Telekinezi pratikleri.
- ulashkral
Telekinezi pratikleri.
Merhabalar ilk önce bu taktikleri yapmak için aklınıza yapacağımı yerleştirmelisiniz.40 Kere aklınızda yapıyorum gibi inanıyorum gibi kelimeleri söylerseniz biraz güven kazandırır benim uyuma problemim var 40 kere uyuyorum diorum bir bakmışım sabah olmuş :) neyse bunları geçelim yapmak için rahat elbiselerinizi giyin hava olmasın fazla seste olmasın gevşeyin gevşeyin kötü herşeyi aklınızdan çıkartın gözlerinizi kapayın rahatlayın sonra 5 dk sonra hazırsınız şimdi tekniklerimize geçelim
1.Mum oynatma
Lazım olan eşyalar:Mum Ve Mumu yakmak için çakmak veya kibrit.
Mumu yakın mumun nefesinizi etkilemeyecek bir mesafeden muma odaklanın odaklanın odaklanın zihninizde mumun oynadığını hayal edin sonra odaklanmayı bırakın enerji serbest kalsın hemen gine odaklanın oynadığını hayal edin gine enerjiyi serbest bırakın ve mumun nasıl hareketlendiğini görün.
2.Suyun üstünde oynatma
Şimdi bir bardağa 3 te 2 sini su doldurun parmak kadar zeytinyağı koyun sonra bir iğne alın iki ucunada kibrit batırıp yağın üstüne koyun hiç hareket etmior değilmi?Odaklanın odaklanın iyice odaklanın suyun üstündeki cismin hareket ettiğini düşünün odaklanın odaklanın odaklanmayı bırakın ki enerji serbest kalsın bakın nasıl hareket ediyor..
Kolay gelsin
Teknikler Ruhsal Güçleri Geliştirme Tekniklerinden özetlenmiştir
Her türlü soru sorabilirsiniz...
1.Mum oynatma
Lazım olan eşyalar:Mum Ve Mumu yakmak için çakmak veya kibrit.
Mumu yakın mumun nefesinizi etkilemeyecek bir mesafeden muma odaklanın odaklanın odaklanın zihninizde mumun oynadığını hayal edin sonra odaklanmayı bırakın enerji serbest kalsın hemen gine odaklanın oynadığını hayal edin gine enerjiyi serbest bırakın ve mumun nasıl hareketlendiğini görün.
2.Suyun üstünde oynatma
Şimdi bir bardağa 3 te 2 sini su doldurun parmak kadar zeytinyağı koyun sonra bir iğne alın iki ucunada kibrit batırıp yağın üstüne koyun hiç hareket etmior değilmi?Odaklanın odaklanın iyice odaklanın suyun üstündeki cismin hareket ettiğini düşünün odaklanın odaklanın odaklanmayı bırakın ki enerji serbest kalsın bakın nasıl hareket ediyor..
Kolay gelsin
Teknikler Ruhsal Güçleri Geliştirme Tekniklerinden özetlenmiştir
Her türlü soru sorabilirsiniz...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi pratikleri.
en çok hoşuma giden benim de uyuma problemim olduundan uyuma tekniği oldu saol
pixies forever <3<3
- kinetik_prens
ty paylaşım
ateş elementi ile ve su elementi ile ilgili bir çalışma snrm
ateş elementi ile ve su elementi ile ilgili bir çalışma snrm
İmza Yhok.
- gabrielgray
2.si hoşuma gitti ama 1.si bildiğin pyrokinezi
- ko6ra
- Yeni Kullanıcı
meraba arkadaşlar benim bi sorum olacak telekinezi yaparken tabiki ellerde kullanılıyor ben ellerimi kullanırken avuç içi çabuk ısınıyor bunun nedeni nedir ve karıncalanmalar oluyor ama yinede fazla yapamıyorum mesela kağıt döndürme işleminde de bir iki tur dönderiyorum sonra dönmüyor zorluyorum yine dönmüyor ama avuç içi hala sıcak oluyor ve telekineziyi bıraktığımda avuç içi soğuyor bunu bana açıklarsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden bu sorumu inş.yanlış konuya açmamışımdır ???
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- ulashkral
evet enerji ellerimizde toplanior o yuzden dedikleriniz oluyor donmemesinin sebebi odaklanma sorununuz olabilir 10 gun kapak calisin spr doner
- ko6ra
- Yeni Kullanıcı
teşekkürler arkadaşlar
- kinetik_prens
enerji vücut içindedir ve ellerimizden dışarı FIŞKIRIR ve psiwheel döner :D
psi wheele engel koymayın 4'lü psi wheel yapın ayrıca aynısını engel koyarak da yapın ilk başta engel koyarsanız psikolojik ve zayıf enerjinin geçemeyeceği bi durum olur
psi wheele engel koymayın 4'lü psi wheel yapın ayrıca aynısını engel koyarak da yapın ilk başta engel koyarsanız psikolojik ve zayıf enerjinin geçemeyeceği bi durum olur
İmza Yhok.
-
- Yeni Kullanıcı
selam beyler birşey sorcam bnmde telekenizi yaparken acuç içlerim ısınıyor ama bir türlü psi ball yapamıyorum bi yardım ederseniz sevinirim
-