Lütfen Biri Kafamdaki Soruları Cevaplasın
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: Lütfen Biri Kafamdaki Soruları Cevaplasın
kapak çalışamıyorum ben yav..yani günde en fazla 20 dk çalışabiliyorum..o da 10 dk lık bölümler halinde..siz kapağa tek seferde ne kadar bakıyorsunuz?
::Welcome to home Bruce::
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Kapak çalışmaya başladım, ama bende mütiş bir baş ağrısına sebep oluyor ayrıca göslerimde yoruluyor. Ve ardından kendimi bitkin hissediyorum. Dinlenmeye ve uyumaya ihtiyaç hissediyorum. Dinlenmediğim sürece genelde başımın arka tarafında ağrı yoğun oluyor, şu anda bile başımın ağrısı halen devam ediyor.
Kapağa adapte olunca bilmem sizde oluyormu, ben herhangi bir nesneye odaklanınca bir müddet sonra nesnenin uçları ve belli kısımlarından ışıklar geçiyor, Yani anlamanız için diyorum, enerjiye benziyor. Tanınmayan bir görüntü yani. Ben bunu yıllardan beri görüyorum. Çocukken bile bilinçsizce odaklanmalar yapmıştım zaten. Hatta aşırı odaklanınca nesneyi arka planın içine gömüp gözümde yok edebiliyorum. Gerçekte değil sadece kendi beynimde... Bugün denedim acaba bu gördüğüm şey enerji olabilimi diye, psi wheel e odaklandım. Odaklandığım yerde görür görmez ışığı hareketlendi. İhtimal olarak değerlendirebiliecem, bu görüntü enerjinin görütüsü olabilir. Elektriksel akım gibi görünüyor ve hareket ediyor çünki....
Kapağa adapte olunca bilmem sizde oluyormu, ben herhangi bir nesneye odaklanınca bir müddet sonra nesnenin uçları ve belli kısımlarından ışıklar geçiyor, Yani anlamanız için diyorum, enerjiye benziyor. Tanınmayan bir görüntü yani. Ben bunu yıllardan beri görüyorum. Çocukken bile bilinçsizce odaklanmalar yapmıştım zaten. Hatta aşırı odaklanınca nesneyi arka planın içine gömüp gözümde yok edebiliyorum. Gerçekte değil sadece kendi beynimde... Bugün denedim acaba bu gördüğüm şey enerji olabilimi diye, psi wheel e odaklandım. Odaklandığım yerde görür görmez ışığı hareketlendi. İhtimal olarak değerlendirebiliecem, bu görüntü enerjinin görütüsü olabilir. Elektriksel akım gibi görünüyor ve hareket ediyor çünki....
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Peki senin hataların ne yapıyor?
- fenomen
- Yönetici
evet o nesnenin aurasi isigidir.kirmizi kapakda hep yesil olur. ben 3 saat bile oldu bakiyorum.devam et calismalara
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- multiplayer1
ben 1,5 saat kesintisiz çalışıyorum istersem...ama genelde hep 30dk. çalışırım...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
BEN BOŞ OLDUĞUM VAKİT ÇALIŞIOM İŞEDE YARIO
- ddemmahum
1.5 saaatt!!
.. ben 10 dk bakıom canım sıkılıo 

::Welcome to home Bruce::
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
KAPAK KAPAK

- iynx
bu da bize kapak olsun mu?? 

- multiplayer1
canının sıkılması normal...çünkü yapabileceğin başka şeyleri de düşünüosun kapak çalışırken.. bunları aklından atman gerekir...Kapak ve diğer teknikler için öyle bir zmn seçmelisinki kafanı kurcalayan hiç bişi olmamalı...
- ibrahimduygulu
atman gerekir demiş multi arkadaşım atman gerekir derken kesin atmalısın gibisinden söylemiş doğrusuda budur aslında ama insanların bazı şeyleri kafasından atması kolay değildir onun için mümkün olduğu kadar atmaya çalışacaksın.... atmaya çalıştıkça dahada güçlü bi psişik olacaksın olduğundan 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-