Telekinezi Bilimsel Açıklaması (Bilimsel açıdan) :)
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi Bilimsel Açıklaması (Bilimsel açıdan) :)
Bilimsel Açıdan Telekinezi
Arkadaşlar her zamanki gibi yine aranızdayım ve bilim ile ilgili konuşmaya devam ediceğiz:) şimdi telekineziye bilimsel açıdan bakmaya çalışalım kesinlikle biraz zorlandınız,Zaten zorlanmamak elde değil ama arkadaşlar hemen karşı çıkmayın yok şöyle yok böyle diye bu benim hipotezim:D ben 1 tane düşüncceyle kalmam bulduklarımın kesinlikle gerçek olması için 2 tane teori yada hipotezle gelirim:)
1. Hipotez:
Aslında telekinezi beyin gücünden olmak yerine daha çok 3. gözle ilgili aslında telekinezi parapsikolojinin alt dalı bence çünkü 3. göz çoğunlukla ruhani yapıya dayanıyor ve çakralarla ilgisi var bunların hepsi ayrı görevler için bazıları duygular, bazıları düşünceler ,bazıları ölüm için,bazıları ruhlar alemi için... büyük bir olasılıkla beyin dışına bir kavram çıkıyor telekinezi daha çok ruhani güçlere dayanıyor
2. Hipotez
1. Hipotezimi yalanlıyor:) aslında bir yerden hak bir yerden zarar veriyor:D
aslında hepsi nöronlarla ilgili beyin doğru frekansları bulmaya yoğunlaşıyor ve düşüncelerimiz o maddeye yoğunlaşınca beyin onunla düşüncelerde oyun oynuyor bir müddet sonra beyin onu gerçek olarak algılıyor beyin böyle yapınca gerçektende maddeler hareket etmeye başlıyor belkide beyin bu güç için ayrı bir enerji biriktiriyor bu enerji telepatideyken başka bir enerji olarak kullanılıyor bazen düşüncelerimiz havaya bile yayılıyor bu düşünceler negatifse insanları etkileyebilir eğer pozitifse olumlu yönde etkiliyor fakat beyin bunu başka birisinin beynine göndermeyi veya ondan bilgi almaya kalktığında duygularımızı değil düşüncelerimizi etkiliyor beyinin işlevlerinin çoğu çözülememiştir mesela hafızamızdaki bir bilgiyi nasıl bulup bize gösterdiği bulunamamıştır!!! ama bu beyin hücreleriyle olsa gerek yada nöronlarla,nöronlar belkide bilgi kaynakları olabilir yani içerisinde bilgi kapsayıp beyin buna ihtiyacı olduğunda oraya uyartı gönderip nöron bu bağdan diğer nörona aktararak sonunda bir yerde bizde o bilgiyi bulacağız ve anlayacağız ama buda bir teori olmakla kalıyor çünkü beyin bizim bildiğimizin dışında eğer beyinle ilgili çok daha fazla şey bulunduğunda belkide o bilgiler benim torimi alt üst edebilir karşı çıkabilir.Beyin farklı frekanslar yayıyor tıpkı uyduların televizyonu çalıştırması gibi sürekli dalgalar saçıyor etrafa alpha,beta ve teta bu dalgaların farklı görevleri var birisi uyurken birisi düşünürken birisi ders dinlerken ve bir şey öğrenirken 3ününde farklı görevleri var ve kesinlikle bir tanesi telepati bir tanesi telekinezi bir tanesi levitasyon veya parapsikolojide kullanılıyordur ama büyük ihtimalle teta astral seyahat sıraasında yayılıyor alpha(alfa) da telekinezide betada telapatide olabilir ama ihtimal olarak en emin olduğum astral seyahat sırasında teta yayıldığı belkide bu dalgalar belirli frekanslarla yayılıyor ve diğer beyinler bu dalgaları frekansını ve kodunu çözüyor ve bunu bir düşünce olarak beynimizden geçiriyor:)çünkü beyin hemen bunu gerçek olarak göstermeyebilir telepatiyle uğraşanlar bunu bilir çoğunlukla aklından geçer ama onu söylemeyebilirsin şüphelenmediğinden şüpheleneceksin ama ilerde iyice alışarak başkasının düşüncesi olduğu anlaşılabilir:)
