yaaa bnmi yapıyorum anlıyamıorum

Moderatör: Sai

keko5000

yaaa bnmi yapıyorum anlıyamıorum

Okunmamış mesaj gönderen keko5000 »

Beyler ben bu işle 2 gündür uğraşıorum vee yapmayıda çok istiorum psi wheel i şu anda hiç durmadan çewiriorum bşka bişey düşündümmü duruyor ama bn kağıdı çevirirken bişey hissdemiorum vee o yzden bn mi yapıorum bilemiorum ne dersiniz ?
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: yaaa bnmi yapıyorum anlıyamıorum

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

ne gibi kuşkulara kapıldığını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz....zaten sende bulunan enerjiyi gözle görmen mümkün değil hayal gücünle hissedecen sadece....
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

ha eğer kendinin çevirdiğine inanmıyosan psi-weel 20 dk başka yöntemlerle çevirmeyi dene sendeki enerji olmadan onun 20 dk dönme ihtimali sıfır...kocaman bi 0 0 0 0 0
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
keko5000

Okunmamış mesaj gönderen keko5000 »

yaa hiç bişey düşünemiyorum bnmi çewiriorum dedimmi içimden duruyo zaten ama işte hiç bi gç fln hissetmiorum ama şu dediğini bi denicem saol
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

bendede bi sorun var arkadaslar psi-wheeli cevirirken arada sirada sag elimde cok hafif bir ruzgar hissetiyorum acaba benmi donduriyorum yoksa ruzgarimi kontrol ediyorum?
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

:( 4 sene önceki konu farkındamısın arkadaşım :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

xDASDXDASDASDZXVCdklasvdfvd
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

whell cok hassas oldugu icin kucuk bir enerji,ya da ruzgar onu kolaylikla dondure biliyor...icindeki supelerle karsilasarak onlari yenmelisin...psi-whell ve diyer telekinezi videolari izle,yine supelerin artarsa silindir yontemini dene...eyer yapamiyorsan baska seyler dene...kapak calismasi gibi seyler...ilk gunlerde sorunlar sık sık olur,ama zamanla duzelir...bunu 1 aya falan yapanlar da oldu...ama sadece whell ile kalma,baska alanlarda da calis...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

Lord_of_Hackland yazdı:whell cok hassas oldugu icin kucuk bir enerji,ya da ruzgar onu kolaylikla dondure biliyor...icindeki supelerle karsilasarak onlari yenmelisin...psi-whell ve diyer telekinezi videolari izle,yine supelerin artarsa silindir yontemini dene...eyer yapamiyorsan baska seyler dene...kapak calismasi gibi seyler...ilk gunlerde sorunlar sık sık olur,ama zamanla duzelir...bunu 1 aya falan yapanlar da oldu...ama sadece whell ile kalma,baska alanlarda da calis...
ahahahahahah lord askdjgasdgaşslkg :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

ozina yazdı:
Lord_of_Hackland yazdı:whell cok hassas oldugu icin kucuk bir enerji,ya da ruzgar onu kolaylikla dondure biliyor...icindeki supelerle karsilasarak onlari yenmelisin...psi-whell ve diyer telekinezi videolari izle,yine supelerin artarsa silindir yontemini dene...eyer yapamiyorsan baska seyler dene...kapak calismasi gibi seyler...ilk gunlerde sorunlar sık sık olur,ama zamanla duzelir...bunu 1 aya falan yapanlar da oldu...ama sadece whell ile kalma,baska alanlarda da calis...
ahahahahahah lord askdjgasdgaşslkg :D
efendim ozina,neye guluyorsun? :D
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808