DURU GÖRÜ TEKNİĞİ

durugörü tekniği, duru görü tekniği, duru görü nasıl yapılır

Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: DURU GÖRÜ TEKNİĞİ...

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

Ulquiorra yazdı:Sanırım bir kitaptan alıntı. Tam olarak doğru olmasada kısmen doğru
ruhsal güçleri geliştirme teknikleri - ergun candan

ve bu durugörü tekniği değil bu imaj tekniği. durugörü tekniği kum diski olandı...
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

bence paylaşım iyi teşekkürler
Kullanıcı avatarı
KaraVeziR
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen KaraVeziR »

ya beyler bende bişey diyedcem sahiden aklıma geldi duru görüyle alakalımı bilmem ama şöyle bişey oluyor ben dinledigim bi müzigi biraz düşünrsem tamamnını eksiksiz tüm müzik sesleri ve notalarıyla tekrar duyabiliyorum yani mesela uyurken düşüniyim barış mançodan istedigim bi müzik olsun herşeyiyle hatırlıyorum ve duyuyorum aynısını tıpkı kulaklıkla müzik dinler gibi beynimde çalıyor ses sizce bu ne olabilir böyle bişey yaşayan varmı aranızda ???? cevaplar iç.in şimdiden teşkkür ederim....
Kullanıcı avatarı
Daegore

Okunmamış mesaj gönderen Daegore »

KaraVeziR yazdı:ya beyler bende bişey diyedcem sahiden aklıma geldi duru görüyle alakalımı bilmem ama şöyle bişey oluyor ben dinledigim bi müzigi biraz düşünrsem tamamnını eksiksiz tüm müzik sesleri ve notalarıyla tekrar duyabiliyorum yani mesela uyurken düşüniyim barış mançodan istedigim bi müzik olsun herşeyiyle hatırlıyorum ve duyuyorum aynısını tıpkı kulaklıkla müzik dinler gibi beynimde çalıyor ses sizce bu ne olabilir böyle bişey yaşayan varmı aranızda ???? cevaplar iç.in şimdiden teşkkür ederim....
Evet aynısı bendede oluyor.Hatta bazen o şarkıyı aklımdan çıkarmak için çok fazla odaklanmam gerekiyor=(
Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.
WoW

Okunmamış mesaj gönderen WoW »

ben kapak çalışması yapıyodum kapağa 6 dk baktım gözüm yoruldu gözümü kapattım ve kapağı kırmızı bi şekilde bi 7 saniye falan gördüm. Bu Durugörümüdür?
Kullanıcı avatarı
Psisik67

Okunmamış mesaj gönderen Psisik67 »

ben bu durugörüyü 6 yıldır yapıyorum ve yeni öğrendim bu durugörüyü yani önceden ne olduğunu bilmeden yapıordum nasıl mı pencereye bakıyordum pencereden gelen ışıkla gözümü kapatıp canlandırıordum pencereyi şu an istediğim kadar uzatıp istediğim şekli verebiliyorum
hugo2626
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir

Okunmamış mesaj gönderen hugo2626 »

arkadaşlar bu duru görümüdür bilmiyorum ama ...
ben önce 4 tane kağıt kopardım birine yıldız,birine kare,birene daire ve birine dalga çizdim.sonra ailemden birine oyun oynayalım dedim.kabul etti.ben gözlerimi kapadım ve gözümün önüne ailemden birinin seçti kartlar sırasıyla gözümün önüne geldi sırasıyla yıldız,kare,kare,yuvarlak.bu 4 ünü kağıda sırasıyla çizdim ve karşımdaki kişi sırasıyla çektiği kartlar sırasıyla şöyleydi yıldız,kare,kare,yuvarlak bunun nasıl olduğunu anlamadım bidaha yaptım ve yine kartlar gözümün önüne geldi.ve yine doğru.bazande 2 tane zarı arkadaşıma verirorum ve daha önceden gelebilecek 2 sayı söyluyorum 2 denemede bir doğru çıkıyor.bu anlattıklarım gerçekten doğru bunu yakında videoya çekip koycam sizce bu nedir duru görü vs.?
Leonreis

Okunmamış mesaj gönderen Leonreis »

Psisik67 yazdı: 23 Mar, 19:34 ben bu durugörüyü 6 yıldır yapıyorum ve yeni öğrendim bu durugörüyü yani önceden ne olduğunu bilmeden yapıordum nasıl mı pencereye bakıyordum pencereden gelen ışıkla gözümü kapatıp canlandırıordum pencereyi şu an istediğim kadar uzatıp istediğim şekli verebiliyorum
Psisik67 yaptığın yöntem imajinasyonu güçlendirmede kullanılır.Göz kapakları kapatılıp ve hafif masajla parlak güneşe 15-30 saniye bakılır.Öne ve arkaya gidip gelinir.2 dakika yeterlidir.Bu yöntemle imaj renkleri güçlendirilir.
Yasemin
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Yasemin »

Ulquiorra yazdı: 15 Oca, 20:20 Ben dediğin o kitabı 3 günde bitirdim ve ardından bir kere daha okudum ( kitabın başında kitabı tamamen bitirmeden bu tekniklere başlamayın diyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer bazı yerlerden alıntı yaparak yazarsak kitabın yazılma amacı dışına cıkmış olmuyormuyuz ilk çalışmalar gevşeme ve konsantrasyon değil mi ? bunlarda başarılı olmadan diğer teknikleri denemyin demiyor mu ? kitap bir bütündür ve tamamen okundğunda anlaşılır. )
temir senin içinde belgariad adlı bi kitap var onu oku 5 kitap ilk kitapta pek bişe bulamassın ama 2. ve 3. kitapta olaylar biraz değişiyor. Fantastik bi kitap biraz abartmışlar ama bazı şeyler mantık olarak telekinezi ile çok uyuyor. okursan ne demek istedimi anlarsın.
Kitabın adı nedir?
Kullanıcı avatarı
asyali76
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 36 Kars
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: DURU GÖRÜ TEKNİĞİ

Okunmamış mesaj gönderen asyali76 »

oncelikle sitenin yapiminda vede tum paylasimlarda tecrube ve bilgilerini esirgemeyen uyeleri selamliyor basarilarinin devammini diliyorum
aylardir vakiy buldukca misafir olarak sitede paylasim ve tecrubelerden okuyup yararlanmaya calistim. fakat madem boyle bir site vede yurekten destek olup tecrube ve birikimleriyle yol hosteren insanlar var ozaman banada siteye destek amacli uye olmak duser diye dusundum tekrar sahsim adina herkesi candan ve yurekten selamliyor basarilarinin devamini diliyorm
benim aylardir sikintisini cektiyim bu fon kagitlariyla ilgili duru goru gelistirme teknigi
cok rica etsem bu beyaz kagit uzerine fon kagidi seklinin bir resmini yayinlarmisiniz
saygilarimla Asyali76