Bu yeteneğin ne olduğunu bilmiyorum...

Moderatör: Sai

sagokafkef

Bu yeteneğin ne olduğunu bilmiyorum...

Okunmamış mesaj gönderen sagokafkef »

ben telekineziye başlamadan önce,1-2 sene önceye kadar kendimle ilğili bir özellikmi desem başka birşeymi desem bilmiyorum birşeyler keşfettim.örnek bir konu hakkında çok yoğunlaştığım zaman,o konuyu durmadan aklıma getirdiğim zaman,o konuyla ilğili bilgileri kendime çekiyorum;örneğin;telekineziyi nette araştırdım 2 gün çok sıkı yapmaya çalıştım 2günden sonra arkadaşlarım;telekinezi diye birşey varmış dedi yapalım mı dedi,televizyondan parapsikoloji,biyoenerji ve reiki ile ilğili bir programa denk geldim,babam;bizim eczaneye biri geldi telekineziyle uğraşıyormuş başı çok ağrıyormuş durmadan elleri felan karıncalanıyormuş ilaç istedi dedi,ve birsürü şey bu sadece telekineziyle ilğili değil hangi konu üzerinde yogunlaşsam o konuyla ilğili her türlü bilgiyi kendime çekiyorum...bu ne bunun bi açıklaması varmı =?
bir soru daha;ilk denemelerde psi-whell ve pipetleri çok iyi döndürdüm 2.de aynı şeklide ama,sitede bir yazı okudum 3harfliler felan rahatsızmı ne ediyormuş ondan tırstım zaten benim 3-4 senedir uyku proplemim var sık sık uykularım bölünüyor akşam yatamaz oldum :D aslında iyice düşündüm bu olayın 3 harfli 5 harfli her ne b*ksa :D işi yok bence yapmaya devam etmelimiyim ?
bu 2 soruya acil cevap lütfen :twisted:

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: Bu yeteneğin ne olduğunu bilmiyorum...

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

1.soruna cevap olarak şunu vermek istiyorum... öncelikle senin bu düşündüklerin onlarda bi yerlerden duymuş olabilir.bu soruna tam olarak yanıt veremiycem ama telepati hakkında bişey anlatayım... telepatinin seninkine benzer olan tarafını anlatayım insanların beyni doğduğundan beri dalgalar yayar bir konu üzerinde yoğunlaştığında aşırı derecede bu dalgaları artırır ve etrafındakilerin bilinç altına yerleşir onlar farkedemezler çünkü kafasında çok düşünce vardır... kendilerini çok rahat hissettiklerinde kafalarında düşünce kalmadığında bilinç altına yerleşen bu konu kendini hissettirir...hani sitede yazıyor diyoruzya telekenize ye gece çalışın diye gece insanların birçoğu uyuduğu için size etki eden düşünceler azalacak ve daha iyi konsantre olacaksınız... gündüz her insan bişey düşünür ve bunun etkisini konsantre olmak için uğraştığınız da görürsünüz...bu sorun hakkında tam olarak bişey söyleyemiycem bunu en iyi fenomen kardeşim yorumlar diye düşünüyorum... bide burak arkadaşım.... ama şunu bil tesadüf diye bişey yoktur....

2. soru na gelecek olursak psi-weel ve pipet çalışman güzel yani ilk denemende olması güzel çabuk gelişeceğini gösterir... herzaman söyledim bu olayı üç harfliler var ama bu olaylarla onların alakası yok sen kendin söyledin ben telekinezi ile ilgilenmeden önce böyle bişey farkettim diye yani insan ister istemez bilmese bile böyle bişey olduğunu hayatta yinede kullanır...madem öyle üç harflilerin şimdiye kadar peşimizi bırakmamaları gerekir değilmi ?? yani istemeden yaptığımız bişeyi isteyerek yapınca neden takılsınlar peşimize saçmalığın bu kadarına gelemiyorum artık...madem öyle bize neden bişey olmuyor o kadar çalışma yapıyoruz... üç harflileri küçümsemeyin ve önemsemeyin... ortasında kalın...şunuda bilin eğer çok takılırsanız bu konuya kendinizi geliştirmekte zorlanırsınız....
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
levitasyon

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon »

1. Soyuna cevap olarak sır kitabını öneririm ordada anlatılan düşündüğümüz şeyleri kendimize
çektiğimiz ve bunu yararımıza kullana bileceğimiz. Ancak sır çoğunlula hayat hikayeleri yer alıyor. Daha ayrıntılı bilgiler istiyorsan m.BOZDAĞ ın RUHSAL ZEKA kitabını öneririm.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
telegirl

Okunmamış mesaj gönderen telegirl »

Ben daha dün kayıt oldum.Ve dün başladım telekineziye. Ama bugün kapıyı açmak için gittiğimde kapıya hiç dokunmadım,pencereler filan da kapalıydı...Ama kapının kolu aşağıya indi kapı bana doğru açıldı.Ve baktım,kapının arkasında da kimse yoktu.....Ya ben nasıl bir şey olduumu anlamadım.Arkadaşlar benden çok korkuyor... :?
En son telegirl tarafından 20 Oca, 18:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
BAŞARMAK İÇİN İNANMAK ŞART!!
sagokafkef

Okunmamış mesaj gönderen sagokafkef »

her sitede böyle şizofren olayları olur :lol: :lol: :lol: neyse biz konuya dönelim,ben sır kitabını okudum zaten ondan sonra keşfettim,yada daha önceden keşfetmiştim tam bilmiyorum,yorumlarınız için tek tek teşekkürler,ben devam edeceğim saolun

Verdugo

bu siteye nasıl video ekleyebilirm..

