işte size pyrokinesi
- kinetik_prens
- whaki
Re: işte size pyrokinesi
video nun hepsine bakmadimda, bu basta bardak yakma olayi prokinesi ile cok ilgili degil onu chi enerjisi ilede yapabilirsin, videolari var onunda
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
chi enerjiside değil , pyrokinesis de değil. bunu mantralarla yapabilirsiniz. aynı mantrayı cama doğru söylerseniz cam kırılır.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
mantra büyücülükle alakalı bir şeymi
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
üf hayır yaw hayır karddeşim. yaptığım her şeyi büyücülükle karıştırmayın. mantrayı herkes yapar al : iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu i harfini bir camın önünde kalın bir sesle , ve sesini titreştirerek okursan cam bir süre sonra kırılır. ama hiç durmayacaksın. ordaki gibi kağıda yaparsanda yanar. ama çok çalışma gerektirir ve mantralar çok zorlayıcıdır yani yoruyor adamı :D
bu i harfini bir camın önünde kalın bir sesle , ve sesini titreştirerek okursan cam bir süre sonra kırılır. ama hiç durmayacaksın. ordaki gibi kağıda yaparsanda yanar. ama çok çalışma gerektirir ve mantralar çok zorlayıcıdır yani yoruyor adamı :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
Hayır. Meditasyon yaparken kullanılan bir sözcük. videoyu dikkatli izlersen adam onları yaparken bişi söylüyo
- kinetik_prens
iii....! lafını pyrokinezidede söyleniyo die biliyorm
ama adam işini biliyo :D
o adamın sıra arkadaşı olmak istemezdim :D
ama adam işini biliyo :D
o adamın sıra arkadaşı olmak istemezdim :D
İmza Yhok.
-
ben de düşünsene arkandan biri seni ateşliyo :Dkinetik_prens yazdı: o adamın sıra arkadaşı olmak istemezdim :D
-