Arkadaşlar her zamanki gibi yine aranızdayım ve bilim ile ilgili konuşmaya devam ediceğiz:) şimdi telekineziye bilimsel açıdan bakmaya çalışalım kesinlikle biraz zorlandınız,Zaten zorlanmamak elde değil ama arkadaşlar hemen karşı çıkmayın yok şöyle yok böyle diye bu benim hipotezim:D ben 1 tane düşüncceyle kalmam bulduklarımın kesinlikle gerçek olması için 2 tane teori yada hipotezle gelirim:)
1. Hipotez:
Aslında telekinezi beyin gücünden olmak yerine daha çok 3. gözle ilgili aslında telekinezi parapsikolojinin alt dalı bence çünkü 3. göz çoğunlukla ruhani yapıya dayanıyor ve çakralarla ilgisi var bunların hepsi ayrı görevler için bazıları duygular, bazıları düşünceler ,bazıları ölüm için,bazıları ruhlar alemi için... büyük bir olasılıkla beyin dışına bir kavram çıkıyor telekinezi daha çok ruhani güçlere dayanıyor
2. Hipotez
1. Hipotezimi yalanlıyor:) aslında bir yerden hak bir yerden zarar veriyor:D
aslında hepsi nöronlarla ilgili beyin doğru frekansları bulmaya yoğunlaşıyor ve düşüncelerimiz o maddeye yoğunlaşınca beyin onunla düşüncelerde oyun oynuyor bir müddet sonra beyin onu gerçek olarak algılıyor beyin böyle yapınca gerçektende maddeler hareket etmeye başlıyor belkide beyin bu güç için ayrı bir enerji biriktiriyor bu enerji telepatideyken başka bir enerji olarak kullanılıyor bazen düşüncelerimiz havaya bile yayılıyor bu düşünceler negatifse insanları etkileyebilir eğer pozitifse olumlu yönde etkiliyor fakat beyin bunu başka birisinin beynine göndermeyi veya ondan bilgi almaya kalktığında duygularımızı değil düşüncelerimizi etkiliyor beyinin işlevlerinin çoğu çözülememiştir mesela hafızamızdaki bir bilgiyi nasıl bulup bize gösterdiği bulunamamıştır!!! ama bu beyin hücreleriyle olsa gerek yada nöronlarla,nöronlar belkide bilgi kaynakları olabilir yani içerisinde bilgi kapsayıp beyin buna ihtiyacı olduğunda oraya uyartı gönderip nöron bu bağdan diğer nörona aktararak sonunda bir yerde bizde o bilgiyi bulacağız ve anlayacağız ama buda bir teori olmakla kalıyor çünkü beyin bizim bildiğimizin dışında eğer beyinle ilgili çok daha fazla şey bulunduğunda belkide o bilgiler benim torimi alt üst edebilir karşı çıkabilir.Beyin farklı frekanslar yayıyor tıpkı uyduların televizyonu çalıştırması gibi sürekli dalgalar saçıyor etrafa alpha,beta ve teta bu dalgaların farklı görevleri var birisi uyurken birisi düşünürken birisi ders dinlerken ve bir şey öğrenirken 3ününde farklı görevleri var ve kesinlikle bir tanesi telepati bir tanesi telekinezi bir tanesi levitasyon veya parapsikolojide kullanılıyordur ama büyük ihtimalle teta astral seyahat sıraasında yayılıyor alpha(alfa) da telekinezide betada telapatide olabilir ama ihtimal olarak en emin olduğum astral seyahat sırasında teta yayıldığı belkide bu dalgalar belirli frekanslarla yayılıyor ve diğer beyinler bu dalgaları frekansını ve kodunu çözüyor ve bunu bir düşünce olarak beynimizden geçiriyor:)çünkü beyin hemen bunu gerçek olarak göstermeyebilir telepatiyle uğraşanlar bunu bilir çoğunlukla aklından geçer ama onu söylemeyebilirsin şüphelenmediğinden şüpheleneceksin ama ilerde iyice alışarak başkasının düşüncesi olduğu anlaşılabilir:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
Re: telekinezi(bilimsel açıdan) :)
bu bilimsel bir açıklamamı şimdi?yarım yamalak bilgilerle dolu yanlış bir anlatım.Bir yanlışı düzelteyim diyorum neresinden başlamam gerektiğini bilmiyorum.Telaptinin bilimsel açıklaması için beynin gizli güçleri kitabına diğerlerinin bilimsel açıklamaları için (en azından mantıklı açıklamaları için) bilinmeyen gücümüz kitabına bakın...
