olduğunu sen yeterki başar yani...bye arkadaşlar herkese selam ayrıca fenomen arkadaşıma herşey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

fenomen benim kardeşimdir..forumda herkes bilsin ;) kendisini kendimden çok severim :)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Sag l canim kardesim ne dediyse dogrudur.ilk baslarda ibrahiminde alina girenler oldu.bu oyle deyil boyle ruzgardir ve s.ama ona neyin dogru oldugunu anlatdim simdi kendisi de bunu soyleye bilir.artik gozuyle ceviriyor ben ona inaniyorum inaniyorum ki (ben simdi butun unlari birakdim duzenli calismayi zaman olunca yapicam) ben yeniden yapmaga baslayinca (6 ay sonra) o benden daha guclu olucak (cogu kisiden bile)ben ona guveniyorum calismalarina devam.kimseye kulak verme bei dinle.sen devam edersen boyle 1 yila kadar baya guclu biri olucaksin ;) .bu arada her kese selam :) :lol: :lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

yorumun için saol kardeş inşşallah seninle daha güzel şeyler yapacaz kendimi iyice geliştirince....;) seni sana seviyorum kardeşim :)
muku_baba

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

aynen dediklerinize katılıyorum. bende de dikkatimi dağıttığım zaman oluyor. mesela bişiyi hareket ettirmeye çalışıyorum deniyorum olmuyor. sonra kasıtlı olarak bütün ilgimi odadaki bir objeye veriyorum derken o demin uğraştığım şey hareket ediyor. bunu deneyin arkadaşlar bence. ne zamanki beyin ilişkisini kesersiniz o zaman hareket eder. çünkü beyin diyorki saçmalama böle bakarak bir yere bişi gitmez fiziğe aykırı felan. ama beyni başka bişiye odaklayınca gönderdiğiniz enerji açığa çıkıyor.... Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Okunmamış mesaj gönderen ahmedof993 »

zaten elimi kullanınca fır fır dönüyor sadece gözümle yaptığımda bazen kıpırdanma oluyor merak ettiğim benim kıpırdattığımı kesin anlamamın diğer yolları nedir (kaba koymayı denedım donmuyor,kafamın ustune naylon gecırdım oldu ama poşetten hava geldi sandım (büyük boy çöp poşetiynen :D)) başka kesin kendim cevirdiğimi inandıracak yöntemler bilen varsa lütfen açıklasın :lol:
Double Pipped Vs Mono Ampul Ft.Francis :)