ben telekineziye başlamadan önce,1-2 sene önceye kadar kendimle ilğili bir özellikmi desem başka birşeymi desem bilmiyorum birşeyler keşfettim.örnek bir konu hakkında çok yoğunlaştığım zaman,o konuyu durmadan aklıma getirdiğim zaman,o konuyla ilğili bilgileri kendime çekiyorum;örneğin;telekineziyi nette araştırdım 2 gün çok sıkı yapmaya çalıştım 2günden sonra arkadaşlarım;telekinezi diye birşey varmış dedi yapalım mı dedi,televizyondan parapsikoloji,biyoenerji ve reiki ile ilğili bir programa denk geldim,babam;bizim eczaneye biri geldi telekineziyle uğraşıyormuş başı çok ağrıyormuş durmadan elleri felan karıncalanıyormuş ilaç istedi dedi,ve birsürü şey bu sadece telekineziyle ilğili değil hangi konu üzerinde yogunlaşsam o konuyla ilğili her türlü bilgiyi kendime çekiyorum...bu ne bunun bi açıklaması varmı =?
bir soru daha;ilk denemelerde psi-whell ve pipetleri çok iyi döndürdüm 2.de aynı şeklide ama,sitede bir yazı okudum 3harfliler felan rahatsızmı ne ediyormuş ondan tırstım zaten benim 3-4 senedir uyku proplemim var sık sık uykularım bölünüyor akşam yatamaz oldum

aslında iyice düşündüm bu olayın 3 harfli 5 harfli her ne b*ksa

işi yok bence yapmaya devam etmelimiyim ?
bu 2 soruya acil cevap lütfen