Gördüğüm Rüyalar...
Moderatör: Sai
- Mewtwo
Gördüğüm Rüyalar...
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce, 1 hafta süreyle yaşadığım birkaç olaydan bahsedeceğim...
Birgün tam uyandım uyanıcam hafif uyanıklık halimde şöyle bir rüya gördüm. Bizim evde büyükbabanemiz var (Kimsesi olmadığı için bizde kalıyor.). Rüyamda onu bir yere gitmeye hazırlanırken gördüm, koltukta bastonuyla oturmuş, Babaneme sesleniyordu : "Mafide başörtümü getir" diye. Yani evde bi hazırlık gördüm. Kısacası Büyükbabanenin bir yere gideceğini anlıyordum rüyamda. Sonra birden uyandım, yavaşça gözlerimi açtım. Bir de ne göreyim! Büyükbabanne aynen rüyamda gördüğüm şekilde ve aynı yerde oturuyor. "Ne oluyor?" dedim. Babanem : "Maaşını çekmeye gidecek." dedi. Yani kısacası büyükbabanemin bir yere gideceğini önceden gördüm.
Neyse pek fazla kafa yormadım. O gün geçti tekrar sabah yine aynı zamanda bir rüya daha gördüm. Kendime sanki bilgisayar oyunundaymış gibi dışardan bakıyordum. Daha önce görmediğim garip bir yerdeyim ve etrafıma bakıyorum. Sonra uyandım, o gün babamın telefonunu yaptırmaya servise gittik, içeri girdiğimde birden Deja Vu olmuş gibi oldum sanki rüyamdaki yerle aynıydı...
1 Hafta, bu şekilde birçok rüya gördüm ve gördüklerimin çoğu çıktı (Bazıları da çok yaklaştı.). Sizce gördüklerim nedir ? Psişik güçle bir alakası olabilir mi ? Ya da Astral Seyahat Olabilir mi ?
Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ediyorum...
Saygılar Mewtwo...
Birgün tam uyandım uyanıcam hafif uyanıklık halimde şöyle bir rüya gördüm. Bizim evde büyükbabanemiz var (Kimsesi olmadığı için bizde kalıyor.). Rüyamda onu bir yere gitmeye hazırlanırken gördüm, koltukta bastonuyla oturmuş, Babaneme sesleniyordu : "Mafide başörtümü getir" diye. Yani evde bi hazırlık gördüm. Kısacası Büyükbabanenin bir yere gideceğini anlıyordum rüyamda. Sonra birden uyandım, yavaşça gözlerimi açtım. Bir de ne göreyim! Büyükbabanne aynen rüyamda gördüğüm şekilde ve aynı yerde oturuyor. "Ne oluyor?" dedim. Babanem : "Maaşını çekmeye gidecek." dedi. Yani kısacası büyükbabanemin bir yere gideceğini önceden gördüm.
Neyse pek fazla kafa yormadım. O gün geçti tekrar sabah yine aynı zamanda bir rüya daha gördüm. Kendime sanki bilgisayar oyunundaymış gibi dışardan bakıyordum. Daha önce görmediğim garip bir yerdeyim ve etrafıma bakıyorum. Sonra uyandım, o gün babamın telefonunu yaptırmaya servise gittik, içeri girdiğimde birden Deja Vu olmuş gibi oldum sanki rüyamdaki yerle aynıydı...
1 Hafta, bu şekilde birçok rüya gördüm ve gördüklerimin çoğu çıktı (Bazıları da çok yaklaştı.). Sizce gördüklerim nedir ? Psişik güçle bir alakası olabilir mi ? Ya da Astral Seyahat Olabilir mi ?
Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ediyorum...
Saygılar Mewtwo...
- DARK
Re: Gördüğüm Rüyalar...
astral olurmu bilmem ama ben istediğim zamn sınaw sonuçlarımı rüyamda görebiliyorum başka olayları denemedim ama sınaw notlarımı görebiliyorum
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
-
arada bnde görüyorum durugörü olabilir
- jargon
Rüyada Görüp Daha Sonra Tekrar Gerçeğini Yaşama Olayı Bende Çok Olan Bir Durum
Bu Yaşadığım Durumun Tam Olarak Açıklaması Nedir Acaba ? (Arkadaşları Sormuş Gerçi Ama)
Saygılar
Bu Yaşadığım Durumun Tam Olarak Açıklaması Nedir Acaba ? (Arkadaşları Sormuş Gerçi Ama)
Saygılar
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Rüyada geleceği görmek sıkça yaşanan bir durumdur. Açıklaması belki uyurken bir takım olaylar duru görü yeteneğimizi aktif ediyor ve geleceği görmemizi sağlıyor olabilir.
- Xerz
bende niye böyle anormal şeyler yok BEN NİYE NORMAL Bİ İNSANIM
Feel the energy,Feel the heat.Dominate ! now.
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
bu rüya değilki. uyanmadan hemen önce beynimiz etraftaki olayları , konuşmaları ve durumları tespit eder ve sanki rüyaymış gibi gösterir.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- DARK
pazartesi gine sınawlar başlıyo gine düşüncem çıkarmı bilmem rüyamda
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
- kinetik_prens
-
- Yeni Kullanıcı
O gün sınav olmuştuk arkadaşım bir yerde hata yaptığını söylüyordu neyse akşam oldu uyumaya başladım ve rüyamda onun 97 aldığını gördüm sabah bununla beraber uyandım ve sonuçlar açıklandığında şok oldum
-