Hoca Arıyorum !!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
whaki

Hoca Arıyorum !!

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

'' Benim bildiğim tek şey hiç bişey bilmediğimdir '' demiştir bi insan, ve çok ta güzel demiş bence, ben kendimi bişey bilir sanırdım fakat biraz google amcada araştırma yapınca kendimi 2. sınıf öğrencisi gibi hissettim :D

Arkadaşlar ben bi hoca istiyorum, aranızdan biri olabilir fakat bana hoca olacak kişinin tecrübeli birisi olmasını istiyorum. Sadece yapmasını istediğim bana sölicek, bugün 20 dk psi wheel yap, 10 dk kapak çalış, 20 dk pipet gibisinden.

Lütfen bu konuyu alaya almayalım, ciddi olalım. Çünkü nieyse kendi kafamda bişeyler belirleyemiyorum. Yapamadığım bişey olursa, veya takıldığım biyer hocama sormak istiyorum. Benim amacım cisimleri ileri geri oynatabilme seviyesine gelmek, astral seyahata çıkabilmek, Reiki enerjimi kullanabilmek, telepati, durugörü vede son olarak prokinezi ve hidrokinezi yapabilmek.

çok ciddiyim arkadaşlar bu konularda bilgili arkadaşlar bana hergün yapmam gereken şeyleri sölesinler. İstersenin günlük şeyleri özel mesajdan atabilirsiniz, yada bu ödevi 1 hafta boyunca yap diebilirsiniz. Beni bu işe yeni başlamış birisi olarak düşünün, bu konu bence çok kişiye de yardımcı olacaktır, aramızda bnm gibi yapmak isteyen arkadaşlarda aynılarını yapabilir, 1-2 hafta sonunda bakarız kim daha çok ilerlemiş fln filan, eğlenceli ve güzel olur =)
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Re: Hoca Arıyorum !!

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Bu bir telekinezi tekniğimi ?
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ASLINDA HOCAYA PEK GEREK YOK AMA EN AZINDAN HOCA söylüyünce aksatmadan yaparsın
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
whaki

gabrielgray yazdı:Bu bir telekinezi tekniğimi ?
hayır =)
ozina yazdı:ASLINDA HOCAYA PEK GEREK YOK AMA EN AZINDAN HOCA söylüyünce aksatmadan yaparsın
öle çoook gerekli diel ama dediğin gibi hoca söleyince yapması daha kolay oluo :D veya hocayada gerek yok sadece bi grup oluşturalım, bu grupla hergün bi çalışma planı yapalım. Herkes aynı şeyi yapsın, bence güzel olur =) ben msn grup kurdum group1336538@groupsim.com ekleyin bunu ordan konusalım
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
ozina

BİZİM GRUP VARDI Zaten
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
ozina

BİZİM GRUP VARDI Zaten
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
whaki

war mı ?
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

evet var.
group146423@groupsim.com
bu bizm gruptu ekle istersen. orda yardımcı olurlar. ama senin açtığını da ekledim ben =)
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

gabrielgray yazdı:Bu bir telekinezi tekniğimi ?
Güzel noktaya değindin telekinezi teknikleri bölümünde işi ne?Dikkatli olunuz.Bu arada aramıza hoş geldiniz...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka