banada oluyo hoca test verio çözmek zor gelio sallıyorum %90 tutuo başka zaman odaklanarak cevaplama çalışıyorum %10 doğru çıkıoiynx yazdı:walla geçen test in cevap anahtarlarını veriyodu hoca, bende odaklanmadan içimden geçen cevapları söyledim.. önümde test yoktu.. odaklanmadan söylediklerimin neredeyse hepsi doğruydu.. odaklanınca hata yaptım.. yani özetle, beyninizi özgür bırakın..
Tesadüf Zannettiklerimiz...
-
Re: Tesadüf Zannettiklerimiz...
- jargon
Güzel Konuymuş Demekki Hergün Telepatiyle İçiçeyiz
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
- Kuzey*
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Katılıyorum. =)telekült yazdı:bence hayatta tesadüf diye birşey yok...
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
bnde 1-2 defa olmştu tesadüf dedim ama 10-11'e çknca telepati olduğunu anladm hemde durup dururken hiç düşünmeden yani doğru beyni serbest bırakın ...
Nothing Else ...
- Shamarchi
Arkadaş güzel demişsin bunlar telepati olabilir.Ama şunu unutmamak gerek. Zaten tesadüf diye birşey yoktur.Eğer tesadüfü kabul edersek Allah'ın kader'i ne olacak?? Düşünmek lazım bunları...
- Psisik67
bende valla çok fazla telepati var bunların hepsi geldi başıma karşımdakinin zihnini de okuyabiliyorum bazen telefon çalcaını önceden hissedebiliorum vs . :)
- hannibalking
bunu öğrendiğim iyi oldu çok yaşıyorum bunu ben :)
- hhaydut
benimde çok başıma geliyor.Kuzenlerim ve ben aynı odada isim şehir oynarken mesela sürekli aynı kelimeleri, aynı ünlüleri yazıyorlar...
Bir sorum olacak. Sınıf öğretmenimiz bize telepati nedir diye açılamıştı. Tenefüste 4 arkadaş ikişerli olarak oturup.birbirimizin aklından geçenleri anlamaya çalıştık.
mesela ben "bir hayvan tut"diyordum.o bir hayvana odaklanıyor.Ben de bu hayvanı kolaylıkla buluyordum.İlk tavşanı tutmuş onu buldum. Sonra yer değiştirdik. Diğer gurubun yanına gittik.Bir nesne tut dedim.Gözümü kapatır kapatmaz bir yunus gördüm.Diğer gruba dönüp"yunus"diye seslendim.Afallayarak ne! gerçekten doğru dedi. Yani frekanslar karışmıştı bu da benim başıa geldi.Çok şaşırmış ve daha çok şaşırmıştım...:-D
Bir sorum olacak. Sınıf öğretmenimiz bize telepati nedir diye açılamıştı. Tenefüste 4 arkadaş ikişerli olarak oturup.birbirimizin aklından geçenleri anlamaya çalıştık.
mesela ben "bir hayvan tut"diyordum.o bir hayvana odaklanıyor.Ben de bu hayvanı kolaylıkla buluyordum.İlk tavşanı tutmuş onu buldum. Sonra yer değiştirdik. Diğer gurubun yanına gittik.Bir nesne tut dedim.Gözümü kapatır kapatmaz bir yunus gördüm.Diğer gruba dönüp"yunus"diye seslendim.Afallayarak ne! gerçekten doğru dedi. Yani frekanslar karışmıştı bu da benim başıa geldi.Çok şaşırmış ve daha çok şaşırmıştım...:-D
Trust me, I am the Doctor
-