Tesadüf Zannettiklerimiz...

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Tesadüf Zannettiklerimiz...

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

Uzun bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızın birden aklınıza gelmesi ve onunla kısa bir süre sonra yolda karşılaşmanız, telefon çaldığında kimin aradığını önceden hissetmeniz, karşınızdaki bir kişinin aklından geçenleri bir anda farketme-niz, ilk defa karşılaştığnız bir kimsenin genel karakteristik durumuyla ilgili tahminlerde bulunabilmeniz, çevrenizdeki insanların sizin hakkınızda kısmen de olsa neler düşündüklerini algılayabilmeniz v.s.
İşte bunlar günlük yaşantınızda kullandığınız telepati yeteneğinizin bir sonucu olarak karşınıza çıkmaktadır. Fakat bir çoğumuz yukarıda saydıklarımıza benzer tecrübelerle karşılaştığımızda bütün bunları "tesadüfle açıklamaya çalışırız. Oysaki bütün bunlar "tesadüfün değil, "Telepatr'nin bir sonucu olarak karşımıza çıkmaktadır.
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: Tesadüf Zannettiklerimiz...

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

pardon arkadaşlar Telepatiye açacaktım bu konuyu... rica etsem alırmısınız oraya ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
muku_baba

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

haklısınız ama peki bu özelliklerimizi gayri ihtiyari olarak kullanıyoruz. bunu neden full kontrol kullanamıyoruz. gerçi kullanmak hayatı çekilmez yapabilir. bunun üzerine filimler yapıldı. insanların sizin hakkındaki düşüncelerini duymak sanıldığı kadar da güzel bişi olmasa gerek. Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

walla geçen test in cevap anahtarlarını veriyodu hoca, bende odaklanmadan içimden geçen cevapları söyledim.. önümde test yoktu.. odaklanmadan söylediklerimin neredeyse hepsi doğruydu.. odaklanınca hata yaptım.. yani özetle, beyninizi özgür bırakın..
TLnY

Okunmamış mesaj gönderen TLnY »

arkadaşımın içinden geçirdiklerini aynıanda ben dışarıdan sesle söylüyorum.çoğu zamanda benim düşündüklerimin aynısını o söylüyor.bu telepati olarak açıklamabilir o zaman?değil mi?
Psi-Wheel Titreme hesabı :D
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Evet bu karsilikl telepatidir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
TLnY

Okunmamış mesaj gönderen TLnY »

vay be :D bende neler varmış haberim yokmuş :P bu arada telepati bağını nasıl farketmeden oluşturabiliyoruz?yani bunları algılıyoruz her zaman telepati yapıyoruz ama farkına bile varmıyoruz?
Psi-Wheel Titreme hesabı :D
Kullanıcı avatarı
telekült

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

bence hayatta tesadüf diye birşey yok...
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Bence de yoktur
Kullanıcı avatarı
SuyuNKaLßi

Okunmamış mesaj gönderen SuyuNKaLßi »

oLadabiLir :P
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!