benim tekniğimle havayı kontrol etme!

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

benim tekniğimle havayı kontrol etme!

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

Arkadaşlar bir telekinezi yeteneği ancak yapılmadığı zaman kaybolur bunu hepimiz biliyoruzdur umarım...Sadece alıntılardan ibaret değildir anlatım ve öğretim alıntılar örneklenmede kullanılır aslında bende onları örnekleme olarak kullandım sırf alıntı yaparak sade sözlerle kitap okuyormuş ve bazılarının kitaptan nefret ettiğini biliyorum burası özgür bir forum olduğu için kendi cümlelerimlede yazıcam ve size bu konuyu özetleyeceğim ve kendi hava kontrol tekniğimide anlatacağım önemli olan kendi elementiniz değil bir insan bütün elementleri kontrol edebilir yeterki inansın!4 elementi kontrol etmek majisyenlikle yani büyücülükten başka çaresi olmayan bir şey değil büyücülük onun sadece saçmalamasıdır asıl güç insandadır insanın astral bedenindedir bir insan astral bedenindeki enerjiyle bütün elementleri kontrol edebilir isterseniz "Avatar" daki gibi abartı bile olabilir imkansız değil sadece inanç eksikliğinden oluşan bir durum bu bu sitenin özgür olmaması zaten tepki topladı önemli olan yorumlar değildir ki parolaya başvurup sitedeki çoğu kişinin hakkı ve isteği çalınıyor!önemli olan anlatımın özgünlüğü ve açıklayıcı olmasıdır yorumlar sadece onu okuyan kişinin düşüncelerinin parçasıdır isterse saçmalayabilirler siz böyle parolalı yerler açtıkça forum kirlenir ve sadece o parolalı yerler temiz kalır derken üyeler gide gide azalır ve sonunda sitede 3-5 kişi kalır düşmanların olduğu bir ülkede bazılarını alıp diğerleri düşmanlara bırakılmaz hepsi alınmalıdır ki ülke korunsun(örnekleme amaçlı).Neyse arkadaşlar artık konumuza geçelim şimdi size havayı kontrol etmenin başak bir yolunu öğreticem olmazsa ö.m ile size farklı teknikleri söylerim ve sizde size en uygun ve kolay olanını seçersiniz çünkü bazılarında imajinasyon azdır konsantrasyonu azdır belli olmaz bu yüzden farklı teknikler var fakat uzun yazmak istemiyorum.

Tekniğimize başlayalım...

1-Derin bir nefes alın havayı kontrol etmeden önce kendi nefesinizi kontrol etmelisiniz,aldığınız havanın içinde havayı kontrol edebilecek enerji olduğunu varsayın ve tüm vücudunuza bu enerji dolsun.
2-Enerjinizin artık tüm vücudunuza dolunca havayı hayal edin,Kalp çakranızda hareketlenme olduğunu sanki enerjiyle birlikte güçlenmiş olduğunu hayal edin ve hayal ettiğiniz havanın enerjisinin kalbinizde toplandığını hayal edin.
3-Düşüncenizle bu enerjinin bir anda patlayıp havaya karışıp sizinde bu enerjiyi kontrol edebildiğiniz gibi havayı kontrol ettiğinizi hayal edin.
4-Eğer daha fazla kendinizi inandırmak istiyorsanız elinizi kaldırdığınız sürece rüzgarın daha fazla yükseldiğini hayal edin.
5-Rüzgar ile siz bir bütünsünüz artık rüzgarın içindesiniz o sizi savurup götürüyor ve sizde nereye gitmesini haya lediyorsanız oraya doğru götürün.
6-Omuriliğinizden bir karıncalanma olup beyninize gittiğini düşünün ve gözünüzü bunu yapmadan önce açın eğer kapalıysa ve gözünüz biraz bulanana kadar deneyin sonra rüzgar esmeye başlayacaktır.
Not:Arkadaşlar keskin sıcakalrda ustalaşmadıkça denemeyin ve kendinize inancınızın tam olmadığı sürece yoksa yapamadığınız zaman inancınızı kaybedebilrisiniz ve ilk deneyişten sonra bırakmayın bu bir günde yada bir haftada alacak iş değil benim 8-9 ayımı aldı iyice ustalaşmak ama eğer çok denemişsenizde hiç rüzgar çıkmamışsa,çünkü 5-6 kere denedikten sonra hafif bir rüzgar çıkması lazım eğer çıkmazsa yada size göre sayı değişebilir ama çıkmazsa ö.m dan yardım ediyim...
En son **profesyonel** tarafından 29 Ağu, 17:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

dngsz

Re: benim tekniğimle havayı kontrol etme!

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

bu tekniği sadece elementi hava olanlar yapabilir dimi ?
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

isteyen herkes yapabilir insanların sınırı yoktur bir insan her elementi kullanabilir yeterki inancı olsun
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

iyiymiş o :D sağolasın
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

ne demek görevimiz:D

CrysthaL

Okunmamış mesaj gönderen CrysthaL »

Sagolll guzel paylasim yapicammm :)
Kullanıcı avatarı
akuamarin

Okunmamış mesaj gönderen akuamarin »

tşkr
Cehalet Tanrı'nın laneti olduğuna göre, bilgi göklere uçabileceğimiz kanatlardır. W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

msn ni verir misin, senle ozel bisey konusmam gerekiyor :D guzel bi konu :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
XxzlaataxX
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen XxzlaataxX »

peki duruşumuz nasıl olmalı ??
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

ayaktada olabilir yada meditasyon yapıyormuş gibi çömelip dik bir şekildede durabilirsiniz bu size kalmış