FİZİKİ BEDEN TERKEDİLEBİLİR....
- multiplayer1
Re: FİZİKİ BEDEN TERKEDİLEBİLİR....
forumda astral seyahat sırasında yaşanları analtan bir konu var ordan daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz...SEvinme olayıda bana özel bişi heralde xD...Ama ruhunla bedenini izlemek çok güzel bir duygu anlatılmaz yaşanır diyorum....
- dramakolimelan
uzak olsun

- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Merhaba multi, sana başımdan geçen bişi anlatacam. Bana bir açıklama getirirsen sevinirim.
Yatakta uyuyorken bilimcim tamamıyle yerindeydi. Gözlerimi açabiliyordum fakat kımıldayamıyordum. Tek yapabildiğim gözlerimi kapatıp açmaktı. İşin ilginç tarafı ise, Gözlerimi kapadığım anda ben başka bir boyuttayım. O boyuttada bilincim yerinde. Yani kendimi rüyada üstten seyretmiyorum. Bedenimde nasıl etrafa bakıyorsam o boyuttada öyle görüyorum. Orada karşımda siyah insan kalıbında ama simsiyah olan bir cisim, alinde kara bir tokmak gibi bişeyle kafama kafama vuruyor. Her vuruşu çok canımı yakıyor. Ve ben orada istediğim gibi hareket edemiyorum, beni birşeyler tutuyor, sanki enerjim emiliyordu. Çok fena canım yanıyordu. Şimdi benim o boyutta aldığım darbelerle canım yanıyordu ama bu beynime yediğim darbelerin acsını gerçek dünyadada yaşıyordum. Ordan kurtulmak için gözlerimi açıyordum, baktım yatakdayım. Ama beynim felaket ağrıyor. Yani ha orda beynime geçirmişler ha gerçek dünyada. Herhalde beni o cisim orda öldürse ben gerçektede ölürdüm. Ordaki yaşadığım bütün acılar fiziki bedenimede yansıdı. Baya bir dayak yedikten sonra bedenime geri dönebildim. Dayak yemekte cabası
[ BU OLAYI BİZZAT YAŞADIM]
Yatakta uyuyorken bilimcim tamamıyle yerindeydi. Gözlerimi açabiliyordum fakat kımıldayamıyordum. Tek yapabildiğim gözlerimi kapatıp açmaktı. İşin ilginç tarafı ise, Gözlerimi kapadığım anda ben başka bir boyuttayım. O boyuttada bilincim yerinde. Yani kendimi rüyada üstten seyretmiyorum. Bedenimde nasıl etrafa bakıyorsam o boyuttada öyle görüyorum. Orada karşımda siyah insan kalıbında ama simsiyah olan bir cisim, alinde kara bir tokmak gibi bişeyle kafama kafama vuruyor. Her vuruşu çok canımı yakıyor. Ve ben orada istediğim gibi hareket edemiyorum, beni birşeyler tutuyor, sanki enerjim emiliyordu. Çok fena canım yanıyordu. Şimdi benim o boyutta aldığım darbelerle canım yanıyordu ama bu beynime yediğim darbelerin acsını gerçek dünyadada yaşıyordum. Ordan kurtulmak için gözlerimi açıyordum, baktım yatakdayım. Ama beynim felaket ağrıyor. Yani ha orda beynime geçirmişler ha gerçek dünyada. Herhalde beni o cisim orda öldürse ben gerçektede ölürdüm. Ordaki yaşadığım bütün acılar fiziki bedenimede yansıdı. Baya bir dayak yedikten sonra bedenime geri dönebildim. Dayak yemekte cabası

Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
- delux_74
Benim bir sorum daha var?
Böyle uyurken bilinçli olarak istediğimiz kişinin yanına gidebilirmiyiz.
Böyle uyurken bilinçli olarak istediğimiz kişinin yanına gidebilirmiyiz.
- ibrahimduygulu
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
bence güzel bişeydramakolimelan yazdı:uzak olsun![]()
![]()
- multiplayer1
karabasan görmüşsün kardeşim...bilinçaltının aşırı dolu olmasından kaynaklanıyo bu...kurtulmak için duygularını açık açık ifade et hiç bi şeyi içine atma...dışa vur!!!delux_74 yazdı:Merhaba multi, sana başımdan geçen bişi anlatacam. Bana bir açıklama getirirsen sevinirim.
Yatakta uyuyorken bilimcim tamamıyle yerindeydi. Gözlerimi açabiliyordum fakat kımıldayamıyordum. Tek yapabildiğim gözlerimi kapatıp açmaktı. İşin ilginç tarafı ise, Gözlerimi kapadığım anda ben başka bir boyuttayım. O boyuttada bilincim yerinde. Yani kendimi rüyada üstten seyretmiyorum. Bedenimde nasıl etrafa bakıyorsam o boyuttada öyle görüyorum. Orada karşımda siyah insan kalıbında ama simsiyah olan bir cisim, alinde kara bir tokmak gibi bişeyle kafama kafama vuruyor. Her vuruşu çok canımı yakıyor. Ve ben orada istediğim gibi hareket edemiyorum, beni birşeyler tutuyor, sanki enerjim emiliyordu. Çok fena canım yanıyordu. Şimdi benim o boyutta aldığım darbelerle canım yanıyordu ama bu beynime yediğim darbelerin acsını gerçek dünyadada yaşıyordum. Ordan kurtulmak için gözlerimi açıyordum, baktım yatakdayım. Ama beynim felaket ağrıyor. Yani ha orda beynime geçirmişler ha gerçek dünyada. Herhalde beni o cisim orda öldürse ben gerçektede ölürdüm. Ordaki yaşadığım bütün acılar fiziki bedenimede yansıdı. Baya bir dayak yedikten sonra bedenime geri dönebildim. Dayak yemekte cabası[ BU OLAYI BİZZAT YAŞADIM]
- delux_74
Ne karabasan mış ya. Yok madem duyguları dışa vurmak gerekiyo en alasını yapacam bundan böle, Yiyemem ben bir daha ondan dayak mayak. Çok pis dövdü yhaa 

- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
SENDE ONA VURSAYDIN 

- multiplayer1
ona vurmak gibi bi şansı olmaz çünkü kıpırdayamaz sürekli olarak vücuduna siyah siyah şeyler çöker...tek çaresi rüya kontrolü yapmaktır.Rüyanızı kontrol edebiliyorsanız karabasanla da baş edebilirsiniz...
-