Bu yeteneğin ne olduğunu bilmiyorum...

Moderatör: Sai

YUSEGAY

Re: Bu yeteneğin ne olduğunu bilmiyorum...

Okunmamış mesaj gönderen YUSEGAY »

Arkadaşlar, ben de hareket edeni durdurabiliyorum, duranı hareket ettirebiliyorum. (Bkz. İlköğretim 4 Fen Bilgisi-Kuvvetin Harekete Etkisi)
Kullanıcı avatarı
Deathstar

Okunmamış mesaj gönderen Deathstar »

arkadaşların soruna verdikleri cevaplara bende katılıyorum.Gulam Ahmet'e gelince insan ne kadar büyük bir güç sahibi olursa olsun ne oldugunu bilmeli.Gulam ahmet sapıtmıştı.Tamam insan mükemmel bir varlık ama ben tanrıyım diye ortaya cıkmanın ne manası var.Sen zaten teksin,herkes tek,kimsenin bir eşi daha yok.Bu bile yeterli olmalı sapıtmamak için.
I'm ONE
Kullanıcı avatarı
Deathstar

Okunmamış mesaj gönderen Deathstar »

tarifsiz yazdı:mayıs2007 de okul bahçesinde arkadaşlarla maç yaparken yan okuldan bize saldırmışlardı çocuğun biri elindeki odunu bana doğru fırlattı normalde reflekslerim çok iyidir ama o an donup kaldım sadece odunun bana çarpmamasını düşündüm.odun bana çarpmadan yere düştü ama tam suratıma geliodu ben yinede biras korku birazda olağan olarak yüzümü tuttum arkadaşlarıma söyleyemedim çünkü çok korkuyorum yanlız kaldığımda bi kez daha denedim matrix özentisi felan vardı herhandi bir maddeyi yerinden oynatıbiliyorum yada hareket halinde olanları durduruyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen.
Tarifsiz eger dediğin gibi olan seyler olmussa ve sende bu kontrolü rahatca sağlayabiliyorsan bence harika bir sey senin için .Bundan sonra yapman gereken bu forumda olan teknikleri iyice öğrenmen.ama dikkatli bir sekilde.güç kontolü gercekten önemlidir çünkü .burda birsürü şey ögrenebileceğin üstat var.umarım yardımcı olmusumdur
I'm ONE
Kullanıcı avatarı
dramakolimelan

Okunmamış mesaj gönderen dramakolimelan »

3harfliler olduğunu düşünmüyorum.benimde gerçektn çok istediğim şey veya merak ettiğimde bilgiler ayağıma geliyor.ama bundan ilham alıpta bişiler yapmaya kalkınca hiç bişi yapamıyorum.salakmıyım neyin=/pipet bile döndüremiyorum.herkes döndürebiliomuş baksana..