RÜYA KONTROL METODU...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
antisempatik

Re: RÜYA KONTROL METODU...

Okunmamış mesaj gönderen antisempatik »

peki hocam astral seyahate çıktık geri dönememe ihtimalimiz nedir. çünkü geri dönemezsek öldüğümüzde kimse astral seyahat yüzünden öldüğümüzü anlamaz :S
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

catzycatt yazdı:ben ruyamda uyanıorum ve hep kendıme bakıorum evde gezıorum
kardeısme felan bakıorum
cok tuhaf bbır hıss
bzen korkuorumm
:S

seni sanslisin.yapdigin sey cok kisinin isteyib de yapamadigi astral oluyor.bence bundan iyi yararlan.
syl yazdı:rüyalarımı 6-7 yaşından beri sık sık yönlendirebiliyorum. Ama farkında olmadan ,yani özel bir çaba içinde olmadan. Farkında olmadığım için de her istediğimde yapamıyorum . Rüyada olduğumu o anı gerçekten yaşamadığımı anlıyorum birden ve yapabileceğime inandığım herşey rüyamda mümkün oluyor ... mesela bir kabusun ortasında bunu farkedip yüksek bir yerden düşecekken aslında uçabildiğime inanıyorum ve uçuyorum ...buna benzer şeyleri çok sık yaşıyorum.Umarım okuduğum yazı kontrolü istediğim her zaman sağlayabilmeme yardımcı olur teşekkürler...
Simdi o ucdugun zaman ki istiyorsun ve ucuyorsun soyle dusun havalaniyorum ve bedenden cikiyorum.Bu sekilde astral seyahetini gerceklesdire bilirsin
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
negatif26

Okunmamış mesaj gönderen negatif26 »

ya ben hep istediğim gibi rüyamı yönlendirebiliyorum rüyada olduğumun hep farkındayım rüyamda kötü bişey olduysa eğer hemen geriye sarıyorum ve kendi istediğim gibi yönlendiriyorum normal mi bu ya .. :?: :? :? ;)
Hiç yaşamamış olmak , ölmekle eş değer midir ???
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

tabiki normal. :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
negatif26

Okunmamış mesaj gönderen negatif26 »

tmm güzel o zaman ;) bende başlayalı 1ay felan oldu telekineziye :arrow: hiç tık yok :D
Hiç yaşamamış olmak , ölmekle eş değer midir ???