Bana yardım edecek insan oğlu varmı?
Moderatör: Sai
- ulashkral
Bana yardım edecek insan oğlu varmı?
Şimdi öncelikle merhaba 2 tane sorum var.
Ben ilk kaşık bükme ile başlıyayım gözlerimi kapadım bekledim intte gördüklerimi uyguladım bir süre sonra sıcaklaştı ve kaşık haReket eder hissine kapıldım gözlerim kapalıydı sanki kaşık dönüyordu gibi hemen gözlerimi açtım ama kaşıkta bir şey yok bu birazdahamı beklemem gerekiordu şimdi bunu geçelim sıra ikinci soruda
ben hidrokinezi yapmak istiorm ama bi,r yerde gözleriniz açık olsun dior bir yerde hep kapalı olsun dior ben bu arada kaldım birde bu hidrokineziyi nasıl yapacağım ? bir usta anlatabilirse ben suyun yerini değiştirme istiorm sallantılar yapmak istiorm da
Ben ilk kaşık bükme ile başlıyayım gözlerimi kapadım bekledim intte gördüklerimi uyguladım bir süre sonra sıcaklaştı ve kaşık haReket eder hissine kapıldım gözlerim kapalıydı sanki kaşık dönüyordu gibi hemen gözlerimi açtım ama kaşıkta bir şey yok bu birazdahamı beklemem gerekiordu şimdi bunu geçelim sıra ikinci soruda
ben hidrokinezi yapmak istiorm ama bi,r yerde gözleriniz açık olsun dior bir yerde hep kapalı olsun dior ben bu arada kaldım birde bu hidrokineziyi nasıl yapacağım ? bir usta anlatabilirse ben suyun yerini değiştirme istiorm sallantılar yapmak istiorm da
- kinetik_prens
Re: Bana yardım edecek insan oğlu varmı?
edit by zaza54// kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş
İmza Yhok.
- ulashkral
baya aklım karıştı :DDDD neyse konuyu baya saptırdınızz xDDD ben o hissi araştırdım yalancı bükülmeymiş :)ben orda başlayayım derken anlatmaya başlayayımı kastetmiştim:) neyse xDkinetik_prens yazdı:edit by zaza54// kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş
-
ne alaka şimdi ? :Dkinetik_prens yazdı:edit by zaza54// kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş
- gabrielgray
Birinci soruya cevap olarak fazla ilerden başlamışsın derim.. Önce psi-wheel yap, biraz enerjini kullanıp yönlendirebildikten sonra kaşık bükmeyi denemeni tavsiye ederim. İkinciye gelince, hidrokinezi denemedim hiç ama okuduklarını toplayıp kendi tekniğini oluşturmak en yararlısıdır bence :)
- ulashkral
Psi-Wheel ztn yapıorm bu kaşık bükme işinide hallederim o sorun değil çok boş vaktim var bu aralar hep çalışırım ama şu su kontrolu çok güzelmiş acilen öğrenmem lazım su elementini kontrol edersem çok süper olur hep hayal ederdim :D suyu kontrol etsem süper olr diye xD
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
KİNETİK BİŞEY YAZMIŞ ZAZA EDİTLEYİP ÖYLE YAZMIŞ :Dulashkral yazdı:baya aklım karıştı :DDDD neyse konuyu baya saptırdınızz xDDD ben o hissi araştırdım yalancı bükülmeymiş :)ben orda başlayayım derken anlatmaya başlayayımı kastetmiştim:) neyse xDkinetik_prens yazdı:edit by zaza54// kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş
pixies forever <3<3
-
- Yeni Kullanıcı
Evet yaniltici bukulme bende yasamistim yanlz sana sunu soyliyim basta bende ole dusunuodum bukulur diye ama gercekten kasigi bukmek ileri asama 4 ay su uzerinde mantar hareketi cals sabahlari dinc kafayla farkli antiramanlar denemelisin enerji akisini kontrol etmk zordur.kendini inandirmak ve beynin farkli fonksyonlarini aktif hale getirmen icin yapamadigin seyler denemelisin mesela tek kasini yukari kaldirmak gibi bunlar beynin sinirsel kontroluyle ilgli.kasik sonraki asama konuyu saptirmadan birseydaha soyliyim ilizyon en iyi dostun olcak ama inanmak icin.hayal kirikligna kapilma birgun mutlaka bukersin o kasigi saygilar iyi antiramanlar sana bende ugrasiorm hala daha kasigi tm bukemiorm ama olsun yilmamak lazim.)calisiom bende
-