İlginç bir durum...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
gky146

İlginç bir durum...

Okunmamış mesaj gönderen gky146 »

arkadaşlar anlatıcağım şey biraz sacma olabilir biliyorum hatta bunu yazarken bana da ole geldi.hani kat aralarında insan görunce yanan lambalar olur yha işte o lambalarla ilgili anlatıcağım şey. Bu siteye eskiden daha az takılırdım canım sıkılırsa falan. o zmnlar bu lambalar normal yanardı tek problem mesela biri taa merdivendeyken yanıosa ben kata geldiğimde anca yanıodu. sonra ben bu siteye girişlerimi sıklaştırdım hatta bugunumun nerdeyse yarısını bu siteyle geçirdim işte ole olunca akşam bi geldim o katlardan geçiorum işik yanmıyor sanki lamba beni görmuyor koşturarak geçtim yavaş yavaş geçtim farketmio elimi kolumu sallıyorum gören deli sanacak o derece hareketler yapıorum yanmıor sonra bekliorum arkadan babam gelio onu izliyorum yancakmı diye o geldiği gibi yanıo eğer siteye girme süresiyle bi bağlantı olmasaydı yazmıcaktım zaten buraya ama size soruyim dedim sacma olduğunu düşünüyosanız yorum yazmayın
4 Element...

Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Re: İlginç bir durum...

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Telekineziye yeni başlamış kişilerin bu tür olaylar yaşaması gayet normal.Özelliklede ışıklardaki voltaj düşmeleri falan.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

telekineziye başlayınca insanın enerjiye ihtiyacı oluyor sanırım bundan kaynaklanıyor
mtbl0w

Okunmamış mesaj gönderen mtbl0w »

arkadaşım seni tbrik ederim.telekineziye başlamışsın . :)
http://www.mindistortion.net/pocketemo/?data=8-1-7-3-0-0-0-0-0&name=mtbl0w
meLanKoLiaa

Okunmamış mesaj gönderen meLanKoLiaa »

ha ha :D güzelmiş :D sanki lambaya karşı görünmez olmuşsn :D başarılarının devamını dilerim ;))

Kullanıcı avatarı
gky146

saolun arkadaşlar
4 Element...
şahbenim

Okunmamış mesaj gönderen şahbenim »

Siteyle ilgisi yok .Zaten normalde de tam hizasına gelince yanıyorlarmış bu demekki vucut ısın çok düşük,yediğin yemeklerle bir ilgisi olabilir yada o anda giydiğin bir giysi bu ısının iletimini iyice engellemiş olabilir mesela diğer normal yakan insanlarda çok kalın ve her tarafları kapalı giyinsinler lamba daha geç yada hiç yanmamaya başlayacaktır.Ben bazen daha kapıyı açar açmaz yanıyor bazende taa dibine kadar gitmezsem yada elimi ayağımı sallamazsam yanmıyor.Sorun vucut ısımızla ilgili.Yani siteyle değil.
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

bence o vucut isisiyla calismiyor, bildigin haraket sensoru gibi bisey, yani onun etkisine aldigi bir nokta war, oranin 1 cm disinda dursan calismaz, o alana girince calisir, bizi ya yaydigi isinlarla anliyor, yada hafizasina kaydettigi bolumda bi hareket olunca... ama sunu belirtmek isterim, sitede takilmakla telekinesis olmuonki :D istersen siteye hic girme, ama hergun calis, o zmnda olur :D site sadece sana bilgi verir...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
gky146

ztn ben siteyi telekinezi çalışma sureleriyle bağlantılı olarak yazdım
4 Element...