ruhsal güçleri geliştirme teknikleri - ergun candanUlquiorra yazdı:Sanırım bir kitaptan alıntı. Tam olarak doğru olmasada kısmen doğru
ve bu durugörü tekniği değil bu imaj tekniği. durugörü tekniği kum diski olandı...
durugörü tekniği, duru görü tekniği, duru görü nasıl yapılır
ruhsal güçleri geliştirme teknikleri - ergun candanUlquiorra yazdı:Sanırım bir kitaptan alıntı. Tam olarak doğru olmasada kısmen doğru
Evet aynısı bendede oluyor.Hatta bazen o şarkıyı aklımdan çıkarmak için çok fazla odaklanmam gerekiyor=(KaraVeziR yazdı:ya beyler bende bişey diyedcem sahiden aklıma geldi duru görüyle alakalımı bilmem ama şöyle bişey oluyor ben dinledigim bi müzigi biraz düşünrsem tamamnını eksiksiz tüm müzik sesleri ve notalarıyla tekrar duyabiliyorum yani mesela uyurken düşüniyim barış mançodan istedigim bi müzik olsun herşeyiyle hatırlıyorum ve duyuyorum aynısını tıpkı kulaklıkla müzik dinler gibi beynimde çalıyor ses sizce bu ne olabilir böyle bişey yaşayan varmı aranızda ???? cevaplar iç.in şimdiden teşkkür ederim....
Psisik67 yaptığın yöntem imajinasyonu güçlendirmede kullanılır.Göz kapakları kapatılıp ve hafif masajla parlak güneşe 15-30 saniye bakılır.Öne ve arkaya gidip gelinir.2 dakika yeterlidir.Bu yöntemle imaj renkleri güçlendirilir.
Kitabın adı nedir?Ulquiorra yazdı: ↑15 Oca, 20:20 Ben dediğin o kitabı 3 günde bitirdim ve ardından bir kere daha okudum ( kitabın başında kitabı tamamen bitirmeden bu tekniklere başlamayın diyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer bazı yerlerden alıntı yaparak yazarsak kitabın yazılma amacı dışına cıkmış olmuyormuyuz ilk çalışmalar gevşeme ve konsantrasyon değil mi ? bunlarda başarılı olmadan diğer teknikleri denemyin demiyor mu ? kitap bir bütündür ve tamamen okundğunda anlaşılır. )
temir senin içinde belgariad adlı bi kitap var onu oku 5 kitap ilk kitapta pek bişe bulamassın ama 2. ve 3. kitapta olaylar biraz değişiyor. Fantastik bi kitap biraz abartmışlar ama bazı şeyler mantık olarak telekinezi ile çok uyuyor. okursan ne demek istedimi anlarsın.