Arzu Faktörünün Şartlandırılması....
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Re: Arzu Faktörünün Şartlandırılması....
msn ni ekledim banada yardım edersen çok mutlu olrum :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
- ddemmahum
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
ben çok küçükken yani 7-8 yaşlarındayken bir gece çok hastaydm mutfak hemen odamın yanında yatağa oturup su içmeye gitmeye hazırlanıyordum ama kendimde o gücü bulamıyordum ayağa kalktığım an duramayıp tekrar oturuyordum o zamanlar böle şeyleri değil bilmek hayal bile edemiyordum ama sonra aynı astral gibi oluyordu mutfağın kapısından girip sürahiye dokunduğumda birden bir irkilme oluyordu bir bakmışım hala aynı şekil oturuyorum anlattığın bunun gibi bişi galba o yüzden anlattım doğrumu anlamışım yoksa başka bişi mi anlamak istedin ???
Nothing Else ...
-
- Konum: marsı geçince venüse varmadan soldan ikinci gezegen kime sorsan gösterir
valla dediğin olabilir bişey ama ben uyandığımda bedenimi yatak ruhumu başka köşede görsem çıldırırım korkudan
bide tehlikesi yokmu bunun yani bi daha ruhumuzu bedene sokamayabiliriz
bide tehlikesi yokmu bunun yani bi daha ruhumuzu bedene sokamayabiliriz
bir çin atasözü derki;khi kua tikia nkia kro hni (açıkçası bende anlamadım:))
- kinetik_prens
astral seyahat majikal gelişim olarak önemlidir
:D
:D
İmza Yhok.
- Xerz
ben bi kere uyurken kalkıp tuvalete gidicem niyetiyle kalmısım gitmisim ve gidip çöp kutusuna isemisim ama bunu yaptıktan sonra uyandım.
bu astral seyahat mı oluyo simdi :D
Feel the energy,Feel the heat.Dominate ! now.
Uyur gezer(yada işer :D) gibi bir şey oluyor bu.Xerz yazdı:ben bi kere uyurken kalkıp tuvalete gidicem niyetiyle kalmısım gitmisim ve gidip çöp kutusuna isemisim ama bunu yaptıktan sonra uyandım.
- kinetik_prens
- jargon
Teknik Güzelmiş Teşekkürler Uyur-İşer Oda Güzel :D
Saygılar
Saygılar
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
-
merak ettım ve uye oldum kı ıyıkıde olmusum aklımdakı soruların cevabını buldum dıyebılırım. konuyu okuyuncada ayrı bır sasırdım cunku ben bunu hep yasıyorum. gece cok asırı susayınca sankı bırı bana su getırmıs gıbı dogruluyorum yada kalkıyorum uzanıp bardagı alıyorum ıcmeye baslamadan uyanıyorum ve o an garıp bı duygu oluyo sankı gercekten kalkmısım gıbı elımde bardak varmıs gıbı sanıyeler suruyo ruyamı ne oldugunu kavrayamıyordum ama ole bı durum yok yatakta yatıyo oluyorum demek boyle bıseymıs.