yaaa bnmi yapıyorum anlıyamıorum
Moderatör: Sai
-
yaaa bnmi yapıyorum anlıyamıorum
Beyler ben bu işle 2 gündür uğraşıorum vee yapmayıda çok istiorum psi wheel i şu anda hiç durmadan çewiriorum bşka bişey düşündümmü duruyor ama bn kağıdı çevirirken bişey hissdemiorum vee o yzden bn mi yapıorum bilemiorum ne dersiniz ?
- ibrahimduygulu
Re: yaaa bnmi yapıyorum anlıyamıorum
ne gibi kuşkulara kapıldığını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz....zaten sende bulunan enerjiyi gözle görmen mümkün değil hayal gücünle hissedecen sadece....
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- ibrahimduygulu
ha eğer kendinin çevirdiğine inanmıyosan psi-weel 20 dk başka yöntemlerle çevirmeyi dene sendeki enerji olmadan onun 20 dk dönme ihtimali sıfır...kocaman bi 0 0 0 0 0
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
yaa hiç bişey düşünemiyorum bnmi çewiriorum dedimmi içimden duruyo zaten ama işte hiç bi gç fln hissetmiorum ama şu dediğini bi denicem saol
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
bendede bi sorun var arkadaslar psi-wheeli cevirirken arada sirada sag elimde cok hafif bir ruzgar hissetiyorum acaba benmi donduriyorum yoksa ruzgarimi kontrol ediyorum?
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
xDASDXDASDASDZXVCdklasvdfvd
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
whell cok hassas oldugu icin kucuk bir enerji,ya da ruzgar onu kolaylikla dondure biliyor...icindeki supelerle karsilasarak onlari yenmelisin...psi-whell ve diyer telekinezi videolari izle,yine supelerin artarsa silindir yontemini dene...eyer yapamiyorsan baska seyler dene...kapak calismasi gibi seyler...ilk gunlerde sorunlar sık sık olur,ama zamanla duzelir...bunu 1 aya falan yapanlar da oldu...ama sadece whell ile kalma,baska alanlarda da calis...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
ahahahahahah lord askdjgasdgaşslkg :DLord_of_Hackland yazdı:whell cok hassas oldugu icin kucuk bir enerji,ya da ruzgar onu kolaylikla dondure biliyor...icindeki supelerle karsilasarak onlari yenmelisin...psi-whell ve diyer telekinezi videolari izle,yine supelerin artarsa silindir yontemini dene...eyer yapamiyorsan baska seyler dene...kapak calismasi gibi seyler...ilk gunlerde sorunlar sık sık olur,ama zamanla duzelir...bunu 1 aya falan yapanlar da oldu...ama sadece whell ile kalma,baska alanlarda da calis...
pixies forever <3<3
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
efendim ozina,neye guluyorsun? :Dozina yazdı:ahahahahahah lord askdjgasdgaşslkg :DLord_of_Hackland yazdı:whell cok hassas oldugu icin kucuk bir enerji,ya da ruzgar onu kolaylikla dondure biliyor...icindeki supelerle karsilasarak onlari yenmelisin...psi-whell ve diyer telekinezi videolari izle,yine supelerin artarsa silindir yontemini dene...eyer yapamiyorsan baska seyler dene...kapak calismasi gibi seyler...ilk gunlerde sorunlar sık sık olur,ama zamanla duzelir...bunu 1 aya falan yapanlar da oldu...ama sadece whell ile kalma,baska alanlarda da calis...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
-