Telekinezi Çömezlik

Moderatör: Sai

Can

Telekinezi Çömezlik

Okunmamış mesaj gönderen Can »

Telekinezi tekniğine daha dün başladım.Ve dünden beri kağıdı hareketsizken hareket ettirmeye,hareket halindeyken kısa sürede durdurmaya,hareketsizken aniden hareket ettirmeyi başardım.Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum.Ellerimi birbirine sürterek yapınca daha başarılı olduğumu fark ettim.Hepinizden çeşitli teknikler ve yardımlar bekliyorum.Teşekkürler.. :arrow:

Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Re: Telekinezi Çömezlik

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

san tek bir teknik vereyim. kontrol etme. hemen durdurup ters yönde çevirmek marifet değil. birgün kaşık bükebilmek istiyorsa yoğun akan fazla enerjiye ihtiyacın olacak. kağıdı durduan ufak bir enerjiye değil. o yüzden aklındaki tek şey o kağıdı gözünün görmeyeceği hızda hızlandırmak olsun. sonra ikinci aşamaya geçeceksin

sevgiler..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

guzel cevap :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Can

Okunmamış mesaj gönderen Can »

Burak AYDIN yazdı:san tek bir teknik vereyim. kontrol etme. hemen durdurup ters yönde çevirmek marifet değil. birgün kaşık bükebilmek istiyorsa yoğun akan fazla enerjiye ihtiyacın olacak. kağıdı durduan ufak bir enerjiye değil. o yüzden aklındaki tek şey o kağıdı gözünün görmeyeceği hızda hızlandırmak olsun. sonra ikinci aşamaya geçeceksin

sevgiler..
Çok teşekkür ederim.Bu gün biraz düşünce yoluyla hareket ettirme üzerinde çalıştım.Sanırım hepsinden azar azar denemekle hata ediyorum.Önce birisini tamamen başarana kadar başka bir yeteneğe geçmeyeceğim.Birde Psi Ball denedim.Gözlerimi kapatıp mavi bir enerjinin içime dolduğunu ve sonra o enerjinin yavaşça elime gelmeye başladığını,elimde bir top oluşturmaya başladığını düşünüyorum.Bunu yaparken parmak uçlarımda hafif bir ısı oluşuyor.Ve başımda zonklamaya başlıyor.Bunu iyimi yoksa kötümü algılamalıyım?Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

birşey değil (:

iyi iyi enerji akıyor demek ki

Roller

Okunmamış mesaj gönderen Roller »

Buraktan öğrneceğiniz çok şey vr :D bi de bişi sorcam burak telekinezi yapmaya başladığım zaman parmak uçlarım karıncalanıyo uyuşuyo. Ne oluyo?
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

est..

biyolojik olarak ne olduğunu bilemem ama enejri çıktığı zaman bunlar oluyor. sıcaktan soğua geçtiğin an tüylerinin ürpermesi vücudunun sertleşmesi gibi biyolojik bir olay olabilir. ama bu sefer sebep sıcaklık değişimi değil enerji yüzünden

yani iyi bişey.. (:
ugur

Okunmamış mesaj gönderen ugur »

güzel cevap.Ben yeni geldim buraya ilerledigim kadar ilerlemek istiyorum.Bide sorum olacak levitasyon için iyi ve kolay bi teknik söylermisiniz.Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

önce telekineziyi çok iyi başarman gerekiyo bence levitasyon ondan sonraki aşama...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
mesutaLi

Okunmamış mesaj gönderen mesutaLi »

sevgiLi arkadashlar sıteye yenı uye oldum.bı cok soru var aklımda ve bı cok cvp beklentısı.sızlere paylashım ve arashtrma sonuclarınızı aktarımınızdan dolayı once teshekur ederim...bu konuda yenı oldugum ıcın telekınezı ıcın bashlanılması gerekılen en alt sevıyeden bashlamak ıstyorum...bana sevıyelerı rıca etsem...bolum bolum acıklaya bılıcek anlata bılıcek bı arkadash varsa lutfen yardım edermı hersey ıcın sag olun yenı arashtrma ve bılgı paylashımlarınızı merakla beklıyorum... Ba$armak İnanmakLa Ba$Lar...