DURUGÖRÜ NEDİR????
- multiplayer1
Re: DURUGÖRÜ NEDİR????
olay birilerinin kapağı görüp görmemesi değil..olay senin beyninin sürekli baskı altında olması...ve bu şekilde de paranormal güçlerini etrafa daha az yansıtırsın...
delux_74 kapak tekniği sana kesinlikle bişeyler katacaktır...BEn telekineziyle 1 yıldır ilgileniyorum...Başladığım günden itibaren kapak çalışmasını bırakmadım...Çok faydasını gördüm...Örn. kapak çalışması hem telekinezi hem telepati hem odaklanma,konsantrasyon,enerji yönlendirme çalışmasıdır...
delux_74 kapak tekniği sana kesinlikle bişeyler katacaktır...BEn telekineziyle 1 yıldır ilgileniyorum...Başladığım günden itibaren kapak çalışmasını bırakmadım...Çok faydasını gördüm...Örn. kapak çalışması hem telekinezi hem telepati hem odaklanma,konsantrasyon,enerji yönlendirme çalışmasıdır...
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
multi bu dediğin gelişmeleri kendimde sabırsızlıkla bekliyorum 

Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Peki senin hataların ne yapıyor?
- multiplayer1
çalışırsan sonuçları da alırsın...
-
ben 2 saniye ilerisini (yani önceden sezme gibi ) görebiliyorum sizce bu 3. seviyeye bir örnek midir yoksa olağan birşey midir?
- multiplayer1
MasterMind yazdı:ben 2 saniye ilerisini (yani önceden sezme gibi ) görebiliyorum sizce bu 3. seviyeye bir örnek midir yoksa olağan birşey midir?
görmek ve tahmin etmek farklıdır..2 sn'de tahmin edilecilecek bir süredir..eğer gerçeten görüyorsan ve bunlar oluyorsa yawaş yawaş gelişiosun dmktir..
- cagadas
basit durugörüde master gibiyim vallaha :D telekinezidede cok işime yaradı halada yarıyor
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
ben şimdi denedim bi süre bakınca sanki bir post ve bir damla yada bir kristal giibi bişey gördüm sonra gözümü açtım bana doğru geliyorlardı:D acaba bendede oalbilirmi :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-