Sınanıyorsunuz...
- **profesyonel**
madem yanlış söyle düzeltiyim:) burda mantıksız ve saçma olan bir şey yok ayrıca yazının başını oku bu sadece hipotez hemen bağırıp çağırmayın demiştim bir dahakinde başlığada eklicem:)cehalet yazdı:bu bilimsel bir açıklamamı şimdi?yarım yamalak bilgilerle dolu yanlış bir anlatım.Bir yanlışı düzelteyim diyorum neresinden başlamam gerektiğini bilmiyorum.Telaptinin bilimsel açıklaması için beynin gizli güçleri kitabına diğerlerinin bilimsel açıklamaları için (en azından mantıklı açıklamaları için) bilinmeyen gücümüz kitabına bakın...
-
Bağırıp çağırmadım zaten.Sana daha önce de defalarca söyledim.Bilgin tam zannediyorsun ve kendini zeki göstermek için saçmalıyorsun.Yeterince bilgin olmadan konuşma.Bu sözümü bir abi tavsiyesi olarak tut...**profesyonel** yazdı:madem yanlış söyle düzeltiyim:) burda mantıksız ve saçma olan bir şey yok ayrıca yazının başını oku bu sadece hipotez hemen bağırıp çağırmayın demiştim bir dahakinde başlığada eklicem:)cehalet yazdı:bu bilimsel bir açıklamamı şimdi?yarım yamalak bilgilerle dolu yanlış bir anlatım.Bir yanlışı düzelteyim diyorum neresinden başlamam gerektiğini bilmiyorum.Telaptinin bilimsel açıklaması için beynin gizli güçleri kitabına diğerlerinin bilimsel açıklamaları için (en azından mantıklı açıklamaları için) bilinmeyen gücümüz kitabına bakın...
Sınanıyorsunuz...
- **profesyonel**
ben kendimi bilgili veya zeki biri olarak görmüyom diye defalarca dedim ama sen yinede dinlemiyorsun yaw illaha neden benim paylaşımlarımı hedef alıyon ben daha 14 yaşındayım kendimi geliştiriyom bırak kendi yanlışlarımı kendim göreyim bir yanlış 1000 öğüde bedeldir!!!
-
Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü bende senin gibiydim.Neyse madem kendin öğrenmek istiyorsun öyle olsun bakalım...**profesyonel** yazdı:ben kendimi bilgili veya zeki biri olarak görmüyom diye defalarca dedim ama sen yinede dinlemiyorsun yaw illaha neden benim paylaşımlarımı hedef alıyon ben daha 14 yaşındayım kendimi geliştiriyom bırak kendi yanlışlarımı kendim göreyim bir yanlış 1000 öğüde bedeldir!!!
Sınanıyorsunuz...
- **profesyonel**
-
Hipotezler için teşekkürler. Telekineziyle uğraştıktan sonra burnunun üzerinde bir ağrı yada ısınma hissedenler olmuştur.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
-