pipet çevirme sorunu yardım edin lütfen
Moderatör: Sai
-
pipet çevirme sorunu yardım edin lütfen
arkadaşlar ben ampul uzerınde pipet çevirmeye çalıyor sola donuyor ama saga donmuyor arada dönüyor saga işte bı bazen hıc dönzeremiyom yardım edin lütfen bugun arkadaşın yanında cevırıcektım sola dondurekcektım saga dondu rezil oldum lütfen yardım edin.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: pipet çevirme sorunu yardım edin lütfen
olm sola döncekmiş sağa dönmüş rezil olmuşsun :D OLM ADAMLARIN AKLINDA TELEKİNEZİYMİŞ MAL İŞTE DİYE DÜŞÜNCELER GEÇERKEN SEN YANLIŞLIKLA SAĞA DÖNDÜRÜOSUN ve rezil oluosun :D:D YHA SAĞ SOL NE FARK EDER DÖNDÜR DÜN YA o da büyük başarııı
pixies forever <3<3
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
BİDE BEN PİPET ÇEVİRMEDE İ YÖNTEM BULDUM AMA ODAKLANMA YOK AMA ODAKLANIO GİBİ YAPABİLİRSİN BAK bi bir ay kağıt para bükme çalış elin bükerken ısınır fln o artsın sonra elini kuru sabunla yıka sıvı sabun elde kalıo enerji tıkanıo kuru sabunla elin gıcır gıcır olsun sonra elini parmak uçlarını pipete uzat döner :)
pixies forever <3<3
-
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ama daha dolay bir şekilde istedigim tarafa döndere bilecegim bir teknik varmı ?.
- Merlin
Kaç kişiye söyledim?Eğer bunu başkalarına hava atmak için yapıyorsanız büyük ihtimalle başarısz olursunuz..Kendiniz için yapın..mr_ceza yazdı:arkadaşlar ben ampul uzerınde pipet çevirmeye çalıyor sola donuyor ama saga donmuyor arada dönüyor saga işte bı bazen hıc dönzeremiyom yardım edin lütfen bugun arkadaşın yanında cevırıcektım sola dondurekcektım saga dondu rezil oldum lütfen yardım edin.
-
Yo kardeş hava atmak için degil bana inanmıyordu ole bırsey olmaz diye bende kanıtlım dedım bıraz dondu felan yok hava donzerıyor yok sen ufluyorsun dıyıyor.
tabiki var. elle çevir... :Dmr_ceza yazdı:yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ama daha dolay bir şekilde istedigim tarafa döndere bilecegim bir teknik varmı ?.
sen bu işi bırakacaksın biliyorum o yüzden teknik vermek istemiyorum..
-
yok kardeş hayatta bırakmam valla bu konulara benim çok ilgimi çekiyor hayatta bırakmam varsa teknik söylede yapım kardeş daha kolay çevire bilmek için normal az cok ceviriyom.
- DARK
mr_ceza yazdı:arkadaşlar ben ampul uzerınde pipet çevirmeye çalıyor sola donuyor ama saga donmuyor arada dönüyor saga işte bı bazen hıc dönzeremiyom yardım edin lütfen bugun arkadaşın yanında cevırıcektım sola dondurekcektım saga dondu rezil oldum lütfen yardım edin.
kardeş eline poşet al ağır olsun parmak uclarında taşı ama sonra indir kaldır indir kaldır elin uyuşacak ısınacak sonra pipete elini uzat bu yöntemle pipet itilme bile itiliyo
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
-
kardeş bunun telekiniyle alakası varmı yoksa sade cekım kuvvetımı ?
-