Lutfen yardım edin kontrol edemiyorm
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
-
Lutfen yardım edin kontrol edemiyorm
ARKADASLAR BEN TELEKİNEZİ YAPABİLİYORUM FAKAT KONTROL EDEMİYORUM..BENIM BELİRLİ Bİ PROGRAMIM VAR EGZERSİZLER İÇİN.. İLK 10 DK İSTEDİĞİM GİBİ OLUYO FAKAT DAHA SONRA KONTROL U KACIRIYORUM..MESELA BUGUN 30 DK ONCE PSİ-WHEEL CALISMAM VARDI..COK DA İYİ GİDİYORDUM SONRA Bİ ANDA HIZLANDI.. ELLERİMİ CEKİYORUM DURUYO FAKAT TEKRAR KOYUYORUM BU SEFER Bİ BASLIYO HAVYAN GİBİ DONUYO..YA BENİM İÇİMDEKİ ENDİŞE ŞU İLERDE DAHA DA İYİ OLDUĞUM ZAMAN YA KONTROL U KACIRIRSAM? CEVREMDEKİLERE ZARAR VERİRSEM? DİE DUSUNMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM.. YARDIM EDİN !!!
-
Re: Lutfen yardım edin kontrol edemiyorm
slm bence bunu bir de zihnini kontrol etmeye çalışarak denemelisin. Eğer zihnini kontrol etmeyi başarırsan gücünü de rahatlıkla kontrol edebilirsin. Zihnini 10-15 dk kadar kendini dinleyerek ve de kendini gücünü kontol etmeye inandırarak kontol etmeyi öğrenebilirsin. Başarılar:)Verdugo yazdı:ARKADASLAR BEN TELEKİNEZİ YAPABİLİYORUM FAKAT KONTROL EDEMİYORUM..BENIM BELİRLİ Bİ PROGRAMIM VAR EGZERSİZLER İÇİN.. İLK 10 DK İSTEDİĞİM GİBİ OLUYO FAKAT DAHA SONRA KONTROL U KACIRIYORUM..MESELA BUGUN 30 DK ONCE PSİ-WHEEL CALISMAM VARDI..COK DA İYİ GİDİYORDUM SONRA Bİ ANDA HIZLANDI.. ELLERİMİ CEKİYORUM DURUYO FAKAT TEKRAR KOYUYORUM BU SEFER Bİ BASLIYO HAVYAN GİBİ DONUYO..YA BENİM İÇİMDEKİ ENDİŞE ŞU İLERDE DAHA DA İYİ OLDUĞUM ZAMAN YA KONTROL U KACIRIRSAM? CEVREMDEKİLERE ZARAR VERİRSEM? DİE DUSUNMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM.. YARDIM EDİN !!!
-
merhaba benimde
sorunum seninki gibi ama
ben çok küçük şeyleri kontroledebiliyorum mesela
ip veya kagıt gibi şeylerden
eger sende bana yardım edersen sevinirim
cesaretw@hotmail.com
sorunum seninki gibi ama
ben çok küçük şeyleri kontroledebiliyorum mesela
ip veya kagıt gibi şeylerden
eger sende bana yardım edersen sevinirim
cesaretw@hotmail.com
-
TESEKKURLER.. YOGA DERSLERİNE BASLADIM ZATEN =)
- ibrahimduygulu
arkadaşım söylediğin problem değil şunu göz önünde tut acemi insan sence ne kadar başarılı olur... zaman geçtikçe kendini geliştirdikçe yavaş yavaş kendiliğinden kontrol etmeye başlıycaksın..acemi olduğun için bu sorunla karşılaşıyosun aslında sorun bile değil doğal bişey zaman içinde geliştikçe anlıycaksın kendin nasıl kontrol edebileceğini yoga moga ne alakası var herşey zamanla öğreneceksin şimdi senin için bu normal bende senin gibiydim kontrolsüz çeviriyodum zaman için de kendiliğinden öğrendim nasıl kontrol edeceğimi şimdi istediğim anda hızlandırıp istediğim anda durdurup istediğim anda yavaşlatabiliyorum...,;) örnek olarak verdim söylediğimi... herşey zamanla kafanı takma böyle şeyler seni etkiler haberin olsun...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-