Psi Wheel sorunum

Moderatör: Sai

katethra

Psi Wheel sorunum

Okunmamış mesaj gönderen katethra »

Meraba arkadaşlar, siteyi yeni buldum, öğrenciyim.

Bugün benim telekinezle tanışmamın 2. günü. Telekineze beynimizin aptal 2-3 formülü ezberlemekten çok daha fazla işlevi olduğuna inandığım için başladım.

Telekinezde Psi Wheel tekniği üzerine yoğunlaştım. İlk günümde ellerimi ısıttıktan sonra kağının yanlarına koydum ve yoğunlaştım ve biraz dönüdürmeyi başardım. Ama sorunum şu ki ellerimi kullanmadığımda ya da düzeneğin üstüne herhangi bir cam kap koyduğumda kağıdı ne kadar uğraşırsam uğraşayım döndüremiyorum. Bu da aklıma "aslında kağıdı döndürmediğim sadece nefes alıp-verirken kağıdı biraz döndürdüğüm" düşüncesini getiriyor. Ayrıca henüz ilk denememde kağıdı döndürmem ve diğer telekinezle uğraşanların aksine kafamın en ufak bir şekilde ağrımaması bu düşüncemi güçlendiriyor. Bunun yüzünden moralim gerçekten bozuldu. Kağıdı gerçekten döndürebilmem için bu düşünceden kurtulmam gerektiğini biliyorum. Ama yapamıyorum.

Peki şimdi ben bu düşüncemden kurtulup ellerimi kullanmadan kağıdı döndürebilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: Psi Wheel sorunum

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

gözlerinle çevirebilirsin ayrıca merak etme nefesinle kendin bi denermisin acaba nekadar çevirebileceksin... sence nefesin onu o kadar çevirmesi örneğin 20 dk kadar :lol: mümkün mü ???? daha detaylı cevap istersen sanırım sitede böyle bi sorunla karşılaşan bi arkadaş daha vardı böyle bi konu açılmıştı... oraya bak bide başka sorun olursa bekleriz :D unutmaki nefesin onu 20 dk çeviremez denemesi bedava:D ayrıca el rüzgarın yönünü değiştiriyo diyenlerede şöyle bi cevap daha beyin durmasını söyleyince nasıl duruyo :D ayrıca gözle nasıl çevriliyo neyse bunu yapanlar bilir ancak diğerlerinin buna inanması ve başarmak için çaba göstermesi yeterli onlarda yapınca aynı sözleri söyleyebilirler ;) teşekkürlerrrrrrrr...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Çalışmalara devam et, denemelere başlamadan önce rahatlama çalışması yapmayı ihmal etme, sabit başlıkta verdiğim teknikleri bir kez daha oku.
Geri döndüm
Aykut

Okunmamış mesaj gönderen Aykut »

arkadaşım dediklerini bende düşündüm ... ve dün arkadaşımla birikte ortaya koyduk kağıdı ve karşılıklı oturarak ikimizde ters yöne çevirmeyi denedik ... sonuç gerçekten kafayı yedirtebilcek şekle geldi bi otarafa bi bu tarafa döndü tek sorun inan ....
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

:D çok gzüel ama tavsiyem tek yönde çevirebileceğiniz kadar hızlı çevirebilmek olsun çok hızlı very fast...;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

nefesle cok düzensiz dönüyor... ama telekinezle yapıncagayet düzgün ve sabit hızla dönüyor...bide telekinezle aniden duruyor..