Lütfen Yardım Edin Artık İnanamıyorum :S :(

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Lütfen Yardım Edin Artık İnanamıyorum :S :(

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

Arkadaşlar bu işlere yeni başladım 2 hafta kadar oldu psi ball ve psi whell rahatlıkla yapıyorum ama diğer konumda paylaştığım gibi videolarda fln gördüklerim bide sonra montaj olduğunu anlamam hevesimi kırdı videoda gerçek deil diye artık beynimde inanmıyor kendimi ne kadar motive etsemde olmuyor :S ayrıca ben sabırsız bir insanım hemen bişiler olsun istiyorum psi whell ve psi ball yetmiyor bari psi ball ı fırlatıp bişileri hareket ettirsem daha çok heveslenece mama artık beynim inanmıyor canım sıkılıyor zaten sınavlarda başladı ama bırakmak istemiyorum lütfen özellikle çabuk yapma konusunda yardım edin ama diğerleri ile ilgili de yorum yaparsanız sevinirim asla bırakmak istemiyorum ama beynim karşı çıkıyor.

Yardımlarınızı Bekliyorum ...

İyi Forumlar
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
whaki

Re: Lütfen Yardım Edin Artık İnanamıyorum :S :(

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

bu sana bagli kocum, beynini biz degil sen kandirabilirsin. ztn dedigine gore yapmissin zaten, fazla soze ne hacet. sen inanirsan beyninde inanir, ayri bi kisilik degil beynin.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

Ben de ilk başladığımda yılmak üzereydim.Hem biraz da olsa tk nın gerçekliğinden endişem ve arkadaşların dalga geçmesiydi buna neden olan.hatta bazen hocalara söylüyolardı adım deliye çıktı sınıfta :) ama artık kimse bişey demiyor çünkü hepsinin gözü önünde pipet ile yaptım tk'yı.ve bide ben beynimi şöyle şartlandırıyorum: tk yaptıktan sonra baş ağrısı oluyor.internette de yazıyo zaten baş ağrısı yapar diye.demek ki gerçekten beyin bişeyler yapmış diyorum.:)
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

=D başağrısına kendini kaptırma, yoksa ilerde olumsuz etkileyebilr seni.. her yaptığında başın ağrıyacak diye bişey yok..
Arkadaşlarımın ve hocaların dalga geçmesi beni de sinir ediyordu,hatta hala ediyor.. =D Çok ileri gittiklerinde tabi.. =) Hocanın ve arkadaşların gözleri önünde ilk ellerimi yana koyarak well çevirdim.üflüyon vs dediler.. sonra "tamam lan öyle olsun" dedim :D ve kapı pencere kapattırdım,uzaktan çevirmeyi denedim. 1metre kadar uzaklıktan döndürdüm welli.. =) hepsi cin görmüşe dönmüştü xD xD hoca da dahil.. =D dediler 'artık inanıyoz olm sana, senden korkuyoz bizi de uçurursun sonunda' faln demişlerdi.. Ama şimdi sorsan, yine inanmıyolar =D "hadi şu kitabı uçur, inanayım levitasyona","gir rüyama astrale inanayım" gibi şeyler söylüyolar..Beni çıldırtan da bu aslında.. =D Sizi ney deli ediyo bilmiyom ama, bu 'şunu yap inanayım' olayı çok sıkıyor beni.. :/ [yine tüm derdimi döktüm buraya ama.. Ne ise.. :D ]
whaki nin dediği gibi, olay sende bitiyo.. Madem fake olan videoları izledin, şimdi de git gerçk olan videoları seyret..Kendin de yapabiliyorsan zaten problem yok demektir..İnancını kuwetli tut!Bu kadar insan yalan söylüyor olamaz..Yani telekinezi-Parapsikoloji denen şeyler tamamiyle GERÇEK!! ;)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

benimle de daşga geçiolar xD bak çoğu video internetteki sahte insalar yapamıyınca şaçmalıyo ilk başta bende psi balla çok hevesliydim boşver onu ben pipet çeviyiyorum ama onu hala yapamıyorum psi ball gıcık bişe onun yerine her gün wheel çevir
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
ikea

arkadaşlar whell fln oluorda böle kalem hareket ettiren fln hiç görmedim bana böle nesneleri hareket ettirinceye kdr 1-2 yıl çalışmak lazım ben böle her yerde yapabiliceğimiz gözle görülür şeyler istiyorum yani wheel fln yokken böle bi bardağı fln itme çekme istiyorum küçük şeyler deil .. :S :( hiç görmediğim içinde inanmıyorum deil ama inanıyorum da değil böle çelişkideyim işte ... :S :(
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

o zaman chi ye geç 1 yılda insanı itip çekersin (fenomen) :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

chi nasıl

ozina ?
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

arkadaslar, internette tk ile ilgili fazla video bulunmaz, sadece psi whell bulursunuz. Neden dersen millet bu kadar calismayi internete video koymak icin yapmiyor. Koyanlarda sadece psi wheel yapan, olayin saskinligi yasayan acemi arkadaslar.

The Ultimate nin dedigine katiliyorum, sinifta bana deli gozuyle bakiyorlar. Arkadasin tekine psi whell yaptirdim, cocuk oha bu ne lan elimde bisey var falan dedi, ertesi gun, yok olm o elimizin arasindaki enerjiden olan sey, tk degil dedi. Dedim bende lan olm iste o enerjiyi kontrol edion. Yinede inanmadi arkadas :D Astral seyahatin var oldugunu nerdeyse hepimiz biliriz, gel de bunu arkadaslara anlat. Ortada bi delil yok, ama biliyoruz var bole bisi. Yani insan bazen anlatamadigi icin cildircak noktaya geliyor :D o yuzden size tavsiyem, sadece psi whell, pipet cevirerek arkadaslariniza tk yi kanitlamaya calismayin. Ne zmn daha ileri tekniklere gecer, cisimleri itip cekebilirseniz, iste o zmn de al bak bu tk :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
ikea

whaki tam olarak doğru söylüyorsun ve ozina bnde bu konuyu açmadan 6-7 saat önce chi çalıştım biraz beni vazgeçme fikrinden döndürdü ama tam yetmedi bide size sorayım dedim artık kesinlikle chi çalışacam bir arkadaşımız bu konuyla ilgili teknikler vs. çok güzel bir konu açmış artık kararımı verdim chi yapacam ayrıca bütün telekinezi.com.tr ailesine teşekkür ediyorum sizin sayenizde artık kararlı bir tk'cıyım ama sadece chi enerjisini kullanmayı bilen bi tk'cı olacam sonra işi çözdümmü geriside gelir zaten hepinize çok teşekkür ederim ... tmmda ozina gördüğüm chi tekniklerinde sadece korunma saldırıya yönelik teknikler var nasıl insan itip çekecem ??? xD
Nothing Else ...