artık sizde sylar kadar iyi bir telekinezici olabilirsiniz..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: artık sizde sylar kadar iyi bir telekinezici olabilirsiniz..

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

olmuyucak zaten bbunun icin zaman ve calisma lazim.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

ne war ben 2 yıldır yapıyorum hala bişi olmuyo somutça.. 1 -2 kere elektromanyetik alan oluşturdum telsizde mic. te parazit yaptım o kadar.. heuheauhau üstelik ben tek elimle yaparım psi-ball ı.. :D
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

iynx yazdı:ne war ben 2 yıldır yapıyorum hala bişi olmuyo somutça.. 1 -2 kere elektromanyetik alan oluşturdum telsizde mic. te parazit yaptım o kadar.. heuheauhau üstelik ben tek elimle yaparım psi-ball ı.. :D

psi bali yapmak kolay firlatmayi dene :lol: :lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

bende onu diyorum işte.. öyle hemen fırlasaydı hemen voleybol ortamına çevirseydik.. ohoooo :D
quantum_99

Okunmamış mesaj gönderen quantum_99 »

Abi harikasınız bende çalışsam acaba ne kadar sürede yaparım bir bilgi verin ne olur
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

soyle 3-4 aya kaar iyi bir tlekinesis olursun.ama ufak seyler becerirsin boyle cisim haraketlendirme felan :lol:

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

quantum_99 yazdı:Abi o ufaksa:D

senin yeteneyin var oglum.ufak felan olmaz bence.sen daha cabuk becereceksin. :D :lol:

Telekinetikadayı

Okunmamış mesaj gönderen Telekinetikadayı »

Öncelikle merhaba,ben Doğukan,aranıza yeni katıldım.

Telekinezide 3. günüm. Psi-wheel ile yaptığım çalışmalarda,kendimi epey zorlarsam 2 tam tur döndürebiliyorum. Lakin bunu ellerimi kullanmadan yapıyorum. Ellerimi de işin içine katınca epey zorlaşıyor. Ellerimi çekip gözlerimle odaklandığımda çok daha kolay döndürebiliyorum. Şu anki engelim hangi yöne döndürmek istediğim konusundaki kararsızlığım. Onu da aşacağım büyük ihtimalle. Sormak istediğim birkaç soru var; Telekinezi ile cisimler uçurulabilir mi ? Bunu aramızda yapabilenler var mı ? Sitedeki en iyi telekinetik kim ? Telepati ile gerçekten düşünce okunabilir mi ?

Şimdilik bu kadar. Tavsiyelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. (Çok mu resmi oldu ne =) )
Telekinetikadayı

Okunmamış mesaj gönderen Telekinetikadayı »

Öncelikle merhaba,ben Doğukan,aranıza yeni katıldım.

Telekinezide 3. günüm. Psi-wheel ile yaptığım çalışmalarda,kendimi epey zorlarsam 2 tam tur döndürebiliyorum. Lakin bunu ellerimi kullanmadan yapıyorum. Ellerimi de işin içine katınca epey zorlaşıyor. Ellerimi çekip gözlerimle odaklandığımda çok daha kolay döndürebiliyorum. Şu anki engelim hangi yöne döndürmek istediğim konusundaki kararsızlığım. Onu da aşacağım büyük ihtimalle. Sormak istediğim birkaç soru var; Telekinezi ile cisimler uçurulabilir mi ? Bunu aramızda yapabilenler var mı ? Sitedeki en iyi telekinetik kim ? Telepati ile gerçekten düşünce okunabilir mi ?

Şimdilik bu kadar. Tavsiyelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. (Çok mu resmi oldu ne =) )