Dinimizle Alakası?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Re: Dinimizle Alakası?

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

sen her daim öyle düşünüyorsun (:

senin hatan bu konunun çok üzerine gitmek. insan umursamazdır ve unutur. sadece bir film izlediğinde hatırlar cinleri vs.. ama sen ısrarla üzerine gidiyorsun konunun can. duyduğun her sesi paranormal olarak değerlendiriyorsun. eğer böyle devam edersen tehlikeli şeylerle karşılaşabilirsin. evvela dindar bir psikolog araman gerek. ondan sonra şu dediklerimi yap

haftanın başında bir kez ayet-el kürsi oku. o hafta boyunca bu konu aklına geldikçe toparlayıp kafandan at. aklına geldikçe at.

önemseme ve umursama. gelecekte cinlerle muhattap olan biri olarak kurguluyorsun kendini. bunu düşündükçe psikolojin dahada beter olacak. düşünme. umursama unut.

bunun yanında karanlıktan korkma. karanlık fobisi çok doğaldır bende de vardı zamanında. belki herkes karanlıktan korkar. sen büyümüşsün artık karanlık fobisini yenme zamanın gelmişte geçmiş. benim gibi yap karanlıkla yüzleş karanlıkta kalmaktan korkma. yapmaya korktuğun herşeyle yüzleş. bir bir yap. ozaman bütün korkuların kendiliğinden telafi olacak.

sevgiler..
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

burak kardeş yok ona ben anlattım durumu anladı artık :D korkmuyor... artık kafasına hiç takmıycak demi can... çünkü ilgilenmezsen uğraşmazlar...ha hafife al demiyorum ben aldım gördüm yani :D hafife alma ama umursama ... kendi kuruntun olduğunu düşün... unutma bu işlerin onlarla alakası yok... hadi herkese teşekkürler...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
stronger76

Okunmamış mesaj gönderen stronger76 »

S.a kardeş ben direk gelir tepene biner demiorum. Şöyle ki sen bugün kağıt döndürürsün yarın kağıt uçar sen sanarsın ben yaptım. Demiorum telekinezi ile onların alakası var. Araya karışırlar nese sen ertesi gün araba kaldırırsın ki sen kaldırdığını sanarsın ve bu çok hoşuna gider öle öle kıvama geldiğinde hop binerler tepene ki bunlar musallat oldu mu geri dönüşü olmayan bir iş. Birçok alimler tarihte böle sapıtmış. Yani sapıtma riski olan bir iş onun için ben yapmamayı düşünüorum size Allah yardımcınız olsun.
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

a.s

amin
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

tamam sana bişey diyemem ama unutmayın alakası yok diyebilirim... çünkü hayatta telekenizeyi kendi kendine kullanırız farkında olmadan bu işle uğraşmasak bile neyse burak aydın kardeş ve fenomen kardeşim çok iyi yorumlar bu mevzuyu ;) alimlere dokununabilmişlerse şöyle bi düşününce onların imanı çok kuvvetli bize hayli hayliye dokunurlar tepemize binerler :D ama 2,5 haftadır kimse tepeme binmedi şükür bundan sonrada sanmam çünkü ben onlarla uğraşmıyorum... çokta hafife almıyorum çokta önemsemiyorum ortada yani....
KODX

Okunmamış mesaj gönderen KODX »

büyük güç büyük sorumluluk ister.
birşeyler yapmak güzel ve zararı oldğuna inanmıyorm bu konuda.Ama ben yapıyorum başkaları yapamıyor.
ben onlardn üstünüm demeye başladığında kibire girer ve hem günahtır hem kibir insanı alçaltır.Daha kötü durumlara düşer insan.
bende yapmaya çalışıyorum,yapabilrsem birgün eğlence amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
arkadaşlar arasında ufak gösteriler vs :)
cin,peri,şeytan da sana nasıl zarar verebilir?imanın zayıfsa,tebirsizsen ancak öyle zarar verir.
tedbirden kastım Allah'a inanıp ona tam hakkıyla güvenmektir.en ufak bir şüphe korkuya yol açar ve korkan kişide cinden şeytandan zarar görür.
/selametle
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

KODX arkadaşım kibir konusunda haklısın günahtır ve kibir yapar insan ama şunuda bilmelisin o insan zaten telekinezi yapamaz... istersen ilerde yaptığın zaman veya şimdi yapabiliyosan deneyebilirsin...evde tek başına yap ve olsun daha sonra arkadaşını çağır ondan üstün olduğunu göstermek için yaptığını düşün ve öyle dene zaten yapamayacaksın yani bu işte kibir olmaz kibir olursa telekinezi olmaz gösteriş olursa telekinezi olmaz yapılmaz yani ;) bir bakıma telekinezi seni terbiye ediyor...
Kilitli

“Sizden Gelenler” sayfasına dön