Herkese selamlar, ben telekineziyi 14 yaşımda yani iki sene önce denemiştim ve psi-wheel'im açıkta olmasına rağmen kıpırdamamıştı sonra bu siteyi google'dan buldum ve enerji-psi ball olaylarını duyunca çok fazla merak duydum ve tekrar denemeye başladım psi wheel elimin kontrolünde dönüyor (avuç içlerimi birbirine paralel olarak açıyorum ve psi wheeli arasına alıyorum) ama bunu 1 hafta yaptım ellerimi kullanmadığımda hiç kıpırdamadı ellerimi kullanınca istediğim yöne gidiyordu.bir gün sabah 5 te kalktım yüzümü bile yıkamadan koşa koşa wheelin başına gittim ve ellerimin arasına alır almaz 3 tur attı yere düştü wheel artık yapabildiğimi anlamıştım ama babam uyandı ve yaptığımı gördü ve sordu anlattım ve kendisi fizik öğretmeni olduğu için bana dedi ki;"bu psi wheelinin uçları gördüğün gibi oldukça sivri ve elektron alış-verişine açık.sen buna parmak uçlarını yaklaştırınca alış ve ya veriş yüzünden kıpırdıyor dedi ve 15 yıllık fizik öğretmeni olduğu için ben de inandım ve yapmayı bıraktım
bugün bu siteyi bulunca şevk geldi

ve psi wheelimi yapıp odanın her tarafını önceden de olduğu gibi hava alışına kapadım ellerimi üstüme sürüp ısıttım brainwave programından alfa frekans müziğimi kulaklık takarak 1 kez dinledim ve geçtim başına TIK YOK
Konu başlığında olduğu gibi gözümün önüne geliyor dedim
bunu 14 yaşında yaparken hiçbir rahatsızlığım yoktu ama şimdi yapmaya çalışıyorum günde 2-2.5 saat yapıyorum ve uyurken gözlerimi kapadığımda gözümün önünde psi wheel dönüyor ne yaparsam yapıyım aklımdan atamıyorum bunun sebebini-çözümünü ve tekrardan psi wheelimi fır fır döndürmem için sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler