Tesadüf Zannettiklerimiz...
- ibrahimduygulu
Tesadüf Zannettiklerimiz...
Uzun bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızın birden aklınıza gelmesi ve onunla kısa bir süre sonra yolda karşılaşmanız, telefon çaldığında kimin aradığını önceden hissetmeniz, karşınızdaki bir kişinin aklından geçenleri bir anda farketme-niz, ilk defa karşılaştığnız bir kimsenin genel karakteristik durumuyla ilgili tahminlerde bulunabilmeniz, çevrenizdeki insanların sizin hakkınızda kısmen de olsa neler düşündüklerini algılayabilmeniz v.s.
İşte bunlar günlük yaşantınızda kullandığınız telepati yeteneğinizin bir sonucu olarak karşınıza çıkmaktadır. Fakat bir çoğumuz yukarıda saydıklarımıza benzer tecrübelerle karşılaştığımızda bütün bunları "tesadüfle açıklamaya çalışırız. Oysaki bütün bunlar "tesadüfün değil, "Telepatr'nin bir sonucu olarak karşımıza çıkmaktadır.
İşte bunlar günlük yaşantınızda kullandığınız telepati yeteneğinizin bir sonucu olarak karşınıza çıkmaktadır. Fakat bir çoğumuz yukarıda saydıklarımıza benzer tecrübelerle karşılaştığımızda bütün bunları "tesadüfle açıklamaya çalışırız. Oysaki bütün bunlar "tesadüfün değil, "Telepatr'nin bir sonucu olarak karşımıza çıkmaktadır.
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- ibrahimduygulu
Re: Tesadüf Zannettiklerimiz...
pardon arkadaşlar Telepatiye açacaktım bu konuyu... rica etsem alırmısınız oraya 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
haklısınız ama peki bu özelliklerimizi gayri ihtiyari olarak kullanıyoruz. bunu neden full kontrol kullanamıyoruz. gerçi kullanmak hayatı çekilmez yapabilir. bunun üzerine filimler yapıldı. insanların sizin hakkındaki düşüncelerini duymak sanıldığı kadar da güzel bişi olmasa gerek. Teşekkürler...
- iynx
walla geçen test in cevap anahtarlarını veriyodu hoca, bende odaklanmadan içimden geçen cevapları söyledim.. önümde test yoktu.. odaklanmadan söylediklerimin neredeyse hepsi doğruydu.. odaklanınca hata yaptım.. yani özetle, beyninizi özgür bırakın..
-
arkadaşımın içinden geçirdiklerini aynıanda ben dışarıdan sesle söylüyorum.çoğu zamanda benim düşündüklerimin aynısını o söylüyor.bu telepati olarak açıklamabilir o zaman?değil mi?
Psi-Wheel Titreme hesabı 

- fenomen
- Yönetici
Evet bu karsilikl telepatidir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
vay be
bende neler varmış haberim yokmuş
bu arada telepati bağını nasıl farketmeden oluşturabiliyoruz?yani bunları algılıyoruz her zaman telepati yapıyoruz ama farkına bile varmıyoruz?

Psi-Wheel Titreme hesabı 

- telekült
bence hayatta tesadüf diye birşey yok...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bence de yoktur
- SuyuNKaLßi
oLadabiLir :P
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
-