Okunmamış mesaj gönderen Verdugo »

arkadaslar telekinezi.com.tr a videomu eklemek istiyorum fakat yapamadım.. yardımcı olurmusunuz?
ScHoqoLaDe

Okunmamış mesaj gönderen ScHoqoLaDe »

üç harfli dediğiniz şey ne?:S
tarifsiz

Okunmamış mesaj gönderen tarifsiz »

mayıs2007 de okul bahçesinde arkadaşlarla maç yaparken yan okuldan bize saldırmışlardı çocuğun biri elindeki odunu bana doğru fırlattı normalde reflekslerim çok iyidir ama o an donup kaldım sadece odunun bana çarpmamasını düşündüm.odun bana çarpmadan yere düştü ama tam suratıma geliodu ben yinede biras korku birazda olağan olarak yüzümü tuttum arkadaşlarıma söyleyemedim çünkü çok korkuyorum yanlız kaldığımda bi kez daha denedim matrix özentisi felan vardı herhandi bir maddeyi yerinden oynatıbiliyorum yada hareket halinde olanları durduruyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

ibrahimduygulu yazdı:1.soruna cevap olarak şunu vermek istiyorum... öncelikle senin bu düşündüklerin onlarda bi yerlerden duymuş olabilir.bu soruna tam olarak yanıt veremiycem ama telepati hakkında bişey anlatayım... telepatinin seninkine benzer olan tarafını anlatayım insanların beyni doğduğundan beri dalgalar yayar bir konu üzerinde yoğunlaştığında aşırı derecede bu dalgaları artırır ve etrafındakilerin bilinç altına yerleşir onlar farkedemezler çünkü kafasında çok düşünce vardır... kendilerini çok rahat hissettiklerinde kafalarında düşünce kalmadığında bilinç altına yerleşen bu konu kendini hissettirir...hani sitede yazıyor diyoruzya telekenize ye gece çalışın diye gece insanların birçoğu uyuduğu için size etki eden düşünceler azalacak ve daha iyi konsantre olacaksınız... gündüz her insan bişey düşünür ve bunun etkisini konsantre olmak için uğraştığınız da görürsünüz...bu sorun hakkında tam olarak bişey söyleyemiycem bunu en iyi fenomen kardeşim yorumlar diye düşünüyorum... bide burak arkadaşım.... ama şunu bil tesadüf diye bişey yoktur....

2. soru na gelecek olursak psi-weel ve pipet çalışman güzel yani ilk denemende olması güzel çabuk gelişeceğini gösterir... herzaman söyledim bu olayı üç harfliler var ama bu olaylarla onların alakası yok sen kendin söyledin ben telekinezi ile ilgilenmeden önce böyle bişey farkettim diye yani insan ister istemez bilmese bile böyle bişey olduğunu hayatta yinede kullanır...madem öyle üç harflilerin şimdiye kadar peşimizi bırakmamaları gerekir değilmi ?? yani istemeden yaptığımız bişeyi isteyerek yapınca neden takılsınlar peşimize saçmalığın bu kadarına gelemiyorum artık...madem öyle bize neden bişey olmuyor o kadar çalışma yapıyoruz... üç harflileri küçümsemeyin ve önemsemeyin... ortasında kalın...şunuda bilin eğer çok takılırsanız bu konuya kendinizi geliştirmekte zorlanırsınız....
%100 doğru arkadaşa tamamen katılıyorum verilmesi gereken en iyi cevaplardan birini yazmış..
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

valla üç harflilerle ilgisi olabilir ama olsa da korkmaya gerek yok..onların maddi bi etkisi olamaz yani...hani sen telekinezi yaptın diye gelip de canavara dönüşüpte seni korkutmaz ya da çarpmaz...Gulam Ahmet'i bilirsiniz belki..bu adam telekinezi ve levitasyon konularında uzmanlaşıyor ve sonra üç harfliler bu adamı rahatsız etmeye başlıyor...yani rahatsızlık derken habire aklına bişeyler sokmaya çalışıyolar diyolar işte sen mehdisin sen peygambersin falan filan...adam sonunda ben Allah'ım dedi (haşa)..üç harflilerin etkileri böyle şeyler olabilir..
::Welcome to home Bruce::